کد خبر: ۴۵۶۲۷
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۳
مهندس سلطانی در نخستین دوره کارآموزی دانشجویان:

با مشارکت دانشجویان برتر در حوزه ارتباطات آینده بهتری برای کشور رقم می‌خورد

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در مراسم آغاز به‌کار نخستین دوره کارآموزی دانشجویان دانشگاه‌های برتر در شرکت مخابرات ایران که امروز ۱۶ تیرماه در مرکزآموزش، پژوهش و نوآوری (آپن) این شرکت برگزار شد گفت: مشارکت دانشجویان برتر در حوزه‌های مختلف مثل فناوری اطلاعات و ارتباطات آینده بهتری برای کشور فراهم می‌آورد.
با مشارکت دانشجویان برتر در حوزه ارتباطات آینده بهتری برای کشور رقم می‌خورد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:مهندس مجید سلطانی با اشاره به قدمت پنجاه‌ساله شرکت مخابرات ایران به عنوان بزرگترین اپراتور ارتباطی کشور افزود: در گذشته ارتباط تنگاتنگی بین مخابرات و جامعه علمی وجود داشت و فعالیت دانشکده مخابرات و دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، نشان جدی از اهتمام خوب بنیان‌گذاران شرکت و وزرای وقت ارتباطات و فناوری اطلاعات داشت که منتج به ورود با استعدادترین و ورزیده‌ترین متخصصان به شرکت نیز شد.

وی ادامه داد: در برنامه‌ریزی‌های بعدی، ضمن گسترش حوزه آموزش، پژوهش و نوآوری در مخابرات نیز به فعالیت‌های مرکز آپن اضافه شد که با یاری خدا و توانمندی‌های نسل جدید متخصصان که به شرکت ورود می‌کنند آماده به‌روزرسانی فعالیت‌ها هستیم.

مهندس سلطانی با اشاره به فراهم‌کردن زیرساخت‌های مخابراتی و در دست‌داشتن شبکه پیچیده ارتباطی شرکت مخابرات ایران گفت: یکی از فعالیت‌های این شرکت به عنوان بزرگترین شرکت ارتباطی و تلفنی در سطح منطقه از نظر جغرافیایی و وسعت و هم از نظر تعداد مشتری، برقراری ارتباط پایدار بین ۵۵ هزار صندوق رأی و پوشش سراسری ۹۹.۹ درصدی شعب در فرمانداری‌ها و بخشداری‌های کل کشور است که با همت همکاران انجام شد.

وی که در جمع دانشجویان برتر دانشگاه صنعتی شریف سخن می‌گفت، اعلام کرد که شرکت مخابرات مدت‌هاست که به‌طور جدی به بحث توسعه اقتصاد دیجیتال ورود کرده و جلسات شورای اقتصاد دیجیتال شرکت در ۱۸ جلسه منظم هفتگی برگزار شده که بر اساس آن، سرویس‌های جدید یا بهتری به مشتریان عرضه شده است.

مهندس سلطانی با اشاره به اینکه هیچ‌یک از اپراتور‌ها به اندازه شرکت مخابرات ایران مشتریان بالقوه ندارد اظهار داشت: در مخابرات ایران با حجم وسیعی از دیتا و اطلاعات مواجه هستید و همچنان نیز مشتریان باند پهن ثابت با توسعه FTTH در حوزه تجاری، صنعتی و خانگی رو به افزایش هستند.

وی با تاکید بر کاهش هزینه و افزایش درآمد به عنوان اهداف اصلی در تمام سازمان‌ها و شرکت‌ها گفت: توصیه من به شما کارآموزان توجه به این اهداف است، زیرا افزایش درآمد موجب پایداری مشتری و ارائه خدمات جدید می‌شود.

مدیرعامل شرکت مخابرات، با ابراز امیدواری از تجربه خوب کارآموزان در شرکت مخابرات ایران گفت: امیدوارم با تحقیق و پژوهش شما عزیزان در این حوزه گام‌های اساسی در ارتباطات کشور بر داشته شود.

محوریت برنامه‌های شرکت مخابرات ایران با اقتصاد دیجیتال

این مراسم دکتر یاسر باقری، مدیر کل توسعه کسب و کار شرکت مخابرات ایران نیز ضمن اشاره به جایگاه شرکت مخابرات ایران به عنوان مجری طرح‌های کلان نجما و دیجیتما خاطرنشان کرد: شورای اقتصاد دیجیتال، عملاً فعالیت خود را آغاز کرده و دستور کار اول جلسه، موضوع راه‌اندازی نخستین دوره کارآموزی دانشجویان برتر دانشگاه صنعتی شریف است کهسند راهبردی شرکت مخابرات در حوزه هوش مصنوعی با محوریت مرکز آپن تهیه می‌شود.

همچنین دکتر محمد شریف‌خانی، معاون اداری و مالی دانشگاه صنعتی شریف ضمن تشکر از مدیران ارشد شرکت مخابرات برای این تحول بزرگ گفت: با تعدیل انتظارات در سال اول، می‌توان به همگرایی بین دانشجویان برتر و متخصصان شرکت مخابرات خوش‌بین بود و با به‌کارگیری ظرفیت دانشگاه صنعتی شریف می‌توان از این فرصت بزرگ در حوزه هوش مصنوعی استفاده بهینه کرد.

در ادامه این نشست دکتر میثم باقری، دانش‌آموخته دانشگاه تهران با تشریح دقیق جایگاه هوش مصنوعی در صنعت تلکام گفت: هدف از برگزاری این دوره آشنایی با فعالیت شرکت مخابرات و استفاده از ابزار‌های موجود برای خدمت‌رسانی مطلوب‌تر با کمک داده‌های هوش مصنوعی است.

وی افزود: چهار پروژه در حوزه‌های خدمات مشتری CX، تأمین و نگهداری بر مبنای پیش‌بینی در شبکه IPS، پلت‌فرم IOT، تسهیم پهنای باند که در واقع الگوی رفتاری مشتریان در حوزه اینترنت و پهنای باند در سوییچ‌های مختلف در مناطق مختلف کشور را مدیریت می‌کند، از جمله اهداف دیگر برگزاری این دوره‌های کارآموزی است.

در پایان این جلسه که با حضور معاونان و مدیران ارشد شرکت مخابرات ایران تشکیل شده بود، کارآموزان به گروه‌های مختلف دسته‌بندی شده و کارآموزی خود را در این شرکت آغاز کردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش
اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نشستی با فرمانده کل ارتش، مهم‌ترین مسائل دفاعی، امنیتی و تحولات منطقه‌ای را بررسی کردند.
پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم
سخنگوی قوه قضائیه از ارائه جزئیات جدید درباره پرونده فروش ۲۵ ساله گاز ایران به شرکت اماراتی «کرسنت» خبر داد؛ قراردادی که در سال ۱۳۸۰ منعقد شد و از همان ابتدا با ابهامات و تخلفات گسترده همراه بود.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دعوت رسمی رئیس‌جمهور مصر از آقای پزشکیان برای حضور در نشست شرم‌الشیخ گفت: تمامی ابعاد موضوع در جلسات کارشناسی بررسی شد و تصمیم نهایی با هدف تأمین منافع ملی اتخاذ گردید.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر