کد خبر: ۵۴۶۰۰
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۴

پروین حامی گاردیو با چاشنی تذکر

علی پروین ضمن حمایت از خوان کارلوس گاریدو گفت: پیشکسوتان پرسپولیس باید از گاریدو حمایت کنند، اما این مربی نباید هر بازی تغییرات زیادی در ترکیب داشته باشد. به نظر می‌رسد هنوز ترکیب ثابت دست گاریدو نیامده است.
پروین حامی گاردیو با چاشنی تذکر

مخاطب ۲۴- علی پروین، پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در مورد مسائل این روز‌های تیم محبوبش در جمع خبرنگاران صحبت کرد. پروین ضمن حمایت از سرمربی اسپانیایی معتقد است گاریدو باید زودتر به یک ترکیب ثابت برسد.

او در صحبت‌های ابتدایی‌اش در مورد شکست سرخ‌ها برابر نساجی گفت: شما می‌دانید که فوتبال برد و باخت دارد. نمی‌شود همه‌اش ببری. پرسپولیس آن روز خوب نبود. با یک برد همه شاد می‌شویم و با یک باخت می‌ریزم سر مربی! الان به نظرم باید از این مربی حمایت کنیم تا فرصت جبران داشته باشد. البته دو، سه تا اشتباه دارد و ما نمی‌گوییم بدون اشتباه است. نساجی ده بازی خود را نبرده، آن وقت در تهران پرسپولیس را برد. پرسپولیس حتما خوب نبوده که باخته است. حالا باید همه ما پیشکسوتان حمایت کنیم و حمایت هم می‌کنیم.

بیشتر بخوانید

او در مورد فلسفه گاریدو در مورد چیدن ترکیب بر اساس خوب بودن نفرات در تمرین گفت: بله به نظر من هم آن کسی که در تمرین خوب است باید بازی کند. البته من ترکیبی که برنده می‌شد را اگر می‌خواستم خیلی تغییر بدهم یکی یا دوتا تغییر می‌دادم. ایشان به نظرم زیاد تغییر می‌دهد و هنوز ارنج کامل دستش نیامده است.

پروین در خصوص تغییرات پرتعداد ترکیب پرسپولیس اضافه کرد: به نظرم باید آن ارنج کامل دستش بیاید و همان را استفاده کند. شما بازی پکن را یادتان است؟ ما دیدیم همه این بچه‌ها خوب بازی می‌کنند و گفتم اگر تغییر بدهم خدایی نکرده آن بازیکن بد بازی می‌کند. آن بازی که آقای قایقران گل زد را می‌گویم و ما ۱۲۰ دقیقه بدون تعویض بازی کردیم. الان بگوییم کسی باور نمی‌کند، چون همه خوب بودند. الان هم بچه‌های پرسپولیس خیلی خوب هستند و نیمکت هم خوب است. به نظرم این آقای مربی ما باید یک خرده ارنج زود دستش بیاید. هر دفعه بازی می‌کند هفت، هشت تا تغییر می‌دهد. الان همه از این ناراحتند. باید یک ترکیب ثابت دستش بیاید و دو تا برد بیاوریم همه چیز حل می‌شود.

او راجع به بازی فردای پرسپولیس برابر ملوان گفت: هم این بازی سخت است و هم سپاهان. مثلا نساجی را فکر می‌کردند مثل آب خوردن می‌بریم ولی نه همه بازی‌ها سخت است و ان‌شاءالله با دست پر از بازی ملوان برگردند.

برچسب ها: علی پروین
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.