کد خبر: ۴۵۶۲۶
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۱

شرکت مخابرات در سراسر کشور آماده رزمایش سرنوشت سازانتخابات است

همزمان با آغاز فرآیند گیری انتخابات دور دوم ریاست جمهوری، با مشارکت حداکثری مدیران و کارکنان شرکت مخابرات ایران، این شرکت آماده رزمایش سرنوشت ساز انتخابات درتمامی مناطق مخابراتی در سراسر کشور است.
شرکت مخابرات در سراسر کشور آماده رزمایش سرنوشت سازانتخابات است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:مهندس سلطانی مدیر عامل شرکت مخابرات ایران ضمن بیان این مطلب و با تاکید بر مشارکت تمامی کارکنان شرکت مخابرات منطقه ایران در سراسر در این انتخابات گفت: این انتخابات یک رزمایش سرنوشت‌ساز برای سربلندی ملت ایران است و حماسه بزرگ مردم ایران امروز رقم خواهد خورد.

وی اضافه کرد: سهیم شدن و مشارکت مردم در تصمیم‌گیری‌های اجتماعی و سیاسی از کوچکترین تا بزرگترین مباحث سیاسی و مدیریتی کشور از مهمترین دستاورد‌های انقلاب اسلامی ایران برای جامعه انقلابی و مردم مسلمان ایران بوده است.

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران گفت: با حضور و مشارکت در عرصه انتخابات اتحاد و همدلی اقوام، در عرصه انتخابات به جهانیان نشان داده می‌شود و این حضور و مشارکت در عرصه انتخابات در سرنوشت و آینده کشور نقش آفرین است.

وی با بیان اینکه تمامی زیر ساخت‌های مخابراتی و آمادگی کارکنان حوزه‌های فنی برای این رویداد مهم آماده شده است اظهار داشت: امیدواریم تا پایان انتخابات بتوانیم بدون هیچ گونه اختلال فرایند رای گیری صورت پذیرد.

وی با تأکید بر آمادگی کامل پوشش ارتباطی شعب اخذ رای انتخابات ریاست جمهوری بر بستر شبکه‌های ارتباطی همراه و ثابت مخابرات است، گفت: در همین راستا، اقدامات لازم زیرساخت‌های مخابراتی برای برگزاری هر چه بهتر دوره دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در شرکت مخابرات ایران فراهم است.

وی با اشاره به فراهم شدن تمهیدات لازم برای عدم بروز مشکل ارتباطی و مخابراتی در بازه زمانی برگزاری انتخابات دوره دوم چهاردمین دوره ریاست جمهوری، از همکاران مخابراتی خواست تا با تلاش و برنامه‌ریزی‌های فنی و نظارت دقیق بر زیرساخت‌های مخابراتی به‌منظور برگزاری این امر مهم، پشتیبان ستاد انتخابات در سراسر کشور باشند.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.