کد خبر: ۴۴۳۳۶
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۹

یادداشت محمدجواد آذری جهرمی در حمایت از دکتر پزشکیان

آقای پزشکیان دارای صفات بارزی است که البته برخی کاندیدا‌های عزیز دیگر هم از این صفات برخوردارند، اما فرای از آن، دیدگاه‌های مرکزی ایشان چه در حوزه‌ی سیاست و جامعه و چه در حوزه‌ی فضای مجازی و اینترنت را به آنچه بنده برای آینده ایران در ذهن ضروری می‌دانم، با قرابتر یافتم و ایشان را مقتدر در تصمیم و شنوای جامع در بهره‌گیری از دیدگاه متخصصان یافتم.
یادداشت محمدجواد آذری جهرمی در حمایت از دکتر پزشکیان

مخاطب۲۴- هو القادر

انتخابات ریاست جمهوری- کشور عزیز ما ایران اکنون در بزنگاه سیاسی مهمی قرار گرفته است. شرایط داخلی و خارجی کشور مستلزم گره‌گشایی از مسائل سخت، پرچالش و پیچیده‌ای است که ورود افرادی توانمند، بصیر و شنوا در عرصه‌ی حکمرانی را می‌طلبد. پس از ظلم و جفای مجدد به دکتر علی لاریجانی [که حقاً او را شایسته‌ی چنین بی‌مهری نمی‌دانم و در فرصتی دیگر پیرامون نیازمندی کشور به ایشان صحبت خواهم کرد]و عدم ایجاد شرایطی برای ایجاد مشارکت بیشتر و گسترده‌تر در انتخابات ریاست جمهوری، با بررسی کاندیدا‌های موجود، دکتر مسعود پزشکیان را در این میان اصلح یافتم و به ایشان رای خواهم داد.

آقای پزشکیان دارای صفات بارزی است که البته برخی کاندیدا‌های عزیز دیگر هم از این صفات برخوردارند، اما فرای از آن، دیدگاه‌های مرکزی ایشان چه در حوزه‌ی سیاست و جامعه و چه در حوزه‌ی فضای مجازی و اینترنت را به آنچه بنده برای آینده ایران در ذهن ضروری می‌دانم، با قرابتر یافتم و ایشان را مقتدر در تصمیم و شنوای جامع در بهره‌گیری از دیدگاه متخصصان یافتم.

بیشتر بخوانید

همه می‌دانیم که شرایط برای رییس جمهور آینده ایران، سخت و پرچالش است، اما تنها چیزی که می‌تواند او را در این مسیر یاری کند مشارکت مردم در نپذیرفتن ایده‌های ضعیف، بدون منطق، خیالی و منسوخ شده است. نیاز امروز ما رییس جمهوری است که خودش را در برابر تعهداتی که به مردم می‌دهد مسئول بداند. شنوای همه‌ی جامعه باشد و #برای_ایران از هیچ تلاشی دریغ نکند…

ارادتمند؛ محمدجواد آذری جهرمی

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر