کد خبر: ۴۵۵۹۰
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۴
مدیر مخابرات منطقه تهران:

۵۰ هزار پورت فیبر نوری در ۷ منطقه تهران به بهره‌برداری رسید

مدیر مخابرات منطقه تهران از بهره‌برداری ۵۰ هزار پورت فیبر نوری در ۳۰۰ ساختمان با معدل ۱۷۰ واحد مسکونی در ۷ منطقه شهر تهران خبر داد.
۵۰ هزار پورت فیبر نوری در ۷ منطقه تهران به بهره‌برداری رسید

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:علی ملک‌جعفریان مدیر مخابرات منطقه تهران در نشست خبری بهره‌داری از ۵۰ هزار پورت فیبر نوری در تهران که ۱۱تیرماه، ۱۴۰۳ برگزار شد گفت: امروز ۵۰ هزار پورت فیبر نوری در ۳۰۰ ساختمان با معدل ۱۷۰ واحد مسکونی در ۷ منطقه شهر تهران افتتاح می‌شود.

ملک‌جعفریان درباره وضعیت ترافیک داخلی و خارجی گفت: در استان تهران، وضعیت مصرف ترافیک خارجی (اینترنت) و ترافیک داخلی ۸۰ به ۲۰ بود، اما الان سهم ترافیک داخلی به ۵۰ درصد رسیده است. به نظرم این به معنی کارآفرینی است. در واقع، ترافیک داخلی به ۵۰ درصد و ترافیک خارجی به ۵۰ درصد رسیده است.

او ادامه داد: در دولت سیزدهم مساله فیبر نوری را از همان ابتدا در دستور کار گرفت و شرکت مخابرات با دو طرح نجما و دیجیتما توسعه فیبر نوری را پیش برده است. در سال گذشته برای طرح نجما ۲۲ افتتاح و بهره‌برداری داشتیم.

داود زارعیان معاون امور مشترکین و تجاری شرکت مخابرات ایران نیز در این مراسم گفت: ما در حدود دو دهه زیر فشار مقررات تعرفه‌گذاری هستیم و برخی از تعرفه‌ها از ۱۳۸۴ تاکنون تغییری نداشته است.

وی افزود: توسعه نیازمند سرمایه‌گذاری است و امیدواریم در مجموعه رگولاتوری به این مساله توجه شود. پیشرفت امروز ما در پروژه فیبر نوری معادل تمام شرکت‌های حاضر در پروژه توسعه فیبر نوری است و از مجموع ۳۶۳ هزار اتصال فیبر نوری در کشور حدود ۳۴۰ هزار واگذاری برای شرکت مخابرات ایران است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
دانشمندان محترم منزل اقوام امن نیست دانشمندان محترم منزل اقوام امن نیست
دانشمندان و شخصیت‌هایی که احتمال ترور آنها هست، منزل پدری و اقربا و دوستانی که در لیست تماس‌های شخصی وی بوده‌اند به هیچ وجه امن نیست.
بیش از ۱۴ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال مواد مصرف می‌کنند بیش از ۱۴ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال مواد مصرف می‌کنند
رییس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات در وزارت بهداشت آمار مصرف انواع مواد مخدر در بین جمعیت بالای ۱۸ سال را نگران کننده اعلام کرد و گفت: بیش از ۱۴ درصد جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال در کشور حداقل یکی از انواع مواد مخدر را مصرف می‌کنند.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
صفحه خبر بالای تصاویر