کد خبر: ۴۵۲۸۷
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۸

در دولت پزشکیان اصل بر این نیست که زنان ناتوانند و باید توانمندشان کنیم

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: در دولت دکتر پزشکیان، رویکرد عدالت جنسیتی برجسته خواهد بود.
در دولت پزشکیان اصل بر این نیست که زنان ناتوانند و باید توانمندشان کنیم

مخاطب ۲۴- شهین‌دخت مولاوردی  معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در دولت یازدهم در پاسخ به این سوال که در صورت پیروزی آقای پزشکیان، وضعیت زنان در دولت چهاردهم به چه صورتی خواهد بود؟ گفت: با توجه به گفتمان اعلامی دکتر پزشکیان که حق و عدالت را مطرح می‌کنند، طبیعتا به نظر می‌رسد، ذیل این گفتگو در حوزه زنان باید بسط رویکرد عدالت جنسیتی برجسته باشد و در دستور کار قرار بگیرد.

وی ادامه داد: البته مقدمات این رویکرد فراهم است و حتی از نظر قانونی در ماده‌های ۱۰۱ و ۱۰۲ قانون برنامه ششم توسعه به صراحت آمده که دولت موظف است، بر این اساس و در این چارچوب شاخص‌های مختلفی را که مرتبط با عدالت جنسیتی است، تعریف و ابلاغ کند و پس از آن نیز رصد و مراقبت کند تا این شاخص‌ها بهبود پیدا کنند.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در دولت یازدهم تصریح کرد: متاسفانه روند اجرای برنامه ششم توسعه در دولت سیزدهم متوقف شد و در برنامه هفتم توسعه هم این موضوع دیده نشده و از آن غفلت شده است. قطعا انتظار این است که در دولت چهاردهم ذیل گفتمان حق و عدالت حتما این موضوع مد نظر قرار بگیرد و در مطالبات عدیده‌ای که گروه‌های مختلف زنان دارند، ما ببینیم که بحث توازن و تعادل جنسیتی خود را در نهایت در بازار کار و مدیریت‌ها نشان می‌دهد. حتی در توازن بین کار و زندگی زنان و نقش‌هایی که زنان در اجتماع دارند و نقش خانوادگی زن و مرد ما این رویکرد را ساری و جاری ببنیم.

بیشتر بخوانید

مولاوردی با اشاره به بیانیه دکتر پزشکیان درباره زنان و دختران خاطرنشان کرد: در بیانیه‌ای که برای زنان و دختران ایران با تاییدیه دکتر پزشکیان منتشر شد، اشاره شده است که در دولت‌شان اساس و اصل بر بهره‌مندی از توان و شایستگی زنان برای توسعه همه جانبه کشور است. لزوما به توانمندسازی و توان‌افزایی هم خواهند پرداخت و اصل بر این نیست که زنان ناتوانند و باید توانمندشان کنیم و وقتی توانمند شدند از آن‌ها در تصمیم‌گیری و اداره کشور بهره‌مند شویم.

وی در پاسخ به این سوال که در صورتی که آقای پزشکیان به عنوان رییس‌جمهور انتخاب نشوند، فکر می‌کنید که وضعیت زنان در دولت چهاردهم به چه صورتی خواهد بود، گفت: در گفتمانی که رقیب دکتر پزشکیان هستند می‌دانیم که زنان چه جایگاهی دارند و به چه نحوی به مسائل و مطالبات زنان نگاه می‌شود. ما نیز به عنوان مطالبه‌گر، نقش فعال مدنی خودمان را ایفا خواهیم کرد، البته اگر دکتر پزشکیان هم رای بیاورند ما باز هم همین نقش مطالبه‌گری را ایفا خواهیم کرد و این را از یاد نخواهیم برد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عراقچی در خصوص میزان خسارت وارد شده به فردو چه گفت؟ عراقچی در خصوص میزان خسارت وارد شده به فردو چه گفت؟
وزیر امور خارجه ایران با بیان این‌که هیچ‌کس اطلاع دقیقی ندارد که در حال حاضر چه اتفاقی در «فردو» افتاده است، گفت: تا آنجایی‌که من می‌دانم، میزان آسیب‌ها خیلی زیاد و خیلی جدی بوده است. با این‌حال سازمان انرژی اتمی ایران در حال بررسی و ارزیابی وضعیت است و نتیجه کار به دولت اعلام خواهد شد.
اسماعیل کارتال هم از پرسپولیس جدا شد و رفت! اسماعیل کارتال هم از پرسپولیس جدا شد و رفت!
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از توافق کامل برای جدایی اسماعیل کارتال، سرمربی ترکیه‌ای خبر داد.
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
برگزیده
عراقچی در خصوص میزان خسارت وارد شده به فردو چه گفت؟ عراقچی در خصوص میزان خسارت وارد شده به فردو چه گفت؟
وزیر امور خارجه ایران با بیان این‌که هیچ‌کس اطلاع دقیقی ندارد که در حال حاضر چه اتفاقی در «فردو» افتاده است، گفت: تا آنجایی‌که من می‌دانم، میزان آسیب‌ها خیلی زیاد و خیلی جدی بوده است. با این‌حال سازمان انرژی اتمی ایران در حال بررسی و ارزیابی وضعیت است و نتیجه کار به دولت اعلام خواهد شد.
دانشمندان محترم منزل اقوام امن نیست دانشمندان محترم منزل اقوام امن نیست
دانشمندان و شخصیت‌هایی که احتمال ترور آنها هست، منزل پدری و اقربا و دوستانی که در لیست تماس‌های شخصی وی بوده‌اند به هیچ وجه امن نیست.
دستگیری بیش از ۵۰ تروریست در سیستان و بلوچستان دستگیری بیش از ۵۰ تروریست در سیستان و بلوچستان
روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران، از هلاکت و دستگیری ۵۲ نفر از عناصر تروریستی خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر