کد خبر: ۴۴۵۸۵
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۶
نماینده، ولی فقیه در سپاه تهران:

تشتت مهم‌ترین آسیبی است که جامعه و امت را متلاشی می‌کند

حجت الاسلام و المسلمین ابوالقاسم علیزاده، نماینده، ولی فقیه در سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ با بیان اینکه صحنه انتخابات صحنه عزت، حماسه و رقابت برای خدمت است، گفت: وحدت، انسجام و اتحاد، اکسیر پیشرفت، امنیت و عزت و اقتدار برای هر جامعه‌ای است. باید ملت از این امتحان الهی سلامت بیرون بیایید. تفرقه و تشتت مهم‌ترین آفت و آسیبی است که یک جامعه و امت را متلاشی می‌کند و از تعالی و پیشرفت باز می‌دارد.
تشتت مهم‌ترین آسیبی است که جامعه و امت را متلاشی می‌کند

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:حجت‌الاسلام و المسلمین ابوالقاسم علیزاده، نماینده، ولی فقیه در سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ در رزمایش جهاد تبیین با موضوع حضور حداکثری برابر است با انتخاب اصلح، با در تشریح شخصیت رئیس جمهور شهید گفت: شهید رئیسی مایه آبروی ملی بود و برای ملت ایران آبروی ملی بیشتری به ارمغان آورد و ایران را در چشم رجال سیاسی دنیا بزرگتر و برجسته‌تر کرد.

وی صداقت را یکی از ویژگی‌های مهم و قابل توجه شهید فقید آیت‌الله رئیسی به عنوان رئیس جمهور عنوان کرد و گفت: ایشان پرتلاش و مدام در فعالیت بودند. حجم قابل توجهی از سفر و سرکشی به اقصی‌نقاط کشورمان داشتند که در نوع خود حقیقتاً بی‌نظیر بوده است. مقام معظم رهبری نیز در توصیف این ویژگی شهید رئیسی، ایشان را خستگی‌ناپذیر توصیف کردند. آنچه در این رابطه به نظر من از اهمیت زیادی با محوریت شهید رئیسی برخوردار است این است که فعالیت‌ها و اقدامات ایشان ماهیت نمایشی نداشت.»

وی با بیان اینکه همه نامزد‌های معرفی شده سرمایه‌های انقلاب هستند گفت: کشتی انقلاب به ساحل مقصد پیش می‌رود و هیچ جریانی نمی‌تواند آن را از حرکت باز دارد.

وی با اظهارامیدواری کرد: ان‌شاءالله ملت قدرشناس و فهیم ما با آگاهی و درک شرایط بتوانند به انتخابات آبرومند دست یابند.

در این مراسم، حجت‌الاسلام سید محمد محسنی، مشاور فرهنگی و ستاد اقامه نماز منطقه مخابرات تهران نیز مشارکت قوی مردم، رقابت برای انتخاب اصلح، سلامت انتخابات و امنیت را از مهم‌ترین ویژه‌های هر انتخابات عنوان کرد و اظهار داشت: مخابرات اصلی‌ترین نقش را در سلامت و امنیت انتخابات دارد.

مشاور فرهنگی و ستاد اقامه نماز منطقه مخابرات تهران با اشاره به نقش مخابرات در صرفه‌جویی فرایند انتخابات گفت: خدمات این شرکت می‌تواند موجب صرفه‌جویی در زمان، افزایش سرعت، آسانی ثبت آرا و کم‌شدن عوامل اجرایی شود.

حجت‌الاسلام محسنی افزود: اول قدم شرکت مخابرات ایجاد پایداری زیرساخت‌های مخابرات برای انتخابات با تلاش کارکنان این شرکت است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش
اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نشستی با فرمانده کل ارتش، مهم‌ترین مسائل دفاعی، امنیتی و تحولات منطقه‌ای را بررسی کردند.
پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم
سخنگوی قوه قضائیه از ارائه جزئیات جدید درباره پرونده فروش ۲۵ ساله گاز ایران به شرکت اماراتی «کرسنت» خبر داد؛ قراردادی که در سال ۱۳۸۰ منعقد شد و از همان ابتدا با ابهامات و تخلفات گسترده همراه بود.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دعوت رسمی رئیس‌جمهور مصر از آقای پزشکیان برای حضور در نشست شرم‌الشیخ گفت: تمامی ابعاد موضوع در جلسات کارشناسی بررسی شد و تصمیم نهایی با هدف تأمین منافع ملی اتخاذ گردید.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر