کد خبر: ۴۴۳۱۹
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۱

رشیدی کوچی از کاندیدا‌های ریاست جمهوری درباره فیلترینگ اینترنت در ایران می پرسد!

جلال رشیدی کوچی، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، پرسش مهمی را از کاندیدا‌های انتخابات ریاست جمهوری درباره فضای مجازی و فیلترینگ اینترنت در ایران مطرح کرد.
رشیدی کوچی از کاندیدا‌های ریاست جمهوری درباره فیلترینگ اینترنت در ایران می پرسد!

مخاطب۲۴- انتخابات ریاست جمهوری- جلال رشیدی کوچی، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، پرسش مهمی را از کاندیدا‌های انتخابات ریاست جمهوری درباره فضای مجازی و فیلترینگ اینترنت در ایران مطرح کرد.
انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری، نزدیک است و شش کاندیدای نهایی ریاست جمهوری معرفی شده‌اند؛ یعنی محمدباقر قالیباف، سعید جلیلی، مسعود پزشکیان، علیرضا زاکانی، امیرحسین قاضی زاده هاشمی و مصطفی پورمحمدی. در این روز‌ها که شاهد آغاز تبلیغات نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری هستیم، بازار وعده و وعید دادن، بسیار داغ شده و هر یک از نامزد‌ها از سیاست‌های خود برای بخش‌های مختلف، پرده برمی‌دارند. در کنار موضوع‌های مهمی مانند اقتصاد، سیاست و… مسائل مهم دیگری هم وجود دارند که هم برای عموم مردم از اهمیت بالایی برخوردار هستند و هم در حوزه کاری وبسایت گجت نیوز قرار می‌گیرند. از جمله این مسائل می‌توان به بازار خودرو، مدیریت فضای مجازی و وضعیت فیلترینگ اشاره کرد.
کاندیدا‌های ریاست جمهوری برنامه خود را شفاف توضیح دهند

بیشتر بخوانید

همین امروز به‌طور جامع و مفصل به بررسی اظهانظر‌های نامزد‌های انتخابات در خصوص بازار خودرو و واردات خودرو‌های خارجی پرداخته بودیم و به‌زودی دیدگاه‌های این افراد در خصوص فضای مجازی و فیلترینگ را نیز مورد بررسی قرار خواهیم داد. اما ساعاتی پیش، آقای جلال رشیدی کوچی، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، پستی را در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد و پرسش مهمی را درباره فیلترینگ اینترنت در ایران، خطاب به کاندیدا‌های ریاست جمهوری مطرح کرد.

وی در این پست اینستاگرامی خود نوشت:

کاندیدای محترم ریاست جمهوری لطفا شفاف توضیح دهند با توجه به این‌که رئیس جمهور، رئیس شورای عالی امنیت ملی، رئیس شورای عالی فضای مجازی و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی است، برنامه و راهکار عملیشون (نه شعاری) برای رفع فیلتر شبکه‌های اجتماعی پر مخاطب مثل توییتر، واتساپ، اینستاگرام، یوتوب و… که مطالبه اکثریت مطلق مردم است، چیست و قرار است در برابر برخی افراد یا نهاد‌ها یا ارگان‌های غیر مسئول، اما تصمیم‌ساز در این خصوص چگونه رفتار کنند؟

نظر شما در این باره چیست؟ قطعا انتظار می‌رود در روز‌های آینده، کاندیدا‌های انتخابات ریاست جمهوری، به‌طور دقیق و شفاف درباره دیدگاه‌های خود در خصوص فضای مجازی و وضعیت فیلترینگ، به مردم توضیح بدهند. در حال حاضر از موضع قالیباف درباره فضای مجازی مطلع شده‌ایم. محمدباقر قالیباف، یکی از نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری و البته رئیس فعلی مجلس شورای اسلامی، گفته باید حتما حضور قدرتمندانه‌ای در فضای مجازی داشته باشیم، وگرنه حتما ولنگاری خواهد بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سینگل بودن؛ نماد استقلال و ترند ۲۰۲۵! سینگل بودن؛ نماد استقلال و ترند ۲۰۲۵!
مجله ووگ اعلام کرده که در سال ۲۰۲۵، تنها زندگی کردن به‌عنوان یک انتخاب شیک و استقلال‌طلبانه ترند اصلی است و بسیاری به دنبال آزادی فردی بدون نیاز به پارتنر هستند.
بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده
نقد فيلم «آه، چه روزهاي خوشي بود» ساخته همايون غني‌زاده به مناسبت اكران در Pöff
هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند
نقص پنهان در محبوب‌ترین مرورگر دنیا، میلیون‌ها کاربر را بی‌خبر در معرض خطر جدی قرار داد.
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما در ۸۱ سالگی درگذشت.
حضور بازیگران به عنوان مجری حضور بازیگران به عنوان مجری
دو بازیگر دیگر پرکار در سینما مانند امین حیایی و صابر ابر نیز اجرای مسابقه‌هایی را برعهده گرفته‌اند. صابر ابر فصل جدید «گل یا پوچ» و امین حیایی مسابقه موزیکال«کاست» را اجرا خواهند کرد.
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر