کد خبر: ۴۴۲۰۱
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۹

پزشکیان در دور اول راهی پاستور می‌شود؟

سعید لیلاز گفت: تحرکات جدیدی در کشور پدید آمده و دوران تازه‌ای آغاز شده است. تصورم این است که حتما بالای ۴۰میلیون ایرانی در انتخابات شرکت می‌کنند. امکان اینکه پزشکیان در دور اول پیروز شده و راهی پاستور شود، وجود دارد. همه ملت ایران را ابتدا باید به رای دادن و سپس رای به پزشکیان دعوت کنیم.
پزشکیان در دور اول راهی پاستور می‌شود؟

مخاطب۲۴- انتخابات ریاست جمهوری - سعید لیلاز، روزنامه‌نگار و تحلیل‌گر اقتصادی، طی گفت‌وگویی اظهار کرد: معتقدم با این تایید صلاحیت، پس از دولت سید محمد خاتمی، بزرگ‌ترین فرصت ایجاد شده تا ملت تغییرات بنیادینی در اداره کشور ایجاد کنند. بسیار خوش‌بینم. به نظرم جمهوری اسلامی با تایید صلاحیت مسعود پزشکیان، دست به کار بزرگ و حرکت عظیمی زده است. فرض حاکمیت این است که ممکن است مسعود پزشکیان رییس‌جمهور هم شود و برای این احتمال آماده است. اگر این اتفاق رخ ندهد، اشتباه و کم‌کاری از ما (جریان اصلاحات و طرفداران آقای پزشکیان) بوده است.

وی افزود: تحرکات جدیدی در کشور پدید آمده و دوران تازه‌ای آغاز شده است. تصورم این است که حتما بالای ۴۰میلیون ایرانی در انتخابات شرکت می‌کنند. امکان اینکه پزشکیان در دور اول پیروز شده و راهی پاستور شود، وجود دارد. همه ملت ایران را ابتدا باید به رای دادن و سپس رای به پزشکیان دعوت کنیم.

بیشتر بخوانید

او ادامه داد: ترامپ دیگر کاری نمی‌تواند بکند. تنها کاری که امریکا ممکن است انجام دهد و منجر به فشار به ایران شود، پایان دادن به جنگ اوکراین است. حتی اگر ترامپ روی کار بیاید ممکن است از طریق جنگ اوکراین به ایران ضرباتی بزند. اما چون بلافاصله تضاد‌های امریکا با چین بیشتر می‌شود، ایران می‌تواند از طریق شکاف‌های موجود بین‌المللی حیات خود را استمرار بخشد.

لیلاز خاطرنشان کرد: پزشکیان در حوزه سیاست داخلی بنای رویارویی با هسته سخت قدرت را ندارد. این مورد بسیار مهم و برآمده از دهه‌ها حاکمیت دوگانه در ایران است. در ایران ۳۵سال حاکمیت دوگانه وجود داشته اگر ایران پیش نرفته به دلیل همین حاکمیت دوگانه بوده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر