کد خبر: ۴۴۵۸۳
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۴
ملک جعفریان مدیر منطقه تهران:

زیر ساخت‌های مخابراتی برای انتخابات پرشور در کشور فراهم می‌شود

مهندس ملک جعفریان با بیان اینکه وظیفه ما شرکت در انتخابات پرشور است اظهار داشت: زیر ساخت‌های مخابراتی برای انتخابات پرشور در کشور فراهم می‌شود.
زیر ساخت‌های مخابراتی برای انتخابات پرشور در کشور فراهم می‌شود

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:مهندس ملک جعفریان مدیر منطقه تهران در آغاز رزمایش جهاد تبیین با موضوع حضور حداکثری برابر است با انتخاب اصلح، ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر و فرا رسیدن دهه امامت و ولایت، یاد و خاطره شهدای خدمت سانحه هوایی، به دو رسالت اجتماعی و سازمانی برای حضوردر انتخابات اشاره کرد و گفت: براساس رسالت سازمانی باید تمام شرایط را برای ایجاد زیر ساخت پایدار در انتخابات پیش رو فراهم کنیم.

وی با اشاره به نزدیک شدن به چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در هشتم تیر و حضور حداکثری گفت: مشارکت پرشور و آماده شدن برای ثبت مشارکت عظیم، وظیفه هر ایرانی و همگانی است.

مدیر مخابرات منطقه تهران با تشریح نقش ارزنده شرکت مخابرات در برقراری ارتباطات امن و مورد نیاز بخش‌های مختلف انتخابات ریاست جمهوری، اظهار امیدواری کرد با تلاش و همت تمامی کارکنان مخابرات، زمینه حضور پرشور و گسترده مردم شریف ایران اسلامی در پای صندوق‌های رای فراهم شود.

گفتنی است، رزمایش جهاد تبیین با موضوع حضور حداکثری برابر است با انتخاب اصلح با همکاری حوزه مقاومت بسیج شرکت مخابرات ایران و حوزه مقاومت بسیج مخابرات تهران، سه شنبه ۲۹ خرداد ماه سال جاری با حضور مدیران ارشد و کارکنان شرکت مخابرات ایران و منطقه تهران در سالن همایش‌های مجموعه شهید یگانه برگزار شد.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.