کد خبر: ۴۵۶۲۷
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۳
مهندس سلطانی در نخستین دوره کارآموزی دانشجویان:

با مشارکت دانشجویان برتر در حوزه ارتباطات آینده بهتری برای کشور رقم می‌خورد

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در مراسم آغاز به‌کار نخستین دوره کارآموزی دانشجویان دانشگاه‌های برتر در شرکت مخابرات ایران که امروز ۱۶ تیرماه در مرکزآموزش، پژوهش و نوآوری (آپن) این شرکت برگزار شد گفت: مشارکت دانشجویان برتر در حوزه‌های مختلف مثل فناوری اطلاعات و ارتباطات آینده بهتری برای کشور فراهم می‌آورد.
با مشارکت دانشجویان برتر در حوزه ارتباطات آینده بهتری برای کشور رقم می‌خورد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:مهندس مجید سلطانی با اشاره به قدمت پنجاه‌ساله شرکت مخابرات ایران به عنوان بزرگترین اپراتور ارتباطی کشور افزود: در گذشته ارتباط تنگاتنگی بین مخابرات و جامعه علمی وجود داشت و فعالیت دانشکده مخابرات و دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، نشان جدی از اهتمام خوب بنیان‌گذاران شرکت و وزرای وقت ارتباطات و فناوری اطلاعات داشت که منتج به ورود با استعدادترین و ورزیده‌ترین متخصصان به شرکت نیز شد.

وی ادامه داد: در برنامه‌ریزی‌های بعدی، ضمن گسترش حوزه آموزش، پژوهش و نوآوری در مخابرات نیز به فعالیت‌های مرکز آپن اضافه شد که با یاری خدا و توانمندی‌های نسل جدید متخصصان که به شرکت ورود می‌کنند آماده به‌روزرسانی فعالیت‌ها هستیم.

مهندس سلطانی با اشاره به فراهم‌کردن زیرساخت‌های مخابراتی و در دست‌داشتن شبکه پیچیده ارتباطی شرکت مخابرات ایران گفت: یکی از فعالیت‌های این شرکت به عنوان بزرگترین شرکت ارتباطی و تلفنی در سطح منطقه از نظر جغرافیایی و وسعت و هم از نظر تعداد مشتری، برقراری ارتباط پایدار بین ۵۵ هزار صندوق رأی و پوشش سراسری ۹۹.۹ درصدی شعب در فرمانداری‌ها و بخشداری‌های کل کشور است که با همت همکاران انجام شد.

وی که در جمع دانشجویان برتر دانشگاه صنعتی شریف سخن می‌گفت، اعلام کرد که شرکت مخابرات مدت‌هاست که به‌طور جدی به بحث توسعه اقتصاد دیجیتال ورود کرده و جلسات شورای اقتصاد دیجیتال شرکت در ۱۸ جلسه منظم هفتگی برگزار شده که بر اساس آن، سرویس‌های جدید یا بهتری به مشتریان عرضه شده است.

مهندس سلطانی با اشاره به اینکه هیچ‌یک از اپراتور‌ها به اندازه شرکت مخابرات ایران مشتریان بالقوه ندارد اظهار داشت: در مخابرات ایران با حجم وسیعی از دیتا و اطلاعات مواجه هستید و همچنان نیز مشتریان باند پهن ثابت با توسعه FTTH در حوزه تجاری، صنعتی و خانگی رو به افزایش هستند.

وی با تاکید بر کاهش هزینه و افزایش درآمد به عنوان اهداف اصلی در تمام سازمان‌ها و شرکت‌ها گفت: توصیه من به شما کارآموزان توجه به این اهداف است، زیرا افزایش درآمد موجب پایداری مشتری و ارائه خدمات جدید می‌شود.

مدیرعامل شرکت مخابرات، با ابراز امیدواری از تجربه خوب کارآموزان در شرکت مخابرات ایران گفت: امیدوارم با تحقیق و پژوهش شما عزیزان در این حوزه گام‌های اساسی در ارتباطات کشور بر داشته شود.

محوریت برنامه‌های شرکت مخابرات ایران با اقتصاد دیجیتال

این مراسم دکتر یاسر باقری، مدیر کل توسعه کسب و کار شرکت مخابرات ایران نیز ضمن اشاره به جایگاه شرکت مخابرات ایران به عنوان مجری طرح‌های کلان نجما و دیجیتما خاطرنشان کرد: شورای اقتصاد دیجیتال، عملاً فعالیت خود را آغاز کرده و دستور کار اول جلسه، موضوع راه‌اندازی نخستین دوره کارآموزی دانشجویان برتر دانشگاه صنعتی شریف است کهسند راهبردی شرکت مخابرات در حوزه هوش مصنوعی با محوریت مرکز آپن تهیه می‌شود.

همچنین دکتر محمد شریف‌خانی، معاون اداری و مالی دانشگاه صنعتی شریف ضمن تشکر از مدیران ارشد شرکت مخابرات برای این تحول بزرگ گفت: با تعدیل انتظارات در سال اول، می‌توان به همگرایی بین دانشجویان برتر و متخصصان شرکت مخابرات خوش‌بین بود و با به‌کارگیری ظرفیت دانشگاه صنعتی شریف می‌توان از این فرصت بزرگ در حوزه هوش مصنوعی استفاده بهینه کرد.

در ادامه این نشست دکتر میثم باقری، دانش‌آموخته دانشگاه تهران با تشریح دقیق جایگاه هوش مصنوعی در صنعت تلکام گفت: هدف از برگزاری این دوره آشنایی با فعالیت شرکت مخابرات و استفاده از ابزار‌های موجود برای خدمت‌رسانی مطلوب‌تر با کمک داده‌های هوش مصنوعی است.

وی افزود: چهار پروژه در حوزه‌های خدمات مشتری CX، تأمین و نگهداری بر مبنای پیش‌بینی در شبکه IPS، پلت‌فرم IOT، تسهیم پهنای باند که در واقع الگوی رفتاری مشتریان در حوزه اینترنت و پهنای باند در سوییچ‌های مختلف در مناطق مختلف کشور را مدیریت می‌کند، از جمله اهداف دیگر برگزاری این دوره‌های کارآموزی است.

در پایان این جلسه که با حضور معاونان و مدیران ارشد شرکت مخابرات ایران تشکیل شده بود، کارآموزان به گروه‌های مختلف دسته‌بندی شده و کارآموزی خود را در این شرکت آغاز کردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
گفت و گوی مستقیم عراقچی و ویتکاف در حضور وزیرخارجه عمان گفت و گوی مستقیم عراقچی و ویتکاف در حضور وزیرخارجه عمان
گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم بین جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا راجع به موضوع رفع تحریم‌ها و بحث هسته‌ای، دقایقی پیش پایان یافت.
اولین عکس از هیأت مذاکره‌کننده ایرانی پس از پایان گفت‌و‌گو‌های امروز اولین عکس از هیأت مذاکره‌کننده ایرانی پس از پایان گفت‌و‌گو‌های امروز
اولین عکس از هیأت مذاکره‌کننده ایرانی پس از پایان گفت‌و‌گو‌های امروز
عضو تیم مذاکره‌کننده ایران: فضای مذاکرات مثبت است عضو تیم مذاکره‌کننده ایران: فضای مذاکرات مثبت است
یک عضو تیم مذاکره کننده بین ایران و آمریکا، گفت: فضای گفت‌و‌گو‌ها بین ایران و آمریکا مثبت است.
عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران! عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران!
عملیات H-۳؛ روایتی از یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های هوایی دنیا که با درایت خلبانان ایرانی، ستون‌فقرات نیروی هوایی عراق را شکست.
آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
صبح امروز شنبه تیم‌های دیپلماتیک ایران و آمریکا به منظور مذاکرات غیرمستقیم با یکدیگر وارد عمان شدند.
اعترافات وحشتناک تجاوز‌های سریالی به زنان! اعترافات وحشتناک تجاوز‌های سریالی به زنان!
​رسیدگی به شکایت‌های سریالی چندین زن در نقاط مختلف پایتخت از نیمه دوم سال ۱۴۰۳ در دستور کار پلیس قرار گرفت. نقطه اشتراک اظهارات خانم‌هایی که شاکی بودند این بود که همگی آنها در سایت دیوار طعمه مرد جوانی شده و پس از اینکه آنها را با فریب به محل قرار کشانده بود، با موتورسیکلت این افراد را بوده و در محل خلوتی از حاشیه شهر آنها را تحت آزار و اذیت جنسی و تجاوز قرار داده بود.
بقایی: گفت‌و‌گو‌ها آزمونی برای طرف مقابل است بقایی: گفت‌و‌گو‌ها آزمونی برای طرف مقابل است
سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر این که «امروز یک روز مهم و تعیین کننده است و هدف‌مان تامین منافع ملی ایران است»، گفت: گفت‌و‌گو‌های غیر مستقیم ایران و آمریکا حدود ساعت ۳:۲۰ بعدازظهر به وقت عمان شروع شده است.
برگزیده
اعترافات وحشتناک تجاوز‌های سریالی به زنان! اعترافات وحشتناک تجاوز‌های سریالی به زنان!
​رسیدگی به شکایت‌های سریالی چندین زن در نقاط مختلف پایتخت از نیمه دوم سال ۱۴۰۳ در دستور کار پلیس قرار گرفت. نقطه اشتراک اظهارات خانم‌هایی که شاکی بودند این بود که همگی آنها در سایت دیوار طعمه مرد جوانی شده و پس از اینکه آنها را با فریب به محل قرار کشانده بود، با موتورسیکلت این افراد را بوده و در محل خلوتی از حاشیه شهر آنها را تحت آزار و اذیت جنسی و تجاوز قرار داده بود.
بیشترین تصادفات منجر به فوتی در کدام نقطه از تهران اتفاق می‌افتد؟ بیشترین تصادفات منجر به فوتی در کدام نقطه از تهران اتفاق می‌افتد؟
رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، از شناسایی ۴۵۸ نقطه حادثه خیز در تهران خبر داد و گفت: تمرکز بر نقاط باقی‌مانده و بروزرسانی نقشه نقاط حادثه‌خیز در دستور کار پلیس در سال جدید است.
بازگشت نرخ عادی جریمه‌های رانندگی پس از پایان طرح نوروزی ۱۴۰۴ بازگشت نرخ عادی جریمه‌های رانندگی پس از پایان طرح نوروزی ۱۴۰۴
رئیس پلیس راهور فراجا با بیان این که بیش از ۱۷ میلیون تخلف در جاده‌های درون و برون شهری کشور به ثبت رسید اعلام کرد که با پایان طرح نوروزی ۱۴۰۴، افزایش ۳۰ درصدی جریمه‌ها که از ۲۵ اسفند آغاز شده بود، از ۲۰ فروردین به حالت عادی بازگشت.
صفحه خبر بالای تصاویر