کد خبر: ۴۴۳۲۴
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۲

بیانیه مجمع دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی شریف برای اعلام مشارکت فعال در انتخابات ۱۴۰۳ و حمایت از مسعود پزشکیان

بیانیه مجمع دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی شریف برای اعلام مشارکت فعال در انتخابات ۱۴۰۳ و حمایت از مسعود پزشکیان برای ریاست جمهوری
بیانیه مجمع دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی شریف برای اعلام مشارکت فعال در انتخابات ۱۴۰۳ و حمایت از مسعود پزشکیان

مخاطب۲۴- انتخابات ریاست جمهوری- شورای راهبری مجمع دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی شریف اعلام کرد: ما، اعضای مجمع دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی شریف، ضمن ابراز ناخرسندی از شرایط کنونی کشور، بر این باور هستیم که انتخابات پیش رو فرصتی مغتنم برای بهبود وضعیت کشور و زندگی مردم ایران است.

در طول دو دهه گذشته، انباشت مشکلات عدیده در عرصه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و سیاسی، کشور را با چالش‌های جدی روبه‌رو ساخته است. ما معتقدیم عبور از این چالش‌ها و قرار گرفتن در مسیر توسعه پایدار، مستلزم سیاست‌ورزی و کنش‌گری شایسته، مداوم، مجدانه، با درایت و عقلانیت، متکی بر مشارکت و خرد جمعی است.

بیشتر بخوانید

با بررسی سوابق نامزد‌های محترم ریاست جمهوری، ما به این نتیجه رسیده‌ایم که آقای دکتر مسعود پزشکیان که شخصیتی دانشگاهی، متخصص و پاک‌دست هستند و با توجه به تجارب ارزشمند ایشان در جلب مشارکت فرهیختگان در عرصه‌های مختلف مدیریتی و تخصصی و همچنین سابقه درخشان در دفاع از حقوق شهروندی و آزادی‌های مدنی، می‌توانند گزینه شایسته‌ای برای احراز این مسئولیت خطیر باشند و با درک درست از شرایط کشور و بهره‌گیری از توان نخبگان و متخصصان، گام‌های اساسی در جهت اصلاح امور و مبارزه با فساد و ناکارآمدی مدیران بردارند.

ما اعضای مجمع دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی شریف، ضمن حفظ مواضع نقادانه خود نسبت به ناکارآمدی عملکرد کارگزاران و نهاد‌های حاکمیتی، قصد داریم از فرصت انتخابات و مختصر فضای باز شده استفاده نموده و با مشارکت گسترده و آگاهانه در انتخابات پیش رو، از نامزدی آقای دکتر مسعود پزشکیان حمایت کنیم و با رأی به ایشان، گامی در جهت اصلاح امور، احقاق حقوق شهروندی، بهبود جایگاه بین‌المللی ایران و پیشرفت کشور برداریم و البته تحت هر شرایطی از هرگونه تلاش برای رسیدن به آرمان‌های ذکر شده فروگذار نخواهیم نمود.

امیدواریم که مردم فهیم ایران فرصت را مغتنم شمرده و با حضور آگاهانه و مشارکت حداکثری، زمینه را برای استقرار دولتی شایسته، اصلاح مسیر کشور، و پیشرفت و آبادانی ایران عزیز فراهم سازند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
من دریاچه ارومیه هستم من دریاچه ارومیه هستم
رضا کیانیان با انتشار پستی درباره دریاچه ارومیه، کمپین #من_دریاچه_ارومیه_هستم را یادآوری کرد.
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی! ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی!
درخشش خیره‌کننده اورونوف برابر مصر هم شادی بزرگی برای پرسپولیس ساخت و هم نگرانی تازه‌ای ایجاد کرد؛ ستاره‌ای که حالا در مرکز توجه باشگاه‌های خارجی است.
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر