کد خبر: ۴۵۱۱۸
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۳

مخابرات امن‌ترین بستر ارتباطی پایدار را برای انتخابات تأمین کرد

حامد شیخ‌پور گفت: شرکت مخابرات ایران در چهاردهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با توجه به اهمیت زیرساخت‌های مخابراتی در روند برگزاری انتخابات برای پایداری و تضمین ارتباطات در سراسر کشور، با استفاده از تمامی ظرفیت‌های خود برای فراهم‌آوردن و تأمین امن‌ترین بستر‌های ارتباطی و افزایش سطح پوشش و پایداری شبکه برای خلق شورآفرینی و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات هشتم تیرماه ۱۴۰۳ کوشش فراوانی در تمامی استان‌ها صورت داده است و همه شعب اخذ رأی در سراسر استان با آمادگی کامل، در امنیت و پایداری کامل قرار دارند.
مخابرات امن‌ترین بستر ارتباطی پایدار را برای انتخابات تأمین کرد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:حامد شیخ‌پور، مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل و سخنگوی شرکت مخابرات ایران بر پایداری تمامی زیرساخت‌های ارتباطی برگزاری انتخابات در استان تأکید کرد و گفت: با توجه به لزوم استفاده از بستر زیرساخت مخابراتی در زمان برگزاری انتخابات، تمامی عوامل اجرائی از جمله بخش‌های فنی و پشتیبانی شبکه‌های ارتباطی قبل از فرآیند برگزاری انتخابات تا پایان این رویداد ملی در تمامی استان‌ها در حالت آماده‌باش کامل قرار دارند.

شیخ‌پور با اشاره به نشست فوق‌العاده صبح امروز جمعه رئیس هیئت مدیره، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، معاونان و مدیران مناطق سراسر کشور، از آمادگی تمامی زیرساخت‌های مخابراتی در کشور برای این رویداد مهم خبر داد و افزود: بستر‌های مخابراتی برای پایداری ارتباطات از جمله شبکه تلفن ثابت، همراه، دیتا و همچنین شبکه فیبر نوری در شعب اخذ رأی ثابت و سیار در تمامی مناطق پیش‌بینی شده است.

وی افزود: بر اساس گزارش‌های رسیده از تمامی مناطق مخابراتی در سراسر کشور، تمامی زیرساخت‌های مورد نیاز جهت برپایی انتخابات امروز جمعه ۸ تیرماه از جمله فیبر نوری و ظرفیت‌های ارتباطی، در تمامی نقاط تعریف‌شده از سوی ستاد برگزاری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در استان و فرمانداری‌ها با در نظر گرفتن لینک‌های پشتیبان برای هر یک از مسیر‌های مطمئن و پایدار، تأمین شده و بحمدالله تا این لحظه هیچ‌گونه مشکلی دربخش‌های مختلف وجود ندارد.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران با اشاره به استقرار اکیپ‌های فنی مفصل‌بندی فیبر نوری برای رفع هرگونه خرابی احتمالی در حوزه‌های انتخاباتی سراسر استان‌ها تصریح کرد: آمادگی لازم برای رفع سریع مشکلات به منظور پایداری ارتباطات در روز انتخابات وجود دارد و وضعیت مخابراتی در حوزه‌های انتخاباتی استان به صورت مانیتورینگ و لحظه‌ای رصد و پایش می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه پوشش ارتباطی شعب اخذ راأی انتخابات ریاست جمهوری بر بستر شبکه‌های ارتباطی همراه و ثابت مخابرات است، گفت: در همین راستا، اقدامات لازم زیرساخت‌های مخابراتی برای برگزاری هر چه بهتر چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در استان مهیاست.



شیخ‌پور با تأکید بر اهمیت اتخاذ تمهیدات لازم در راستای عدم بروز مشکل ارتباطی و مخابراتی در بازه زمانی برگزاری انتخابات چهاردمین دوره ریاست جمهوری از همکاران مخابراتی خواست تا با تلاش و برنامه‌ریزی‌های فنی و نظارت دقیق بر زیرساخت‌های مخابراتی به‌منظور برگزاری این امر مهم، پشتیبان ستاد انتخابات در هر استان باشند.

سخنگوی شرکت مخابرات ایران در ادامه خاطرنشان کرد: بستر‌های مخابراتی برای پایداری ارتباطات از جمله شبکه تلفن ثابت، همراه، دیتا و همچنین شبکه فیبر نوری در شعب اخذ رأی ثابت و سیار پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به حضور اکیپ‌های فنی مخابراتی با هدف پایداری شبکه در انتخابات ریاست جمهوری در سراسر کشور گفت: تمامی مدیران و کارکنان فنی در حالت آماده‌باش کامل هستند و اکیپ‌های فنی در تمام استان‌ها مستقرند که در صورت قطعی احتمالی در کمترین زمان ممکن نسبت به رفع خرابی و برقراری ارتباط اقدام کنند.

شیخ‌پور گفت: براساس گزارش‌های رسیده در استان‌ها، در حال حاضر فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها به فناوری فیبر نوری تجهیز هستند و مشکلی در پایداری زیرساخت‌های ارتباطی نداریم.

وی با اشاره به این مهم که انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری یکی از رویداد‌های بزرگ و دارای اهمیت در کشور ماست خاطرنشان ساخت: شرکت مخابرات ایران، علاوه بر رسالت‌های ذاتی و خدماتی، با هدف اجرای برنامه مسؤولیت‌های اجتماعی، تمام توان و تلاش خود را در راستای پایداری شبکه و تأمین ارتباطات بیش از پیش به کار بسته است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش
اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نشستی با فرمانده کل ارتش، مهم‌ترین مسائل دفاعی، امنیتی و تحولات منطقه‌ای را بررسی کردند.
پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم
سخنگوی قوه قضائیه از ارائه جزئیات جدید درباره پرونده فروش ۲۵ ساله گاز ایران به شرکت اماراتی «کرسنت» خبر داد؛ قراردادی که در سال ۱۳۸۰ منعقد شد و از همان ابتدا با ابهامات و تخلفات گسترده همراه بود.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دعوت رسمی رئیس‌جمهور مصر از آقای پزشکیان برای حضور در نشست شرم‌الشیخ گفت: تمامی ابعاد موضوع در جلسات کارشناسی بررسی شد و تصمیم نهایی با هدف تأمین منافع ملی اتخاذ گردید.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر