کد خبر: ۴۴۵۸۵
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۶
نماینده، ولی فقیه در سپاه تهران:

تشتت مهم‌ترین آسیبی است که جامعه و امت را متلاشی می‌کند

حجت الاسلام و المسلمین ابوالقاسم علیزاده، نماینده، ولی فقیه در سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ با بیان اینکه صحنه انتخابات صحنه عزت، حماسه و رقابت برای خدمت است، گفت: وحدت، انسجام و اتحاد، اکسیر پیشرفت، امنیت و عزت و اقتدار برای هر جامعه‌ای است. باید ملت از این امتحان الهی سلامت بیرون بیایید. تفرقه و تشتت مهم‌ترین آفت و آسیبی است که یک جامعه و امت را متلاشی می‌کند و از تعالی و پیشرفت باز می‌دارد.
تشتت مهم‌ترین آسیبی است که جامعه و امت را متلاشی می‌کند

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:حجت‌الاسلام و المسلمین ابوالقاسم علیزاده، نماینده، ولی فقیه در سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ در رزمایش جهاد تبیین با موضوع حضور حداکثری برابر است با انتخاب اصلح، با در تشریح شخصیت رئیس جمهور شهید گفت: شهید رئیسی مایه آبروی ملی بود و برای ملت ایران آبروی ملی بیشتری به ارمغان آورد و ایران را در چشم رجال سیاسی دنیا بزرگتر و برجسته‌تر کرد.

وی صداقت را یکی از ویژگی‌های مهم و قابل توجه شهید فقید آیت‌الله رئیسی به عنوان رئیس جمهور عنوان کرد و گفت: ایشان پرتلاش و مدام در فعالیت بودند. حجم قابل توجهی از سفر و سرکشی به اقصی‌نقاط کشورمان داشتند که در نوع خود حقیقتاً بی‌نظیر بوده است. مقام معظم رهبری نیز در توصیف این ویژگی شهید رئیسی، ایشان را خستگی‌ناپذیر توصیف کردند. آنچه در این رابطه به نظر من از اهمیت زیادی با محوریت شهید رئیسی برخوردار است این است که فعالیت‌ها و اقدامات ایشان ماهیت نمایشی نداشت.»

وی با بیان اینکه همه نامزد‌های معرفی شده سرمایه‌های انقلاب هستند گفت: کشتی انقلاب به ساحل مقصد پیش می‌رود و هیچ جریانی نمی‌تواند آن را از حرکت باز دارد.

وی با اظهارامیدواری کرد: ان‌شاءالله ملت قدرشناس و فهیم ما با آگاهی و درک شرایط بتوانند به انتخابات آبرومند دست یابند.

در این مراسم، حجت‌الاسلام سید محمد محسنی، مشاور فرهنگی و ستاد اقامه نماز منطقه مخابرات تهران نیز مشارکت قوی مردم، رقابت برای انتخاب اصلح، سلامت انتخابات و امنیت را از مهم‌ترین ویژه‌های هر انتخابات عنوان کرد و اظهار داشت: مخابرات اصلی‌ترین نقش را در سلامت و امنیت انتخابات دارد.

مشاور فرهنگی و ستاد اقامه نماز منطقه مخابرات تهران با اشاره به نقش مخابرات در صرفه‌جویی فرایند انتخابات گفت: خدمات این شرکت می‌تواند موجب صرفه‌جویی در زمان، افزایش سرعت، آسانی ثبت آرا و کم‌شدن عوامل اجرایی شود.

حجت‌الاسلام محسنی افزود: اول قدم شرکت مخابرات ایجاد پایداری زیرساخت‌های مخابرات برای انتخابات با تلاش کارکنان این شرکت است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر