کد خبر: ۴۵۷۳۴
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۱

جشنواره تابستانی بیمه ملت با تخفیف‌های ویژه آغاز شد

همزمان با فرا رسیدن فصل تابستان، شرکت بیمه ملت، اقدام به برگزاری جشنواره فروش بیمه‌های عمر و حوادث، مسوولیت دوچرخه و آتش سوزی با تخفیف‌های ویژه کرده است.
جشنواره تابستانی بیمه ملت با تخفیف‌های ویژه آغاز شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه ملت:همزمان با فرا رسیدن فصل تابستان و تقارن آن با اعیاد سعید غدیر و ولادت امام هفتم شیعیان، حضرت امام موسی کاظم (ع)، شرکت بیمه ملت اقدام به برگزاری جشنی بیمه‌ای با عنوان «جشنواره تابستانی بیمه» کرده است. این جشنواره که از ۷ تیرماه ۱۴۰۳ آغاز شده و تا ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت، فرصتی استثنایی برای متقاضیان خرید بیمه است تا با بهره‌مندی از تخفیف‌های ویژه، از مزایای پوشش بیمه‌ای در این ایام خاص بهره‌مند شوند.

در این مدت، متقاضیان می‌توانند از تخفیف‌های ویژه در رشته‌های بیمه‌ای زیر بهره‌مند شوند:

بیمه آتش‌سوزی: ۲۰ درصد مازاد بر تخفیفات فعلی تا سقف ۷۰ درصد
بیمه عمر و حوادث: ۱۰ درصد
بیمه مسئولیت دوچرخه: با حق بیمه ۵ میلیون ریال و شرایط ویژه

جبران خسارات مالی در صورت بروز حوادث غیرمترقبه، آسودگی خاطر در سایه پوشش بیمه‌ای، بهره‌مندی از تخفیف‌های ویژه از جمله مزایای شرکت در این جشنواره عنوان شده است.

بیمه‌گزاران، مشتریان و علاقه‌مندان می‌توانند برای استفاده از این تخفیف ویژه، به شعب و نمایندگی‌های سراسر کشور بیمه ملت مراجعه و یا از طریق تماس با مرکز پاسخگویی این شرکت به شماره ۸۵۳۳۳-۰۲۱ از جزئیات بیشتر جشنواره و شرایط استفاده از آن مطلع شوند.

برچسب ها: بیمه ملت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر