کد خبر: ۴۵۶۷۸
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۸

مخبر: دولت در برگزاری انتخابات بی‌طرفی را به‌طور کامل رعایت کرد

سرپرست ریاست‌جمهوری با تأکید بر اینکه ممکن است افراد نظراتی داشته باشند گفت:، اما مجموعه دولت در انجام برگزاری انتخابات انصافاً بی‌طرفی را با تمام و کمال رعایت کرد.
مخبر: دولت در برگزاری انتخابات بی‌طرفی را به‌طور کامل رعایت کرد

مخاطب ۲۴- محمد مخبر سرپرست ریاست‌جمهوری در گفت‌وگویی با رسانه KHAMENEI.IR با اشاره به دیدار اخیر اعضای کابینه دولت سیزدهم با رهبر معظم انقلاب اسلامی، گفت: خداوند نعمت رهبری را بالای سر این کشور همیشه نگه دارد، تکیه اصلی ما رهبری است که با ارشادها، راهنمایی‌ها و پشتیبانی‌هایشان همواره ما را همراهی کردند.
وی با اشاره به روند برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری چهاردهم پس از شهادت آیت‌الله رئیسی، اظهار کرد: کار یک ساله را در ۵۰ روز انجام دادن، در شرایطی که رئیس جمهور به شهادت رسیده است، کار سختی است.
سرپرست ریاست‌جمهوری با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس خبرگان رهبری و تشکیل مجلس دوازدهم در دوران پس از شهادت آیت‌الله رئیسی، افزود: در این شرایط کار‌های جاری کشور نیز به طور طبیعی طبق دستور صریح رهبر انقلاب که فرمودند «به هیچ وجه نباید خللی در آن وارد شود» نیز پیش رفت.
مخبر با بیان اینکه معمولا برای انتخابات ریاست جمهوری از یک سال پیش تدارکات آن را انجام می‌دادیم و کاندیدا‌های احتمالی مشخص بودند و فعالیت می‌کردند، تأکید کرد: به نظرم تمام دولت و دستگاه‌های حاکمیتی به طور جدی کمک کردند که در راس همه این‌ها هم خودِ مردم بودند، مردم انصافاً مایه دلگرمی و وسیله انجام کار‌های ما بودند و این کار‌ها الحمدالله شکل گرفت و خدا را شاکریم که انتخاباتی سالم با امنیت کامل و بدون هیچگونه خللی شکل گرفت و در عین حال مسائل کشور هم اداره شد.
وی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب همواره می‌فرمایند که رأی مردم حق الناس است، بنابراین دولت و برگزارکننده انتخابات باید این حق‌الناس را به تمام و کمال مراقبت و صیانت کند، این به جز اینکه دولت بی‌طرف باشد شدنی نیست.

بیشتر بخوانید

سرپرست ریاست‌جمهوری با تأکید بر اینکه ممکن است افراد نظراتی داشته باشند، اما مجموعه دولت در انجام برگزاری انتخابات انصافاً بی‌طرفی را با تمام و کمال رعایت کرد، گفت: در وهله بعد، امکانات وسیعی برای نظارت دیده شد، برخی امکانات رسمی بود، از قبیل شورای نگهبان و ناظرین کاندیدا‌ها و دستگاه‌های مختلف، اما به موازات آن یک شبکه مردمی دیگری نیز نظارت می‌کرد که اتفاقی نیفتد و همین باعث شد که الحمدالله انتخابات بدون هیچگونه خللی برگزار شود.
مخبر ادامه داد: در حقیقت تا امروز کسی معترض خللی در انتخابات نشده است.
وی با اشاره به برخی خصوصیات اخلاقی شهید رئیسی، گفت: توفیق بزرگ شهید رئیسی این بود که معنویت و مدیریت را با هم عجین کرده بود، شما در مدیریت شهید رئیسی معنویت، دینداری و خداباوری را می‌دیدید و در خداباوری و دینداری هم مدیریت را می‌دیدیم.
سرپرست ریاست‌جمهوری ادامه داد: واقعا شهید رئیسی به این معتقد بود که تدابیر رهبر انقلاب تمام و کمال عمل شود، شهید رئیسی به دلیل دینداریش، هیچ وقت احساس یأس و بن‌بست نمی‌کرد و در حل مسائل کشور فوق العاده به ظرفیت‌های داخلی اطمینان داشت و واقعاً مردم باور بود، باور داشت که مردم صاحب انقلاب هستند و باید به این مردم خدمت کرد.

برچسب ها: محمد مخبر
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»