کد خبر: ۴۴۷۸۴
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۱
طی سه ماهه اول سال جاری انجام شد؛

تولید بیش از ۱۱۸ هزار و ۳۳۸ دستگاه خودرو در گروه سایپا

گروه خودروسازی سایپا از ابتدای سال جاری تا ۳۱ خردادماه، ۱۱۸ هزار و ۳۳۸ دستگاه خودرو تولید کرده و همچنین موفق شده متوسط تولید روزانه خود را به بیش از ۲ هزار دستگاه برساند.
تولید بیش از ۱۱۸ هزار و ۳۳۸ دستگاه خودرو در گروه سایپا

مخاطب24:گروه خودروسازی سایپا از ابتدای سال جاری تا ۳۱ خردادماه، ۱۱۸ هزار و ۳۳۸ دستگاه خودرو طی ۵۹ روز کاری تولید کرده است. باید تاکید کرد این مجموعه با وجود فشار‌های تحریم و سایر مشکلات اثرگذار در تولید خودرو، در مسیر تحقق برنامه تولید حرکت کرده است.

در مدت مشابه عنوان شده، میانگین تولید روزانه خودرو افزایش داشته است. متوسط تولید سه ماهه اول سال جاری ۲ هزار و ۵ دستگاه بوده و این در حالی است که متوسط تولید روزانه ۱۴۰۲، هزار و ۸۲۴ دستگاه بوده؛ نکته حائز اهمیت این است که متوسط تولید روزانه در ۳ ماه پایانی سال گذشته، حدود هزار و ۶۵۷ دستگاه بوده و سال جاری این عدد به بیش از ۲ هزار دستگاه رسیده است. گروه خودروسازی سایپا به منظور دستیابی به برنامه ۶۷۰ هزار دستگاهی خود در سال جاری، برنامه ریزی لازم را به نحوی انجام داده که در نیمه دوم سال جاری تولید روزانه خود را به ۲ هزار و ۷۰۰ دستگاه برساند.

یکی دیگر از نکات مثبتی که در گروه خودروسازی سایپا رخ داده و همین امر منجر به کاهش التهاب بازار خودرو شده، افزایش ۴ درصدی تحویل خودرو به مردم است. از ابتدای سال جاری تا ۳۱ خردادماه، ۱۱۶ هزار و ۸۴۵ دستگاه خودرو تحویل متقاضیان شده؛ سال گذشته این عدد ۱۱۲ هزار و ۲۵۲ دستگاه بوده است.

گروه خودروسازی سایپا دستاورد دیگری در سال جاری داشته و آن مدیریت تعهدات سر رسید شده است. بخش قابل توجهی از خودرو‌های متقاضیان در موعد مقرر، تحویل می‌شود و دیگر ثبت نام کنندگان، انتظار خودروی خود را نمی‌کشند.

برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر