کد خبر: ۴۵۳۹۴
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۴

ابراهیمی: دوست ندارم درباره گاریدو قضاوت کنم

پیشکسوت فوتبال ایران گفت: متأسفانه برخی افراد که همه آن‌ها را می‌شناسند ریشه فوتبال را سر دلالی خواهند سوزاند.
ابراهیمی: دوست ندارم درباره گاریدو قضاوت کنم

مخاطب ۲۴- ناصر ابراهیمی درباره انتخاب گاریدو به عنوان سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس برای فصل آینده، اظهار داشت: کارنامه گاریدو را دیدم و دوست ندارم درباره آن صحبت و قضاوت کنم چرا که عملکرد یک مربی در لیگ‌های دیگر کاملاً متفاوت با لیگ ایران خواهد بود.

وی ادامه داد: بسیاری از مربیان خارجی به ایران آمدند و هدایت پرسپولیس را بر عهده گرفتند، اما برخی موفق نبودند و برخی هم موفق بودند. مربیانی که موفق بودند نهایتاً بعد از چند سال از پرسپولیس جدا شدند و به تیم‌های حوزه خلیج فارس رفتند. متأسفانه وقتی یک مربی عملکرد خوبی دارد سریعاً از تیم خارج می‌شود و ما این قدرت را نداریم که این مربیان را حفظ کنیم. باید این انتخاب را از مالکان و مدیرعامل پرسپولیس پرسید که آیا مربی که آورده‌اند تضمین می‌دهد که مقام می‌آورد یا نه؟

ریشه باشگاه را ترمیم نکنیم تا چند سال آینده چیزی از پرسپولیس نخواهد ماند
پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس در رابطه با سرمربی گری پیشکسوتان ایرانی، تصریح کرد: ما بهترین مربیان پرسپولیسی را داریم. از علی پروین و محمد پنجعلی تا علی دایی جزو با دانش‌ترین مربیان حال حاضر فوتبال ایران هستند. یک سری از افراد هستند که آن‌ها را که جزو بهترین‌های آسیا و جهان هستند را قبول ندارند. باید ریشه باشگاه را ترمیم کنند وگرنه تا چند سال آینده چیزی از پرسپولیس نخواهد ماند.

بیشتر بخوانید

ابراهیمی با بیان اینکه دلیل موفقیت یک تیم مهره‌های تأثیرگذار آن تیم است، عنوان کرد: دلیل موفقیت مربیان تنها مهره‌های تأثیرگذار تیم است. هر چقدر بازیکن خوب داشته باشیم می‌توانیم موفق‌تر عمل کنیم. حتی تیم فوتبال رئال مادرید هم بدون مهره‌های تأثیرگذار نمی‌توانست قهرمان شود. تهران ۱۳ میلیون جمعیت دارد که یک میلیون از آن جوانانی هستند که به دنبال فوتبال می‌روند و استعداد خوبی دارند، اما متأسفانه کسانی که در رأس کار هستند به دنبال پول و رشوه می‌گردند تا یک بازیکن بی‌کیفیت را به فوتبال ایران معرفی کنند. ما فوتبالیست‌هایی داریم که در بیابان‌ها بازی می‌کنند و هیچ کسی آن‌ها را حمایت نمی‌کند تا این جوانان را برای آینده آماده کنند. متأسفانه برخی از این افراد که همه آن‌ها را می‌شناسند ریشه فوتبال را سر دلالی خواهند سوزاند.

تیم ملی با قلعه‌نویی می‌تواند موفق شود
پیشکسوت فوتبال ایران درباره قرعه کشی مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ در مرحله سوم، خاطرنشان کرد: تیم ملی ایران با قلعه‌نویی می‌تواند موفق شود به شرط اینکه مهره‌های خوبی را انتخاب کند. در دوره قبلی مقابل هنگ کنگ و ازبکستان یک سری ضعف‌هایی در ترکیب و ارنج تیم دیده شد که امیدوارم در تعطیلات، کادرفنی تیم ملی روی این نقطه ضعف‌ها تمرکز بیشتری داشته باشند. اکنون هشت تیم می‌توانند به جام جهانی بروند و ما اگر سوم هم شویم باز هم می‌توانیم صعود کنیم. این نکته که ما در ۴۵ سال اخیر نتوانستیم قهرمان آسیا شویم باعث تأسف است و همینطور ما در تاریخمان تا به حال از گروهی جام جهانی فراتر نرفتیم که امیدوارم این موضوع با تدابیر امیر قلعه‌نویی تبدیل به واقعیت شود و ما برای نخستین بار در جام جهانی موفق باشیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا
مردم غنا کشتی فردی که ادعا کرده بود در 25 دسامبر طوفان نوح خواهد آمد را به آتش کشیدند
نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز
پرسپولیس با برتری یک بر صفر برابر مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر با ۲۸ امتیاز موقتا در صدر جدول قرار گرفت.
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
برگزیده
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران را ببینید
پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد
باشگاه رئال مادرید و هوادارانش دیگر تحمل عملکرد پرنوسان وینیسیوس را ندارند و انتقاد‌ها نسبت به این بازیکن شدت گرفته است
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
صفحه خبر بالای تصاویر