کد خبر: ۴۵۲۸۸
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۰

جریمه راه‌اندازی کاریابی غیرمجاز ۳۳ میلیون تومان شد

جرایم نقدی اشتغال به حرفه کاریابی بدون داشتن پروانه کار از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزایش یافت.
جریمه راه‌اندازی کاریابی غیرمجاز ۳۳ میلیون تومان شد

جریمه راه‌اندازی کاریابی غیرمجاز ۳۳ میلیون تومان شد

مخاطب ۲۴- مطابق گزارش‌ها بیش از ۵۰ درصد نیروی کار مورد نیاز در کشور‌های توسعه یافته توسط دفاتر مشاوره شغلی و کاریابی‌ها جذب می‌شوند؛ بر همین اساس کاریابی‌ها سهم بسزایی در تامین نیروی کار مورد نیاز و معرفی فرصت‌های شغلی مناسب به جوانان و کارجویان دارند.

یافتن شغل توسط موسسات کاریابی باعث تسریع استخدام کارجویان در سراسر کشور و کاهش نرخ بیکاری در کل کشور می‌شود. یکی از مزایای موسسات کاریابی، برقراری ارتباط موثر میان کارجو و کارفرماست که نقش تاثیرگذاری در کاهش میزان نرخ بیکاری دارد.

وزارت کار در سال‌های گذشته موضوع شناسایی و ارائه فرصت‌های کسب و کار از طریق مراکز مشاوره شغلی و کاریابی‌ها را با هدف ایجاد شغل مناسب برای جویندگان کار در دستور کار قرار داده است.

مطابق آمار‌های وزارت کار تعداد به کارگماردگان از طریق کاریابی‌ها در شش ماه دوم ۱۴۰۰ حدود ۲۹۴۳۰ نفر و تعداد به کارگماردگان شدن در ۱۴۰۱ حدود ۴۳۹۹۰ نفر و تعداد به کارگماردگان در سال ۱۴۰۲ حدود ۳۶۸۱۱ نفر بوده است.

بیشتر بخوانید

اما از آنجایی که برخی کاریابی‌ها بدون داشتن پروانه کار فعالیت می‌کنند و مشکلاتی را در بازار کار به وجود می‌آورند. تصویب جرایم نقدی اشتغال به حرفه کاریابی بدون داشتن پروانه کار توسط هیأت وزیران در دستور کار قرار گرفت.

براساس تبصره یک ماده واحده قانون مجازات اشتغال به حرفه کاریابی و مشاوره شغلی بدون داشتن پروانه کار مصوب ۱۳۸۰ تخلف از مقررات این قانون جرم محسوب و چنانچه در سایر قوانین دارای مجازات شدیدتری نباشد مرتکب به حکم دادگاه علاوه بر جبران خسارات مالی در هر بار به پرداخت جریمه نقدی به شرح ذیل محکوم می‌گردند.

هیأت محترم وزیران در جلسه مورخ ۱۴۰۳.۰۳.۳۰ به پیشنهاد شماره ۴۴۷۷۹ مورخ ۱۴۰۲.۱۱.۰۷ وزارت دادگستری میزان مبالغ مربوط به جرایم و تخلفات اشتغال به حرفه کاریابی بدون داشتن پروانه کار از وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی را به شماره ۵۶۲۶۱/ت ۶۲۲۹۸ هـ مورخ ۱۴۰۳.۰۴.۰۴

برچسب ها: نیروی کار
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
بازگشایی مثبت بورس تهران؛ شاخص‌ها روند صعودی گرفتند بازگشایی مثبت بورس تهران؛ شاخص‌ها روند صعودی گرفتند
بورس تهران امروز با بازگشایی مثبت همراه شد و شاخص کل روند صعودی گرفت. نماد‌های بزرگ بازار پیشتاز رشد قیمت‌ها در ساعات اولیه معاملات بودند.
حراج سنگین اوراق دولتی؛ فشار بر بازار بدهی و نقدینگی بانک‌ها حراج سنگین اوراق دولتی؛ فشار بر بازار بدهی و نقدینگی بانک‌ها
دولت در ماه‌های پایانی سال با عرضه سنگین اوراق و نرخ سود بالا، بازار بدهی و شبکه بانکی را تحت فشار قرار داده و جذابیت بازدهی بدون ریسک رشد کرده است.
خرازی شرط مذاکره با آمریکا را اعلام کرد خرازی شرط مذاکره با آمریکا را اعلام کرد
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ایران تأکید کرد مذاکره با آمریکا تنها در صورت رعایت اصل برابری، احترام متقابل و توافق پیش از دستور کار ممکن است.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر