کد خبر: ۴۴۷۵۷
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۴

ترامپ: آمریکا با بایدن به جنگ جهانی سوم کشیده می‌شود

رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده تأکید کرد که سیاست‌های جو بایدن، به زودی واشنگتن را به جنگ جهانی سوم خواهند کشاند.
ترامپ: آمریکا با بایدن به جنگ جهانی سوم کشیده می‌شود

مخاطب۲۴- «مرز ما لبریز شده است. تورم بیداد می‌کند. جرم از کنترل خارج شده است. اروپا در هرج و مرج است. خاورمیانه درحال انفجار است. این رئیس‌جمهور هولناک وحشتناک ما را به سمت جنگ جهانی سوم سوق می‌دهد» این‌ها بخشی از سخنرانی انتخاباتی دونالد ترامپ در خصوص رئیس‌جمهور آمریکا جو بایدن است. طبق گزارش شبکه روسی راشاتودی، رئیس جمهور سابق آمریکا شب گذشته (شنبه شب) در یک گردهمایی انتخاباتی در فیلادلفیا به موضوع مهاجرت، جرم و جنایت و اقتصاد پرداخت. وی بار دیگر به طرفدارانش وعده داد که اگر در انتخابات آتی ریاست‌جمهوری نوامبر ۲۰۲۴ پیروز شود، قبل از مراسم تحلیف که همان ۲۵ ژانویه ۲۰۲۵ (۶ بهمن ماه) بحران جنگ اوکراین را رفع می‌کند.

بیشتر بخوانید

در بحبوحه مبارزات انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، ترامپ بارها، رقیب دموکرات خود یعنی بایدن را عامل بحران‌های سیاسی و اقتصادی و اجتماعی داخلی و خارجی ایالات متحده معرفی کرده است و بر این باور است که سیاست‌های بایدن در امور مهاجرت بوده که مسیر را برای ورود تروریست‌ها به خاک آمریکا فراهم کرده است. ترامپ به هوادارانش در فیلادلفیا وعده مبارزه با ورود مهاجران به خاک آمریکا را داد و گفت: «همان روز اول، مرز را خواهم بست» و گفت که فرمان اجرایی اخیر بایدن برای جلوگیری از اخراج ۵۰۰ هزار مهاجر غیرقانونی که با شهروندان آمریکایی ازدواج کرده‌اند را «پاره خواهد کرد».
ترامپ همچنین مدعی شد که تحت ریاست‌جمهوری بایدن، «ایران، جسور شده است و چین در حال پیشرفت است». ترامپ و بایدن از هر تریبونی برای تخریب وجهه یکدیگر استفاده می‌کنند و این در حالی است که اکثر نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که مردم آمریکا تمایلی به انتخاب هیچ‌یک از این دو نفر ندارند و از عملکرد هر دو آن‌ها ناراضی هستند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر