کد خبر: ۴۴۶۸۱
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵

بانک صادرات ایران با رشد ۳۱ درصدی منابع اول شد

اعتماد مردم و مشتریان به خدمات و رویکرد‌های نوین بانک صادرات ایران در سال گذشته موجب کسب رتبه اول این بانک در رشد میزان جذب منابع و سپرده‌های مردمی شد.
بانک صادرات ایران با رشد ۳۱ درصدی منابع اول شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران:راهبرد‌های نوین در ارائه خدمات بانکی و مالی و اتخاذ شیوه‌های متمایز در هدایت بهینه منابع در سال مالی منتهی به پایان اسفندماه سال ۱۴۰۲ این بانک، موجب جلب اعتماد بیش از پیش مردم و مشتریان برای سپرده‌گذاران شد به نحوی که موجب کسب رتبه اول در زمینه نرخ رشد سپرده‌ها در شعب گسترده این بانک شد.

سپرده‌های مشتریان بانک صادرات ایران در پایان اسفندماه سال گذشته به ۷۰۷ هزار میلیارد تومان رسید که نسبت به پایان اسفندماه سال ۱۴۰۱، بیش از ۳۱ درصد رشد ثبت کرد. رشد ۳۱ درصدی مانده سپرده‌ها در پایان سال مالی ۱۴۰۲ که ۷ درصد بیشتر از نرخ رشد نقدینگی و ۵ درصد بیشتر از رشد متوسط سپرده‌های بانکی کشور است، کسب رکوردی کم نظیر به حساب می‌آید که نشان از استقبال مردم و مشتریان خرد و کلان بانک صادرات ایران به تلاش‌های صورت‌گرفته مدیران و کارکنان بانک و امنیت و سلامت بانکداری در یکی از با سابقه‌ترین و قابل‌اعتمادترین بانک‌های کشور دارد.

بانک صادرات ایران در سال ۱۴۰۲ توانسته رقمی معادل ۱۶۶ هزار میلیارد تومان جذب را ثبت کند و مانده منابع آن با ۳۱ درصد رشد به ۷۰۷ هزار میلیارد تومان برسد این در حالی است که سپرده­های نظام بانکی در سال ۱۴۰۲ بر اساس آمار منتشر شده توسط بانک مرکزی با ۲۶ درصد رشد نسبت به اسفند سال ۱۴۰۱ به ۹ هزار و ۱۶۳ هزار میلیارد تومان رسیده است. این روند موجب شد تا سهم از بازار بانک افزایش یافته و از ۸.۶ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۹ درصد در سال ۱۴۰۲ برسد.

رویکرد‌ها و راهبرد‌های بانک صادرات ایران در ارائه خدمات جامع و کامل به مشتریان و تعامل و همکاری تنگاتنگ با بنگاه‌ها و واحد‌های تولیدی، موجب جلب اعتماد مشتریان برای استفاده از خدمات جامع و متمرکز بانک شده است. این روند ضمن ممانعت از خروج منابع ریالی و نقدینگی به سمت بازار‌های غیرمتشکل پولی، منابع و سپرده‌های مردمی را در مسیر تولید و اشتغال بیشتر قرار داده است. ​

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش
اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نشستی با فرمانده کل ارتش، مهم‌ترین مسائل دفاعی، امنیتی و تحولات منطقه‌ای را بررسی کردند.
پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم
سخنگوی قوه قضائیه از ارائه جزئیات جدید درباره پرونده فروش ۲۵ ساله گاز ایران به شرکت اماراتی «کرسنت» خبر داد؛ قراردادی که در سال ۱۳۸۰ منعقد شد و از همان ابتدا با ابهامات و تخلفات گسترده همراه بود.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دعوت رسمی رئیس‌جمهور مصر از آقای پزشکیان برای حضور در نشست شرم‌الشیخ گفت: تمامی ابعاد موضوع در جلسات کارشناسی بررسی شد و تصمیم نهایی با هدف تأمین منافع ملی اتخاذ گردید.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر