کد خبر: ۴۴۵۶۴
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۵
پاتک محکم پزشکیان و فاضلی به کارشناس رسانه

حاشیه نگاری رضا رئیسی از یک شگفتانه انتخاباتی

میزگرد فرهنگی دکتر پزشکیان با همراهی محمد بهشتی و دکتر محمد فاضلی با کارشناسان منتخب صدا و سیما، داغ‌ترین و جنجالی‌ترین صحنه تمامی مناظرات و گفتگو‌های صدا و سیما در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را رقم زد
حاشیه نگاری رضا رئیسی از یک شگفتانه انتخاباتی

مخاطب ۲۴- انتخاابت ریاست جمهوری- میزگرد فرهنگی دکتر پزشکیان با همراهی محمد بهشتی و دکتر محمد فاضلی با کارشناسان منتخب صدا و سیما، داغ‌ترین و جنجالی‌ترین صحنه تمامی مناظرات و گفتگو‌های صدا و سیما در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را رقم زد

کینه ورزی شخصی یا کارشناسی؟

مناظره فرهنگی آرام و با طمانینه و با نگاه کارشناسی پیش می‌رفت که به یکباره شخصی نگری کارشناس صدا و سیما فضا را متشنج و روند معقول و توام با احیای پزشکیان و همراهان را متشنج و آنان را وادار به واکنش و پاسخ کرد، پاسخی که بر عوامل صدا و سیما خوش نیامد و در واکنشی توهین آمیز منجر به قطع شدن میکروفن محمد فاضلی شد، پاسخ این حملات نامنصفانه و رویکرد جانبدارانه خروش ناگهانی و آچمز کننده محمد فاضلی از استودیوی پخش زنده صدا و سیما بود

پزشکیان و فاضلی ۲ صدا و سیما هیچ

اولین فراز برنامه، جایی شکل گرفت که مسعود پزشکیان با تکیه بر قانون و مصوبات خود صدا و سیما و لزوم حفظ بی‌طرفی مجریان و عوامل برنامه، در برابر دخالت بیجا و خارج از عرف مجری صدا و سیما خطاب به او گفت که شما حق اظهارنظر و دخالت وسط حرف‌های من را ندارید و تنها باید به تقسیم زمان و اجرای برنامه بپردازید. ماجرای دوم، اما فراتر از معمول و انتظار‌ها بود. دکتر پزشکیان با مدیریت وقت خود، فرصت را به دکتر محمد فاضلی داد تا پاسخ اتهام زنی شخصی شهاب اسفندیاری در خصوص علت اخراج وی از دانشگاه را بدهد. محمد فاضلی هم خیلی آرام و موقر شروع به جواب کرد و گفت شما و رئیس دانشگاه درباره علت اخراج من دروغ می‌گویید، اسفندیاری به یکباره با خشم شروع به بگو و مگو کرد و جالب این بود که مجری برنامه دستور قطع میکروفن هر دو نفر را داد، این در حالی بود که فاضلی مشغول پاسخ به اتهام افکنی شخصی و تهمت ناروای کارشناس صدا و سیما بود، نکته‌ای که خشم و واکنش غیر منتطره محمد فاضلی را در پی داشت.

بیشتر بخوانید

این استاد مأخوذ به حیا و همیشه معتدل و آرام دانشگاه که همه اطرافیان به این رفتار ورزی او اذعان و اعتراف دارند بغض فروخورده خود را به یکباره فریاد زد و در خروشی غیورانه او را به ترک سالن برنامه زنده صدا و سیما واداشت تا اگر صدایش را قطع کردند با خروجش صدای بی صدایان باشد. فریادی بلندتر از هر اعتراض و سکوتی بلندتر از هر فریادی.

موج عجیب و غریب تشویش و هیجان عمومی

غریو فریاد و تشویق ممتد و هیجانی حاضران در ستاد که از تی وی وال طبقه همکف شاهد پخش زنده برنامه بودند، تا طبقه پنجم نیز طنین انداز شد، واکنش‌ها به همینجا ختم نشد و به یکباره موجی عظیم و پردامنه حمایتی از محمد فاضلی و خروشش و دفاع جانانه دکتر پزشکیان از وی فضای مجازی را در نوردیده و تبدیل به ترند شماره یک توییتر شد. در همه این سال‌ها صدا و سیما و رویکرد‌های خاص متمایل به طیفی خاص مورد اعتراض مداوم و متناوب مردم بوده و گوش شنوایی نیز نداشته است، شاید این خروش انقلابی منجر به تغییر و اصلاح رویه باشد.


#برای_ایران
#دکتر_مسعود_پزشکیان
#زندگی_بدون_شرمساری

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
مراسم اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره ملی فیلم فجر امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد و این رویداد سینمایی به ایستگاه پایانی خود رسید.
روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده
در میانه تلاش روسیه برای حفظ و ارتقای توان رزمی نیروی هوافضای خود، شرکت هواپیمایی متحد (UAC) از تحویل یک سری جدید از جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۵۷ به وزارت دفاع خبر داده است
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر