کد خبر: ۴۴۵۵۸
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۱

دکتر زارعیان، نتایج ارزیابی امسال، نشانگر رشد متوازن و یکنواخت مناطق مخابراتی است

معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران در نشست ارزیابی عملکرد و تقدیر از فعالان عرصه ارتباطات اظهار داشت: نتایج ارزیابی عملکرد امسال بسیار مثبت است و یکی از شاخص‌های هم آن، رشد متوازن و یکنواخت مناطق مخابراتی است.
دکتر زارعیان، نتایج ارزیابی امسال، نشانگر رشد متوازن و یکنواخت مناطق مخابراتی است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:دکتر زارعیان با اشاره به اینکه به فضل الهی با ارزیابی‌های مستمر و علمی در سال گذشته فاصله استان‌ها به ویژه در بخش تجاری کمتر شده است بیان کرد: بخش عمده امتیازات در حوزه عملکردی به استان‌ها تخصیص یافته است چرا که نتایج فعالیت تمام بخش‌های در حوزه درآمد و عملکرد خود را به خوبی نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه نتایج ارزیابی بر اساس رشد عملیاتی محاسبه شده است گفت: در سال ۱۴۰۳ پیش بینی در آمد‌ها نسبت به سال گذشته افزایش قابل توجهی را نشان می‌دهد.

معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران، با اشاره به رشد ۳۷ درصدی درآمد عملیاتی نسبت درآمد‌های عملیاتی- تلفن ثابت گفت: درآمد خدمات صوت، اتصال متقابل با شبکه سایر اپراتور‌ها و حق اتصال از جمله آن‌ها است.

وی با اشاره به اینکه در استان‌های بزرگ و مراکز استان‌ها کار واگذاری بر طبق برنامه توسعه صورت می‌گیرداظهار داشت: امسال به دنبال این هستیم که با امکانات موجودبه یک میلیون پوشش فیبرنوری برسیم که با هم افزایی تمام بخش‌های فنی شبکه زنجیره تامین تحقق این امر دور از دسترس نیست.

دکتر زارعیان گفت: با توجه به توانایی شرکت در توسعه و دایری، مهم‌ترین فعالیت‌ها در مناطقی ست که ” آرپو بالا” دارد و از ظرفیت و صرفه اقتصادی بیشتری برخوردار است.

وی خاطر نشان کرد: با سازمان‌ها در پوشش فیبرنوری فعال هستیم و بزودی قرارداد همکاری با وزارت کار، رفاه وتامین اجتماعی در راستای توسعه دسترسی مبتنی بر فیبرنوری این وزارتخانه منعقد خواهیم کرد.

معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران تصریح کرد:با هم افزایی تمام واحد‌ها برنامه حوزه راهبرددر بخش تجاری به صورت کامل پیاده سازی خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت ارزیابی در حرکت یکنواخت ومتوازن شرکتی به گستردگی شرکت مخابرات با ۳۱ استان با شرایط خاص هر یک از آن‌ها گفت: امیدواریم به مجموع درآمد تعیین شده در سال ۱۴۰۳برسیم.

دکتر زارعیان با بیان اینکه در حوزه خدمات ارزش افزوده برنامه تعیین شده را با تفکر تجاری و احترام به مشتری دنبال می‌کنیم، افزود: هماهنگی وهم افزایی بیشتر بین بخش شبکه و تجاری نقش مهمی در توسعه فناوری FTTH ایفا می‌کند.

وی با تاکید براهمیت توجه به آرپو در برنامه فعالیت‌های شرکت مخابرات، درزمینه نقاط تمایز و قوت سرویس‌های شرکت مخابرات اظهار داشت: داشتن شبکه سراسری، ارزان‌ترین قیمت، رتبه ۸ در تلفن ثابت اولین و گسترده‌ترین ارائه دهنده اینترنت فیبر نوری، حضور فیزیکی در همه جا، داشتن زیرساخت‌های مشارکتی و تنوع در نقاط تماس و فروش، از جمله نقاط تمایز سرویس‌های شرکت مخابرات ایران است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر