کد خبر: ۴۴۸۱۹
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۰

استاندارد‌های اجباری ABS و CBS موتورسیکلت متوقف شد

بر اساس مصوبه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، اجرای استاندارد‌های اجباری ABS و CBS برای موتورسیکلت‌های تولیدی تا پایان سال ۱۴۰۴ به تعویق افتاده و از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود.
استاندارد‌های اجباری ABS و CBS موتورسیکلت متوقف شد

مخاطب۲۴- مصوبات یکصد و شصت و هفتمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید طی نامه شماره ۲۹۶۳۹۵۹ مورخ ۱۴۰۳/۰۳/۲۹ توسط دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ابلاغ شد.

بر اساس بند اول این مصوبات، اجرای استاندارد‌های اجباری (ABS) و (CBS) برای موتور سیکلت‌های تولیدی تا پایان سال ۱۴۰۴ به تعویق افتاده و از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود.

در این بند آمده است: در راستای حمایت از واحد‌های تولیدی و در اجرای قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور و عطف به بند (۱) مصوبات یکصد و هفتاد و سومین جلسه دبیرخانه ستاد ابلاغی به شماره ۲۶۳۶۱۹۳ مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ در خصوص بررسی موضوع تقاضای انجمن موتورسیکلت ایران به نمایندگی از واحد‌های تولید کننده موتورسیکلت مبنی بر به تعویق افتادن اجرای استاندارد‌های اجباری (ABS) و (CBS) برای موتور سیکلت‌های تولیدی به دلیل مشکلات ایجاد شده در تأمین ارز واحد‌های تولیدی از سال گذشته و تعیین سقف ارزشی برای متوسط قیمت تولید از یک طرف و اجباری نبودن قسمتی از این استاندارد در کشور‌های تأمین کننده و افزایش قیمت تولید به واسطه اجرای این تصمیم، عدم آمادگی فوری تأمین کنندگان خارجی در تحقیق، توسعه، نصب، تست و اعمال این استاندارد‌های اجباری و پیش بینی کاهش تولید، افزایش قیمت‌ها، کاهش عرضه و تعطیلی بعضی از خطوط و مدل‌های موتورسیکلت، پس از استماع نظرات نمایندگان انجمن و نمایندگان سازمان ملی استاندارد معاونت حمل و نقل وزارت صمت و اعضای ستاد، در نهایت تصمیمات ذیل اتخاذ گردید:

بیشتر بخوانید

۱- با توجه به توضیحات نمایندگان انجمن تولیدکنندگان موتور سیکلت و مشکلات و موانع پیش روی اجرای این استاندارد‌ها و در راستای جلوگیری از کاهش تولید، افزایش قیمت‌ها، حفظ اشتغال، حمایت از واحد‌های تولیدی و اجرای منویات مقام معظم رهبری در خصوص تعیین شعار سال، اعضا ستاد ضمن ضروری دانستن پیاده سازی این استاندار‌ها و قبول موضوع توسط توسط نمایندگان انجمن مذکور مقرر نمودند اجرای استاندارد‌های فوق‌الذکر تا پایان سال ۱۴۰۴ به تعویق افتاده و از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی شود. بدیهی است این مصوبه شامل مدل‌های جدید که قبلاً تولید نشده‌اند و به سبد محصولات تولیدی واحد‌ها اضافه می‌گردد نمی‌باشد.

۲- با توجه به ادامه اختلاف فی مابین نمایندگان انجمن تولید کنندگان موتورسیکلت و نمایندگان سازمان ملی استاندارد در خصوص زمان مصوب توسط اعضا ستاد مقرر شد حداکثر طی مدت بیست روز دو طرف با برگزاری جلسه نسبت به دستیابی به یک توافق جامع در خصوص زمان اجرای استاندار‌های مذکور اقدام نمایند، در غیر این صورت موضوع به دبیرخانه شورای عالی استاندارد منعکس و با دعوت از نمایندگان تولیدکنندگان در جلسه شورا تصمیم نهایی در این خصوص اتخاد گردد.

۳- بدیهی است تا تصمیم‌گیری نهایی در شورای عالی استاندارد تصمیمات ستاد در بند یک این مصوبه از جنبه الزام برخوردار بوده و به استناد ماده ۶۱ الحاقی به قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور لازم الاجراء است.

برچسب ها: موتورسیکلت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عذرخواهی فدراسیون دوومیدانی بابت افتضاح کره جنوبی! عذرخواهی فدراسیون دوومیدانی بابت افتضاح کره جنوبی!
فدراسیون دوومیدانی درباره اتفاق رخ داده در کره‌جنوبی بیانیه‌ای منتشر کرد.
پایتخت مصرف تریاک در ایران پایتخت مصرف تریاک در ایران
توضیحات رضا ملک زاده معاون پیشین وزیر بهداشت در رابطه با بیشترین میزان مصرف تریاک در ایران
زرین پنجه رخ در نقاب خاک کشید زرین پنجه رخ در نقاب خاک کشید
مهین زرین پنجه صبح روز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ در سن ۸۸ سالگی در متل‌قو درگذشت.
موتورسیکلت‌های آلاینده به اندازه ۴۴ میلیون خودرو آلودگی ایجاد می‌کنند! موتورسیکلت‌های آلاینده به اندازه ۴۴ میلیون خودرو آلودگی ایجاد می‌کنند!
تعداد موتورسیکت‌های در حال تردد کشور به ۱۴ میلیون دستگاه رسیده است که در سال گذشته تنها ۲۲ هزار دستگاه به مراکز معاینه فنی مراجعه کرده‌اند. این در حالی است که از این میان ۱۱ میلیون دستگاه فرسوده هستند و طبق اعلام مدیر اجرایی معاینه فنی و عوارض خودرو‌های کشور، به اندازه ۴۴ میلیون تا ۶۶ میلیون دستگاه خودرو آلودگی تولید می‌کنند.
دنیرو، ناجی اسکورسیزی دنیرو، ناجی اسکورسیزی
در دوره‌ای زندگی هنری اسکورسیزی می‌رفت که با یک‌فاجعه به پایان برسد، اما حیات هنری وی با کمک رابرت دنیرو ادامه پیدا کرد و اوج گرفت.
جامعه هم برای التیام زخم ویژه خواری به نوازش نیاز دارد! جامعه هم برای التیام زخم ویژه خواری به نوازش نیاز دارد!
شیخ کاظم صدیقی خطیب جمعۀ تهران در ستایش مرحوم ابراهیم رییسی گفته است: "بعد از آن که برای ما آن حادثه پیش آمد در نماز جمعۀ ما حضور پیدا کرد و نوازش کرد و می‌ترسید ما ضربه خورده باشیم و از صحنه عقب‌نشینی کنیم. " این جمله به رغم ظاهر ساده جای بحث و تأمل بسیار دارد.
وقوع زمین لرزه در شیراز وقوع زمین لرزه در شیراز
زمین لرزه‌ای به بزرگی ۳.۱ ریشتر دقایقی قبل شیراز را لرزاند.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر