کد خبر: ۴۵۳۰۹
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۶
یادداشت مدیر روابط عمومی

صنعتگران و معدن‌کاران؛ دو بازوی توسعه و تعالی کشور

ایران اسلامی، بالنده و پیشرو به سمت تعالی و پیشرفت در حال حرکت است و توفیقات و دستاورد‌های به‌دست‌آمده و توسعه صنعتی ایران در سال‌های اخیر، حاصل تلاش صنعتگران و معدن‌کارانی است که باوجود محدودیت‌ها، فشار‌ها و تحریم‌ها، همت و تلاش خود را برای توسعه و تعالی صنعت و رونق اقتصادی کشور به کار بستند و صنعت فولاد به‌عنوان پیشران توسعه کشور، بیشترین دستاورد صنعتی، تولیدی، اقتصادی و اجتماعی را برای کشور به ارمغان آورده است.
صنعتگران و معدن‌کاران؛ دو بازوی توسعه و تعالی کشور

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت فولاد مبارکه اصفهان؛صنعت و معدن در ایران اسلامی به‌واسطه دو مزیت ویژه‌ای که دارد همواره در مسیر پیشرفت تصاعدی و رشدی پرسرعت بوده است؛ ازیک‌طرف موهبت الهی و نعمات خدادادی و منابع زمینی و زیرزمینی و نفت و گاز و سنگ‌آهن و سایر عناصر ارزشمند در خاک این میهن به فراوانی وجود داشته و از طرف دیگر بهره‌مندی از نیروی انسانی ماهر، جوان، متخصص و متعهد و خستگی‌ناپذیر، ظرفیت بی‌مانندی را برای رشد صنعت کشور رقم زده و بستر‌های عالی برای سرمایه‌گذاری و توسعه صنعتی و رشد اقتصادی فراهم آورده است.

راهبرد توسعه صنعتی ایران بر مبنای تولید ترسیم شده و تقویت و فراهم کردن زمینه‌های تولید همواره یکی از پایه‌های اساسی رشد و توسعه اقتصاد ملی تلقی می‌شود که علاوه بر استقلال و خودکفایی و تأمین نیاز‌های داخل، اشتغال‌زایی و کارآفرینی مطلوبی را به همراه دارد و ضمن ثروت‌آفرینی و سودآوری، نقش کلیدی در توسعه زیرساخت‌ها و توسعه پایدار کشور دارد و به‌طور مستقیم در بهبود نحوه زندگی و معیشت آحاد مردم تأثیر دارد.

در شرایطی که صنایع بزرگ و پیشران، مهم‌ترین عوامل و عناصر توسعه صنعتی و مولد و محرک اقتصاد کشور محسوب می‌شوند، صنایع و معادن با محدودیت‌هایی نیز روبرو هستند که بخش عمده آن‌ها به نبود زیرساخت‌های انرژی و تجهیزات برای اکتشاف، استحصال و بهره‌برداری مربوط می‌شود و به نظر می‌رسد لازم است کارگزاران محترم دولت، برای رفع موانع تولید به‌ویژه در حوزه صنعت و معدن که موتور محرکه اقتصاد مقاومتی است چاره‌اندیشی کنند.

البته ذکر این نکته ضروری است که باوجود محدودیت‌های موجود در این بخش، ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل فراوانی در صنعت و معدن کشور نهفته است. در بخش معدن معادن غنی سنگ‌آهن و سایر عناصر، ایران را در زمره ۱۵ قدرت معدنی جهان قرار داده و ۷ درصد از ذخایر معدنی جهان در این کشور است. در صنعت نیز خوشبختانه کشور در جایگاه مطلوبی قرار دارد و تنها در صنعت فولاد که یکی از صنایع مادر و پیشران سایر صنایع است، جمهوری اسلامی ایران در جایگاه دهمین تولیدکننده فولاد در جهان شناخته‌شده و قطع به‌یقین برنامه‌های توسعه کمی و کیفی این صنعت، ایران اسلامی را در وضعیت بهتری در آینده خواهد رساند.

شرکت فولاد مبارکه به‌عنوان یکی از صنایع اصلی کشور همواره با تکیه‌بر دانش و توانمندی نیرو‌های متخصص کشور و با برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری و سرمایه‌گذاری درست تلاش داشته تا با بلوغ سازمانی مستمر و توسعه کمی و کیفی خود، تمامی نیاز‌های صنایع داخلی کشور به فولاد را تأمین کند و با طلایه‌داری، صنعت‌سازی و تکمیل زنجیره ارزش از سنگ‌آهن تا محصول نهایی، قدم‌های استواری را برای توسعه صنعت و معدن کشور بردارد. بدون اغراق این مجموعه، الگویی نمونه از استفاده از ظرفیت‌های معدن برای توسعه صنعت در کشور است.

بدون تردید توسعه صنعتی کشور مرهون تلاش ستودنی و قابل‌تحسین صنعت‌کاران و معدن‌کارانی است که باورمندانه، با آگاهی و همت و اراده مثال‌زدنی و باوجود محدودیت‌ها و کمبودها، برای اعتلای صنعت، رشد اقتصادی و تعالی نام ایران و ایرانیان اهتمام می‌ورزند و دهم تیرماه که به نام روز صنعت و معدن نام‌گذاری شده، بهانه‌ای برای معرفی دستاورد‌های انقلاب مقدس جمهوری اسلامی در حوزه صنعت و معدن و قدردانی از تلاشگران این عرصه است.

آخرین اخبار
اخبار داغ
در تاریخ بماند، تراکتور شارجه را له کرد در تاریخ بماند، تراکتور شارجه را له کرد
تیم فوتبال تراکتور ایران در هفته سوم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا با نمایشی تماشایی مقابل شارجه امارات به پیروزی پرگل ۵ بر صفر دست یافت.
واکنش شمخانی به حواشی مراسم ازدواج دخترش واکنش شمخانی به حواشی مراسم ازدواج دخترش
دریابان علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی سابق، در واکنش به حواشی ایجادشده پیرامون مراسم ازدواج دخترش، تأکید کرد که موضع او نسبت به انتقادات اخیر تغییری نکرده است.
سپاهان و فرصت طلایی برای پیروزی در خانه سپاهان و فرصت طلایی برای پیروزی در خانه
تیم فوتبال سپاهان اصفهان در دومین دیدار خود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۵، در ورزشگاه نقش‌جهان به مصاف آخال ترکمنستان می‌رود. دو تیم در بازی نخست خود مقابل الحسین اردن شکست خورده‌اند و بدون امتیاز بعد از تیم اردنی در رده دوم و سوم قرار دارند. این مسابقه می‌تواند سرنوشت صعود از گروه را تعیین کند، چراکه با حذف نماینده هند، برنده دیدار سپاهان و آخال عملاً یکی از دو تیم صعودکننده به مرحله بعد خواهد بود.
دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیاد‌های علمی جهانی با رهبر انقلاب دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیاد‌های علمی جهانی با رهبر انقلاب
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار قهرمانان ورزشی و مدال‌آوران علمی جهان، جوانان ایران را مظهر امید و اقتدار ملی خواند و یاوه‌گویی‌های رئیس جمهور آمریکا را محکوم کرد.
هاشمیان ابقا شد، به شرط‌ها و شروط‌ها هاشمیان ابقا شد، به شرط‌ها و شروط‌ها
به گزارش گروه ورزش پایگاه خبری مخاطب ۲۴، باخت پرسپولیس در خرم‌آباد مقابل خیبر، با استعفای رضا درویش مدیرعامل این باشگاه همراه بود و از شنبه‌شب هواداران سرخ‌پوش منتظر خبر مهم‌تری درباره آینده نیمکت تیم بودند. پس از پذیرش استعفای درویش، جلسات فشرده هیئت‌مدیره پرسپولیس برگزار شد. در این نشست‌ها، علاوه بر بررسی گزینه‌های مدیرعاملی، موضوع سرمربیگری تیم نیز مورد بحث قرار گرفت
چین از جنگنده رادارگریز نسل پنجم J-۲۰ رونمایی کرد+ فیلم چین از جنگنده رادارگریز نسل پنجم J-۲۰ رونمایی کرد+ فیلم
پکن رسماً از جنگنده رادارگریز J-۲۰ رونمایی کرد؛ این هواپیمای نسل پنجم، رقیبی قدرتمند برای جنگنده آمریکایی F-۲۲ محسوب می‌شود.
دیدار نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی دیدار نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی
نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه امروز عصر با علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، دیدار و درباره مسائل منطقه‌ای و امنیتی گفت‌و‌گو خواهد کرد.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت
صفحه خبر بالای تصاویر