کد خبر: ۴۴۵۷
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۸

جلال مقامی: این روز‌ها خانه نشین شده ام

جلال مقامی، از صدا‌های ماندگار کشورمان که مدتهاست به دلیل کهولت سن و بیماری در منزلش استراحت می‌کند و از عرصه دوبله دور شده است،
جلال مقامی: این روز‌ها خانه نشین شده ام

به گزارش سرویس فرهنگی مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا، جلال مقامی، از صدا‌های ماندگار کشورمان که مدتهاست به دلیل کهولت سن و بیماری در منزلش استراحت می‌کند و از عرصه دوبله دور شده است، می‌گوید، این روز‌ها حالش بهتر از گذشته است، ولی دیگر نمی‌تواند کار کند و باید به همین سرنوشت خانه ماندن راضی باشد. مقامی که به قول خودش روزی برای خودش برو بیایی داشته اکنون تمام ساعات شبانه روز را در منزلش استراحت می‌کند و مردم را به مهربانی دعوت می‌کند. او معتقد است: زمان مثل برق و باد می‌گذرد پس بیایید قدر بدانیم و مهربان باشیم. خبرنگار ایسنا به بهانه میلاد حضرت علی علیه السلام با این هنرمند پیشکسوت عرصه دوبله گفت وگویی تلفنی انجام داد تا هم حالی از او پرسیده باشد و هم روز پدر را به او تبریک بگوید.

مقامی که مجری برنامه خاطره انگیز «دیدنی ها» در دهه‌های ۶۰ و ۷۰ تلویزیون بود، در گفت‌وگویی با ایسنا با آنکه خیلی راحت نمی‌توانست صحبت کند، با خوشرویی تمام و مهربانی به تلفنمان پاسخ داد و گفت: خداراشکر بهترم هستم، به هر حال هرچه خدا بخواهد همان می‌شود. امیدوارم همه ما عاقبت به خیر شویم.

ـ آقای مقامی آیا از مسوولان و هنرمندان کسی جویای احوالتان است؟


ـ توقعی از دوستان ندارم، همه گرفتار هستند. راه دور است، راستش خیلی جویای حالم نیستند، اما عیبی ندارد توقعی نیست. می‌دانم که در این شرایط همه مشغول زندگی شان هستند. من این روز‌ها فقط در منزلم استراحت می‌کنم. خدا را شکر از قبل بهترم، ولی دیگر نمی‌توانم کار کنم.

ـ امروز روز شماست؛ روز پدر، روزتان مبارک! چند فرزند دارید؟ از آرزوهایتان بگویید.



ـ ممنونم از تبریک شما دخترم، من هم یک دختر دارم. ان شاءالله که همیشه سلامت باشید. آرزویم سلامتی برای تمام مردم جهان است، چه بهتر از این که همه مردم جهان سلامت باشند و به هم روی خوش نشان بدهند و با هم اختلاف نداشته باشند و برای همدیگر خیر بخواهند. همچنین ولادت حضرت علی علیه السلام را تبریک می‌گویم. در چنین روز مبارکی فقط سلامتی می‌خواهم برای خودم و همه مردم دنیا. دوست دارم همه با روی گشاده با هم برخورد کنیم، همه آدم‌ها در سراسر دنیا. عمر خیلی کوتاه است، خیال نکنیم فعلاً وقت داریم، خیر. زمان مثل برق می‌گذرد. بنده که الان در این جا افتاده ام احساس می‌کنم مثلاً دو ماه پیش بود که برنامه اجرا می‌کردم و برای خودم بر و بیایی داشتم. زندگی همین است، می‌گذرد و برای هیچ کس صبر نمی‌کند.

ـ آقای مقامی عزیز آرزویتان برای دوبله چیست؟

- برای دوبله هم آرزوی موفقیت دارم. دوبله هم مثل عرصه‌های دیگر راه خودش را می‌رود. جوانان زیادی به این عرصه پا گذاشته اند و مشغول هستند که ان شاءالله موفق باشند. از شما و احوالپرسی تان هم متشکرم، امیدوارم سلامت باشید. ممنون که هنوز به یادم هستید.

به گزارش ایسنا، جلال مقامی دوبلور، گوینده، مدیر دوبلاژ و بازیگر و مجری باسابقه کشورمان زاده دوم مرداد سال ۱۳۲۰ است. او در دهه‌های ۶۰ و ۷۰ با اجرای برنامه «دیدنی ها» به شهرت رسید. جلال مقامی ۶۳ سال برای تلویزیون، واحد دوبلاژ و رادیو کار کرده است، اما بعد از سکته‌ای که کرد متاسفانه دیگر نتوانست کار کند.
آخرین اخبار
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
شوک در هالیوود؛ راب راینر و همسرش درگذشتند، پلیس خبر از پرونده قتل احتمالی می‌دهد شوک در هالیوود؛ راب راینر و همسرش درگذشتند، پلیس خبر از پرونده قتل احتمالی می‌دهد
راب راینر، کارگردان سرشناس هالیوود و خالق آثاری ماندگار، چون «وقتی هری سالی را دید»، «میزری» و «عروس شاهزاده»، در ۷۸ سالگی درگذشت؛ پیکر او و همسرش میشل سینگر راینر در منزل‌شان در لس‌آنجلس پیدا شده و پلیس از بررسی پرونده به‌عنوان یک قتل احتمالی خبر داده است.
صفحه خبر بالای تصاویر