کد خبر: ۴۴۵۸۳
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۴
ملک جعفریان مدیر منطقه تهران:

زیر ساخت‌های مخابراتی برای انتخابات پرشور در کشور فراهم می‌شود

مهندس ملک جعفریان با بیان اینکه وظیفه ما شرکت در انتخابات پرشور است اظهار داشت: زیر ساخت‌های مخابراتی برای انتخابات پرشور در کشور فراهم می‌شود.
زیر ساخت‌های مخابراتی برای انتخابات پرشور در کشور فراهم می‌شود

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:مهندس ملک جعفریان مدیر منطقه تهران در آغاز رزمایش جهاد تبیین با موضوع حضور حداکثری برابر است با انتخاب اصلح، ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر و فرا رسیدن دهه امامت و ولایت، یاد و خاطره شهدای خدمت سانحه هوایی، به دو رسالت اجتماعی و سازمانی برای حضوردر انتخابات اشاره کرد و گفت: براساس رسالت سازمانی باید تمام شرایط را برای ایجاد زیر ساخت پایدار در انتخابات پیش رو فراهم کنیم.

وی با اشاره به نزدیک شدن به چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در هشتم تیر و حضور حداکثری گفت: مشارکت پرشور و آماده شدن برای ثبت مشارکت عظیم، وظیفه هر ایرانی و همگانی است.

مدیر مخابرات منطقه تهران با تشریح نقش ارزنده شرکت مخابرات در برقراری ارتباطات امن و مورد نیاز بخش‌های مختلف انتخابات ریاست جمهوری، اظهار امیدواری کرد با تلاش و همت تمامی کارکنان مخابرات، زمینه حضور پرشور و گسترده مردم شریف ایران اسلامی در پای صندوق‌های رای فراهم شود.

گفتنی است، رزمایش جهاد تبیین با موضوع حضور حداکثری برابر است با انتخاب اصلح با همکاری حوزه مقاومت بسیج شرکت مخابرات ایران و حوزه مقاومت بسیج مخابرات تهران، سه شنبه ۲۹ خرداد ماه سال جاری با حضور مدیران ارشد و کارکنان شرکت مخابرات ایران و منطقه تهران در سالن همایش‌های مجموعه شهید یگانه برگزار شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم
سخنگوی قوه قضاییه بیان کرد: پرونده محمد ساعدی‌نیا به‌دلیل دعوت مردم به مشارکت در اغتشاش و حمایت از آشوبگران در دادگستری قم تشکیل و وی بازداشت شده است وی ادامه داد: اموال، املاک و سهام او شناسایی و توقیف شده و در صورت اثبات خسارت، جبران از محل اموال وی علاوه بر مجازات قانونی انجام می‌شود.
ملیکای ۲۲ ساله قربانی جنایت مسافربر، تکرار الهه حسین نژاد ملیکای ۲۲ ساله قربانی جنایت مسافربر، تکرار الهه حسین نژاد
معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف جسد ملیکای ۲۲ ساله خبر داد که مفقودی او در راه بازگشت به خانه توسط خانواده‌اش اعلام شده بود.
بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو
نیروی هوایی عراق با انجام چند حمله هوایی در بیابان‌های اطراف استان نینوا، تعدادی از عناصر گروه تروریستی داعش را هدف قرار داد و به هلاکت رساند.
ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد
تیم ملی فوتسال ایران با پشت سر گذاشتن یکی از سخت‌ترین فینال های تاریخ و با برتری در ضربات پنالتی، برای چهاردهمین بار به عنوان قهرمانی جام ملتهای آسیا دست پیدا کرد.
آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن
دور دیگری از مذاکرات ایران و آمریکا در روزهای آتی برگزار می‌شود
فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران
بغض شمسایی در پایان نشست خبری ترکید و گفت: رفتار حرفه‌ای مجاب می‌کرد که در مسابقات آسیایی شرکت کنیم. تسلیت می‌گویم به مردم عزیز کشورم به خاطر اینکه داغدار هستند. برای ما اینجا فوتبال ارزش ندارد و چیزی که ارزش داشت این بود که در کنار هم بودیم و خواستیم از هم دفاع کنیم.
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر