کد خبر: ۴۵۲۹۶
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۹

رونمایی از سرویس مرکز تماس ابری مخابرات تهران در نمایشگاه الکامپ

“متاما “مرکز تماس ابری مخابرات منطقه تهران همزمان با دومین روز از برپایی بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ، با حضور مدیران ارشد شرکت مخابرات ایران، منطقه تهران و شرکت نواتل و جمعی از فعالان صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور، روز یکشنبه ۱۰ تیرماه سال جاری رونمایی و تفاهم نامه همکاری مبادله شد.
رونمایی از سرویس مرکز تماس ابری مخابرات تهران در نمایشگاه الکامپ

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:در آیین رونمایی از این سرویس جدید با عنوان ” متاما” که با همکاری مخابرات منطقه تهران و شرکت دانش بینان نواتل، اولین ارایه کننده خطوط ابری به انجام رسید، دکتر زارعیان معاون تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات ایران، اقدام ارزنده مخابرات منطقه تهران در انعقاد تفاهم نامه همکاری با شرکت دانش بینان نواتل و ارایه سرویس متاما را در زمره سیاست‌های کلان و راهبردی شرکت مخابرات ایران برشمرد و تغییر رویکرد‌ها به سمت کسب و کار‌های نوین و گسترش شراکت با سازمان‌ها و شرکت‌های دانش بنیان در سایر حوزه‌ها را در چارچوب سیاست‌های راهبردی شرکت مخابرات ایران قلمداد کرد.

معاون تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات ایران با تقدیر از مهندس ملک جعفریان مدیر مخابرات منطقه تهران و همچنین مهندس فروزنده مدیرعامل شرکت نواتل، بر ضرورت ارایه مطلوب خدمات پس از فروش، کیفیت سرویس و قیمت مناسب تاکید کرد و کاهش هزینه‌های مشترکان، گسترش شرکای تجاری با منطق برد برد و حرکت بسوی کسب و کار‌های نوین را از مهم‌ترین رویکرد‌های شرکت مخابرات ایران برشمرد.

در این مراسم مهندس ملک جعفریان مدیر مخابرات منطقه تهران نیز در سخنانی با اشاره به نقش و تاثیر فناوری‌های ارتباطی و اطلاعاتی در شئون مختلف زندگی، شیوه‌های دسترسی به اطلاعات، پرسشگری در فضای مجازی، فیلترینگ کردن دانش با ابزار‌های موجود، کتابخوانی و سایر مولفه‌های نوین جوامع بشری را مبتنی بر بستر‌های ارتباطی و مخابراتی دانست، که کاهش هزینه‌ها و سهولت انجام امور را برای بشر به ارمغان آورده است.

مهندس ملک جعفریان تشریک مساعی مخابرات منطقه تهران با شرکت‌های دانش بینان از جمله نواتل و استفاده از سرویس ” متاما ” به عنوان نخستین ارایه کننده مرکز تماس ابری را در کاهش هزینه‌های جابجایی خطوط مورد استفاده مشترکان بویژه مشترکان تجاری و دارندگان شماره پنج رقمی موثر دانست و خاطرنشان ساخت: با استفاده از سرویس متاما، نیازی به جابجایی و نصب تجهیزات نیست و انتقال خط در هر نقطه‌ای از تهران به سهولت امکان پذیر شده است.

مدیر مخابرات منطقه تهران، حمایت از شرکت‌های دانش بینان و انعقاد تفاهم نامه با شرکت نواتل را در راستای راهبرد‌های اقتصاد دیجیتالی شرکت مخابرات ایران قلمداد کرد و از برنامه ریزی‌های متعدد برای گسترش همکاری با شرکت‌های دانش بینان در حوزه کسب و کار‌های نوین خبر داد.

همچنین در آیین رونمایی از سرویس ” متاما” مهندس فروزنده مدیرعامل شرکت نواتل ضمن تجلیل از مخابرات منطقه تهران، با بیان اینکه صاحبان کسب و کار که از خطوط مخابرات برای ارتباط با مشتریان خود استفاده می‌کنند، می‌توانند بدون تغییر شماره‌های خود را با استفاده از این سرویس، ابری کرده و از مزایای بی شمار سرویس مرکز تماس ابری با همان شماره بهره‌مند شوند، اظهار داشت: “متاما” تصویر جذاب حرکت از سرویس قدیمی تلفن مخابراتی به یک سرویس مدرن و پیشرفته را در ذهن تداعی می‌کند و با فعال شدن این خدمات، تمامی تماس‌ها بر بستر اپلیکیشن متاما برقرار شده و دیگر نیازی به حضور در محل کار برای پاسخگویی تماس‌ها نیست.

مدیرعامل شرکت نواتل، مدیریت پرسنل و تماس‌های مشتریان، منشی گویا و صف انتظار بدون نیاز به تجهیزات و نیروی متخصص، برقراری تماس‌ها بر روی اپلیکیشن اختصاصی متاما، عدم وابستگی به محل فیزیکی برای پاسخگویی و تمام قابلیت‌های یک مرکز تماس را از مزایا و ارزش‌هایی که با سرویس متاما خلق می‌شود، عنوان کرد.

تمامی سازمان‌ها و شرکت‌های علاقه‌مند به استفاده از سرویس ” متاما” می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۲۰۱۰ و ۸۲۸۰۰۰۰۰ تماس بگیرند.

کسب اطلاعات بیشتر نیز با مراجعه به نشانی اینترنتی www.navatel.ir امکان پذیر است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان
روز گذشته خبر رسمی عقد قرارداد علیرضا منصوریان با باشگاه عراقی الطلبه منتشر شد تا مشخص شود این چهره شناخته شده فوتبال ایران بعد از دو سال، قرار است یکبار دیگر در قامت سرمربی فعالیت کند. منتها این بار در عراق.
از فردا بارش باران در این مناطق از کشور از فردا بارش باران در این مناطق از کشور
سازمان هواشناسی اعلام کرد، اواخر وقت امروز در ارتفاعات واقع در شمال غرب افزایش ابر رخ می‌دهد.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر