کد خبر: ۴۴۳۴۷
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۳

جزئیات دیدار باقری و رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق

سرپرست وزارت امورخارجه در دیدار با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق رایزنی‌های دو کشور را سازنده عنوان کرد.
جزئیات دیدار باقری و رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق

مخاطب۲۴- در دیدار علی باقری کنی، سرپرست وزارت امورخارجه با بافل طالبانی، رئیس حزب اتحادیه میهنی کردستان عراق که شامگاه جمعه با حضور تعدادی از اعضای دفتر سیاسی در شهر دباشان برگزار شد، وضعیت سیاسی، اقتصادی و امنیتی در اقلیم کردستان، عراق و منطقه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و بر لزوم هماهنگی و کار مشترک برای حفظ ثبات و غلبه بر چالش‌ها تاکید شد.

در این دیدار ۲ طرف همچنین بر تداوم هماهنگی و گفت‌وگوی جدی بین ۲ دولت به منظور حل و فصل مسائل باقی‌مانده بر اساس قانون اساسی، به گونه‌ای که عدالت و مشارکت واقعی رعایت شود، تاکید کردند.

بافل طالبانی در این دیدار اهمیت روابط دوستانه اقلیم کردستان و جمهوری اسلامی ایران را به‌ویژه با اتحادیه میهنی کردستان که پیشینه‌ای کهن دارد، مورد تاکید قرار داد.

علی باقری نیز در این دیدار از تسلیت و مشارکت رئیس جمهور اتحادیه میهنی و اقلیم کردستان در مراسم تشییع پیکرشهید سید ابراهیم رئیسی و همراهانش از مردم و دولت این منطقه تشکر کرد.

بیشتر بخوانید

وی در ادامه گفت: جمهوری اسلامی ایران به نقش رئیس جمهور مام جلال در ساخت عراق جدید و روابط دوستانه خود با اقلیم کردستان که به آن متعهد هستیم احترام می‌گذارد. رایزنی‌ها و هماهنگی‌های مستمر ما در زمینه‌های مختلف عاملی برای حفظ ثبات و توسعه در منطقه است.

سرپرست وزارت امورخارجه همچنین در جریان سفر به سلیمانیه ضمن حضور بر مزار جلال طالبانی رئیس جمهور پیشین عراق و ادای احترام به وی، دفتر یادبود این مقام پیشین عراقی را امضا کرد.

باقری در سفر به سلیمانیه با برهم صالح، رییس جمهور سابق عراق و به‌علاوه رهبران احزاب سیاسی سلیمانیه عراق دیدار و رایزانی کرد.

برچسب ها: علی باقری کنی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر