کد خبر: ۴۵۶۲۸
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۴

رهبر انقلاب: مردمی‌بودن از مهمترین خصوصیات آقای رئیسی بود

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اعضای کابینه‌ی دولت سیزدهم تأکید کردند: دولت آقای رئیسی، دولت کار و امید و حرکت بود. یکی از مهمترین خصوصیات آقای رئیسی مردمی‌بودن بود، این باید برای همه مسئولان دولت‌ها الگو باشد.
رهبر انقلاب: مردمی‌بودن از مهمترین خصوصیات آقای رئیسی بود

مخاطب۲۴-  محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری و اعضای هیئت دولت سیزدهم پیش از ظهر امروز با حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
مهمترین محور بیانات ایشان به شرح ذیل است:

رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار، تلاش بی‌وقفه برای حل مشکلات توده‌های مردم (نه خواص و ویژه‌خواران)، اعتقاد عمیق به توانایی‌های داخلی، صراحت در اعلام مواضع دینی و انقلابی، خستگی‌ناپذیری، مأیوس نشدن، رعایت تعامل و عزتمندی در سیاست خارجی، اهتمام به اجرای طرح‌های بزرگ، تواضع و بردباری و معنویت و ذکر و توسل را از ویژگی‌های برجسته فردی و کاری شهید رئیسی خواندند و تأکید کردند: رئیسی عزیز به‌عنوان یک الگو نشان داد می‌توان به‌عنوان رئیس جمهور یک کشور از مجموعه این خصوصیات فکری، قلبی و عملی برخوردار بود و آن را در عمل دنبال کرد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار که آخرین دیدار اعضای دولت سیزدهم بود، دولت سیزدهم را دولت «کار و امید و حرکت» برشمردند و گفتند: شهید رئیسی واقعاً امیدوار و به‌حق، به آینده خوش‌بین بود و تصمیم قاطع داشت که به اهداف ترسیم‌شده برسد.

ایشان در تبیین ویژگی‌های برجسته آقای رئیسی، مردمی بودن او را خصوصیتی بسیار مهم و الگویی حقیقی برای همه مسئولان خواندند و گفتند: رئیسی عزیز به مردم احترام می‌گزارد و با حضور در میان مردم، حقایق و نیاز‌ها را لمس می‌کرد و حل مشکلات و تأمین نیاز‌های توده‌های مردم را محور برنامه‌ها و اقدامات خود قرار می‌داد.

رهبر انقلاب ویژگی «با مردم بودن» را خواست اسلام از مقامات و مسئولان خواندند و با استناد به فرمان حضرت امیرمؤمنان (ع) به مالک اشتر افزودند: حضرت امیر (ع) به مالک تأکید می‌کند؛ "محبوبترین کار‌ها در چشم تو باید کاری باشد که رضایت و خشنودی توده‌های مردم را جلب کند؛ چرا که در همه عرصه‌ها از جمله مقابله با دشمنی و ایجاد وحدت، همین توده‌های مردم یار تو هستند نه خواص و ویژه‌خوارانی که توقعشان بالاست و فقط برای منافع خود کار می‌کنند و به همین علت با آن‌ها وحدتی در جامعه ایجاد نمی‌شود".
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: همین حقایق و ویژگی‌ها را از توده‌های مردم در دفاع مقدس و دیگر عرصه‌ها دیده‌ایم و شهید رئیسی همین خط و روش امیرمؤمنان (ع) را دنبال می‌کرد که این نیز باید برای همه الگو باشد.

ایشان اعتقاد عمیق به توانایی‌های داخلی را دیگر خصوصیت برجسته شهید رئیسی خواندند و گفتند: در دوره‌های مختلف با مسئولان دراین باره صحبت کرده‌ایم، کسی هم مخالف نبود؛ اما انسان می‌فهمد که رئیسی از بُن دندان به ظرفیت‌ها و توانایی‌های داخلی برای حل مشکلات کشور اعتقاد داشت.

صراحت در اعلام مواضع دینی و انقلابی و «پرهیز از بیان حرف‌های دوپهلو و یا ملاحظه خوش‌آمد دیگران»، ویژگی دیگر رئیس جمهور شهید بود که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گفتند: رئیسی به آنچه با صراحت می‌گفت، در عمل نیز پایبند بود؛ مثلاً در اولین مصاحبه از او سؤال کردند؛ «با فلان کشور ارتباط برقرار می‌کنید؟»، پاسخ داد «خیر» و تا آخر هم به همین خط صریح و روشن پایبند بود.
خستگی‌ناپذیری از کار، یکی دیگر از ویژگی‌های شهید رئیسی بود که رهبر انقلاب از آن تمجید کردند. ایشان گفتند: من مکرر به رئیسی توصیه می‌کردم برای ادامه‌ی بدون مشکل فعالیت‌ها قدری استراحت کند، اما او می‌گفت؛ «از کار خسته نمی‌شوم.»، و واقعاً هم خسته نمی‌شد و این ویژگی عملی، حقیقتاً تعجب‌آور بود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به مأیوس‌نشدن شهید رئیسی از مشکلات و زخم‌زبان‌ها افزودند: انسان غالباً از ناسپاسی یا انتقاد دیگران بدش می‌آید و دلسرد می‌شود، اما رئیسی با وجودی که رنج می‌برد و گاهی هم به من شکایت می‌کرد، هیچ‌گاه از این مسائل مأیوس و از پیگیری کار‌ها دلسرد نمی‌شد.

رعایت همزمان تعامل و عزتمندی نیز از جمله خصوصیات برجسته آقای رئیسی بود که رهبر انقلاب به تبیین آن پرداختند.

ایشان گفتند: رئیسی به اصل ارتباط عقیده داشت و اهل تعامل بود، اما از موضع عزت، نه آن‌چنان تند و دورکننده بحث می‌کرد که ارتباط قطع شود و نه بیهوده خود را دست‌پایین می‌گرفت و امتیاز می‌داد.

رهبر انقلاب افزودند: تعامل رئیس جمهور شهیدمان از موضع عزت با همه کشور‌هایی که امکان داشت و با اولویت همسایگان، باعث شد پس از شهادت او، چند نفر از سران برجسته جهان در پیام‌های تسلیت از رئیسی به‌عنوان یک چهره برجسته یاد کنند نه سیاستمدار عادی.

«اهتمام به اجرای طرح‌های بزرگ» از جمله انتقال آب دریا به شهر‌های تشنه آب و «بردباری و صبوری و مدارا»، دو ویژگی عملی دیگر شهید رئیسی از دیدگاه رهبر انقلاب بود.

ایشان افزودند: رئیسی از اختلافات، اوقاتش تلخ می‌شد، اما با همه مدارا می‌کرد، در یک مورد هم که اختلافی جدی وجود داشت و ممکن بود دعوای بزرگی در کشور راه بیفتد، به ایشان گفتم مطلقاً عکس‌العمل نشان ندهد؛ برایش سخت بود، اما عکس‌العملی نشان نداد و مدارا کرد.

آخرین ویژگی برجسته شهید رئیسی که مورد تمجید رهبر انقلاب قرار گرفت، «معنویت و ذکر و دعا و توسل» رئیس جمهور سیزدهم بود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در جمع‌بندی این بخش از سخنان‌شان گفتند: این ویژگی‌ها برای تبیین یک الگو و ثبت در تاریخ بیان شد تا معلوم شود رئیس قوه مجریه می‌تواند مجموعه‌ای از فضائل فکری، قلبی و عملی داشته باشد و آن‌ها را در عملکرد حاکمیتی و فردی خود دنبال کند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تشکر از اعضای هیئت دولت در همراهی و همکاری با آقای رئیسی، گفتند: اگر همکاری شما نبود، طبعاً این فعالیت‌ها امکان‌پذیر نمی‌شد.

رهبر انقلاب با تشکر ویژه از آقای مخبر ـ هم به‌خاطر همراهی با دولت سه‌ساله شهید رئیسی و هم به‌علت اداره «انصافاً خوب» امور اجرایی کشور بعد از شهادت رئیس‌جمهور ـ گفتند: تا آخرین لحظه کاری به این فعالیت‌ها ادامه دهید که این نیز یک الگوست؛ البته طبعاً تشکیلات دولت تغییراتی خواهد کرد، اما خدمات شما نه‌تن‌ها در چارچوب عناوین و مدیریت‌های خاص بلکه در همه شرایط می‌تواند ادامه یابد.

رهبر انقلاب در پایان سخنان‌شان بار دیگر از مردم و کار و تلاش مسئولان دولتی، وزارت کشور، رسانه ملی و نیرو‌های انتظامی و امنیتی برای برگزاری خوب و بدون حادثه انتخابات صمیمانه تشکر کردند و گفتند: در برخی کشور‌های دنیا، انتخابات با دعوا و یقه‌گیری همراه است؛ در حالی که در کشور ما انتخابات به بهترین وجه برگزار شد.

در ابتدای این دیدار آقای مخبر سرپرست ریاست‌جمهوری، درهم‌تنیدگی مدیریت و معنویت را از بزرگترین ویژگی‌های شهید رئیسی دانست و با اشاره به نگاه جامع و اولویت‌دار او در حل مسائل کشور، تکیه به توان داخلی، عدم احساس بن‌بست و یأس، تعامل کم‌نظیر با همه مسئولان و آحاد مردم و پرهیز جدی از حواشی را از دیگر خصوصیات برجسته رئیس جمهور شهید برشمرد.

آقای مخبر با اشاره به شرایط کشور در تابستان سال ۱۴۰۰، اقدام برای رفع «تورم به‌جامانده از دهه نود، بدهی سنگین دولت دوازدهم، کاهش سرمایه‌گذاری و رکود و شرطی‌شدن اقتصاد» را اولین برنامه‌ی دولت سیزدهم در آغاز کار خواند و با ارائه آمار مقایسه‌ای از عملکرد دولت شهید رئیسی با دولت پیش از خود در زمینه‌های، چون «تورم تولیدکننده و مصرف‌کننده، نرخ رشد نقدینگی، نرخ رشد پایه پولی، رشد اقتصادی، نرخ بیکاری، آبرسانی و تولید برق، رشد صنعت، احیای کارخانه‌ها، سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی، ترانزیت، یارانه نقدی، طرح‌های معیشتی و بیمه سلامت»، به فراهم شدن تمام ملزومات برای رشد اقتصادی در سال جاری اشاره کرد و گفت: پیش‌بینی دولت سیزدهم برای رشد اقتصادی در سال جاری، ۸ درصد است که اگر همین روند ادامه یابد، تردیدی برای تحقق آن وجود ندارد.

سرپرست ریاست‌جمهوری در انتهای سخنانش با بیان اینکه کابینه شهید رئیسی تا روز آخر به خدمت به مردم ادامه می‌دهد، افزود: در این ایام نرخ ارز و بازار نیز ثبات داشت و با وجود فرصت کم برای برگزاری انتخابات، این کارزار سیاسی بدون هیچ‌گونه مشکل و یا اعتراضی با موفقیت به پایان رسید.

رهبر انقلاب: مردمی‌بودن از مهمترین خصوصیات آقای رئیسی بود

برچسب ها: محمد مخبر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟ پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟
پزشکیان: وزیر خارجۀ عمان وقتی به خانۀ شهید امیرعبداللهیان رفته بود، می‌گفت مگر اینجا خانۀ وزیر است
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟ مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی، جلسه‌ای پرتنش بوده و آنها درخواستی «غیرفنی»، «غیرقانونی» و با «ادبیات نامناسب» در مورد ماشه پلاس مطرح کردند.
جزییاتی از حکم متهمین پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ جزییاتی از حکم متهمین پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ
رئیس کل دادگستری استان فارس از صدور آراء ۷ نفر از متهمین پرونده حمله تروریستی به حرم شاهچراغ خبر داد.
بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند! بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند!
سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: احکام بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان صادر شد و از طریق برنامه کاربردی تامین من و یا درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی قابل مشاهده است.
قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد
گونه نادر «قمری خاوری» برای دومین بار پس از ۹ سال در استان خراسان شمالی مشاهده و به‌صورت رسمی ثبت شد.
سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش
فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر تداوم این روند افزود: ان‌شاءالله سال ۱۴۰۴ را به‌عنوان سال پایان قدرت‌نمایی اراذل و اوباش اعلام خواهیم کرد؛ به‌گونه‌ای که حتی جرأت فکر کردن به رفتار‌های شرارت‌آمیز و لات‌بازی را هم نداشته باشند.
نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار
انتشار برای نخستین‌بار؛ تصاویر منتشرنشده از لحظه پیداشدن بالگرد سانحه‌دیده شهید رئیسی و شهدای خدمت
برگزیده
پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟ پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟
پزشکیان: وزیر خارجۀ عمان وقتی به خانۀ شهید امیرعبداللهیان رفته بود، می‌گفت مگر اینجا خانۀ وزیر است
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟ مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی، جلسه‌ای پرتنش بوده و آنها درخواستی «غیرفنی»، «غیرقانونی» و با «ادبیات نامناسب» در مورد ماشه پلاس مطرح کردند.
سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی
بررسی‌ها نشان می‌دهد سهم مخارج دولت از حجم اقتصاد در ایران نسبت به چند کشور مشابه پایین‌تر است. اینها درحالی است که به نظر می‌رسد دخالت دولت در امور اقتصادی ایران بسیار بالاتر از این ارقام است.
صفحه خبر بالای تصاویر