کد خبر: ۴۵۱۲۴
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۲
با هدف بهبود در روش‌های خدمت صورت گرفت؛

افتتاح اولین "سوپر مارکت مالی موسسه اعتباری ملل" در شعبه تجریش

این موسسه به منظور ارائه انواع خدمات مالی، از جمله خدمات بیمه، واسپاری (لیزینگ) و بازار سرمایه به مشتریان محترم، اولین سوپر مارکت مالی را با حضور مدیرعامل، اعضای هیئت مدیره، معاونین، روسای مناطق، ادارات و حوزه‌های موسسه در شعبه تجریش افتتاح کرد.
افتتاح اولین  سوپر مارکت مالی موسسه اعتباری ملل  در شعبه تجریش

به گزارش مخاطب24 به نقل از روابط عمومی موسسه اعتباری ملل:مدیرعامل موسسه اعتباری ملل، ضمن تشریح فعالیت‌های موسسه در ارائه خدمات به مشتریان گفت: یکی از اولویت‌ها و سیاست‌های موسسه، حرکت به سمت ارائه خدمات مشاوره‌ای و راه‌اندازی سوپر مارکت‌های مالی در شعب است که به لطف خداوند و به مناسبت عید سعید غدیر، توانستیم اولین سوپرمارکت مالی را در شعبه تجریش افتتاح کنیم.
آقای جوادی افزود: به منظور سهولت دسترسی مشتریان به خدمات مالی و توسعه کسب و کار، در نظر است تعداد دیگری از شعب این موسسه در سطح کشور نیز به این سیستم مجهز و خدمات متنوع بانکی و مالی را به مشتریان و مراجعه کنندگان محترم ارائه نماید.
ایشان ضمن اشاره به مسئولیت‌های اجتماعی موسسه بیان کرد: موسسه ملل در تمامی سال‌ها سعی کرده، راه‌ها و مسیر‌های نو و اثرگذاری را برای ارائه خدمات بهتر به مشتریان محترم ایجاد نماید. با راه‌اندازی سوپر مارکت مالی، مشتریان به راحتی به خدمات لیزینگ، بیمه و یا بازار سرمایه دسترسی خواهند داشت. این امر در وقت و زمان صرفه‌جویی و منجر به کاهش بار ترافیکی و آلودگی شهر نیز خواهد شد و در حد توان تلاش می‌کنیم که در کنترل آلایندگی ها، ترافیک و صرفه‌جویی در انرژی اقدام نماییم.
مدیر عامل موسسه اعتباری ملل، ضمن تشریح توانایی جوانان ایران در رشد و توسعه کشور بیان کرد: در دنیا، ایرانیان را با بزرگانی نظیر ابوعلی سینا، شیخ بهایی، شیخ مفید، فارابی و دیگر دانشمندان بزرگ می‌شناسند. در حال حاضر نیز، با تکیه بر جوانان، می‌توانیم در صدر قله‌های علم و دانش استقرار یابیم و در عرصه‌های جهانی بدرخشیم.
آقای جوادی در خاتمه، از کلیه مردم ایران بالاخص همکاران موسسه، جهت حضور فعال در انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب فرد اصلح تاکید کرد.
در پایان مراسم، اولین "سوپر مارکت مالی موسسه اعتباری ملل"، در شعبه تجریش افتتاح شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گرگ پارسی سر تمرین فجر گرگ پارسی سر تمرین فجر
هادی چوپان، گرگ پارسی و قهرمان مستر المپیا، اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل باشگاه در تمرین فجرشهید سپاسی حضور یافتند و دیدار صمیمانه‌ای با بازیکنان و کادرفنی تیم داشتند.
علیرضا جهانبخش، مسن‌ترین فرد باشگاه جدیدش! علیرضا جهانبخش، مسن‌ترین فرد باشگاه جدیدش!
علیرضا جهانبخش پس از سال‌ها در لیگ‌های هلند و انگلیس، این‌بار با انگیزه‌ای تازه به دندر بلژیک رفته تا نقشی کلیدی در خروج این تیم از بحران ایفا کند.
دیدار قالیباف با کفیل رئیس جمهور پاکستان دیدار قالیباف با کفیل رئیس جمهور پاکستان
محمدباقر قالیباف در دومین روز سفر رسمی به اسلام‌آباد با سید یوسف‌رضا گیلانی، کفیل رئیس‌جمهور و رئیس سنای پاکستان دیدار کرد و درباره همکاری‌های دوجانبه گفت‌و‌گو شد.
پزشکیان وارد سنندج شد پزشکیان وارد سنندج شد
رئیس‌جمهور صبح امروز برای شرکت در مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی و همچنین افتتاح وبیناری پروژه‌های عمرانی وارد سنندج شد.
فردا آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری فردا آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری
سازمان سنجش اعلام کرد فردا آخرین فرصت نام‌نویسی در آزمون دکتری تخصصی نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۵ است و داوطلبان باید در مهلت مقرر فرآیند ثبت‌نام را تکمیل کنند.
ترامپ:‌ای کاش وزرایم مثل وزرای رئیس جمهور چین از من می‌ترسیدند! ترامپ:‌ای کاش وزرایم مثل وزرای رئیس جمهور چین از من می‌ترسیدند!
دونالد ترامپ در نشست با سناتور‌های آمریکایی گفت رفتار اعضای هیئت همراه رئیس‌جمهور چین او را شگفت‌زده کرده و آرزو کرده است کابینه خودش نیز همان‌گونه از او «می‌ترسیدند».
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر