کد خبر: ۴۵۶۱۷
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۲

مدیرعامل مخابرات ایران: گسترش اقتصاد دیجیتال در کشور یک ضرورت است

مدیرعامل مخابرات ایران در بیست‌وهفتمین دوره نمایشگاه الکامپ گفت: تلاش برای گسترش و بزرگ‌تر کردن اقتصاد دیجیتال در ایران نه یک انتخاب که یک ضرورت است و ما باید فرصت‌های لازم برای رشد و توسعه این عرصه را فراهم کنیم.
مدیرعامل مخابرات ایران: گسترش اقتصاد دیجیتال در کشور یک ضرورت است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:مجید سلطانی روز سه‌شنبه و در حاشیه بازدید از غرفه کاراشاب درباره اهمیت حضور بازیگران گوناگون در حوزه اقتصاد دیجیتال افزود: در حال حاضر اقتصاد دیجیتال عامل اصلی ایجاد تغییرات و تحولات نو در دنیا است، در این دنیای جدید ایران هم به عنوان یکی از بازیگران فعال نباید از میدان دور بماند و همپای گسترش و توسعه جهانی این بازار باید تلاش کند تا سهمی از آن داشته باشد.

وی در بخش دیگری اظهار کرد: این روز‌ها تلاش برای گسترش و بزرگ‌تر کردن اقتصاد دیجیتال در ایران نه یک انتخاب که یک ضرورت است و ما باید فرصت‌های لازم برای رشد و توسعه این عرصه را فراهم کنیم و به کسب و کار‌ها و شرکت‌های ارزش‌آفرین فرصت دهیم تا با استفاده از زیرساخت‌ها و بستر‌های ایجاد شده به بزرگتر شدن این بازار و ایجاد ابزار‌های نوین کمک کنند.

مدیرعامل مخابرات ایران به اهمیت توسعه زیرساخت‌ها در این عرصه اشاره کرد و ادامه داد: با تدوین استراتژی‌های لازم برای توسعه دیجیتال در ایران ضرورت تمرکز در زیرسخت‌ها و سرمایه‌گذاری برای رشد و گسترش بیش از پیش احساس می‌شود چرا که از مؤلفه‌های بسیار تاثیرگذار بر اقتصاد دیجیتال، فراهم آوردن زیرساخت‌های خدمات مبتنی بر تکنولوژی است.

وی با بیان اینکه مخابرات ایران، با نمایندگی و کارگزاری کاراشاب به‌عنوان یکی از زیرمجموعه‌های جوان و نوآور خود، یکی از بازیگران اصلی این اکوسیستم در سال‌های پیش‌رو خواهد بود، گفت: مجموعه مخابرات ایران امیدوار است هم‌زمان با تحولات استراتژیک این برند، طرح‌ها و برنامه‌ها و مجال تازه‌ای برای اقتصاد دیجیتال کشور ایجاد کند؛ مجالی به وسعت کل ایران، که با ارائه خدمات به شیوه‌ای مدرن و نوین، قطعا سطح گستردگی و کارایی بستر‌های اقتصاد دیجیتال را نیز ارتقا می‌دهد بستری که برای استفاده از تکنولوژی فراهم باشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش
اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نشستی با فرمانده کل ارتش، مهم‌ترین مسائل دفاعی، امنیتی و تحولات منطقه‌ای را بررسی کردند.
پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم
سخنگوی قوه قضائیه از ارائه جزئیات جدید درباره پرونده فروش ۲۵ ساله گاز ایران به شرکت اماراتی «کرسنت» خبر داد؛ قراردادی که در سال ۱۳۸۰ منعقد شد و از همان ابتدا با ابهامات و تخلفات گسترده همراه بود.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دعوت رسمی رئیس‌جمهور مصر از آقای پزشکیان برای حضور در نشست شرم‌الشیخ گفت: تمامی ابعاد موضوع در جلسات کارشناسی بررسی شد و تصمیم نهایی با هدف تأمین منافع ملی اتخاذ گردید.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر