کد خبر: ۱۶۲۵
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۲

مسعود پزشکیان در انتخابات ثبت نام کرد

نماینده مردم تبریز در مجلس پس از ثبت نام در انتخابات گفت: با اتکا به مردم می‌توان مشکلات را حل کرد؛ آزموده را دوباره آزمودن خطاست.

مسعود پزشکیان در انتخابات ثبت نام کرد  نماینده مردم تبریز در مجلس پس از ثبت نام در انتخابات گفت: با اتکا به مردم می‌توان مشکلات را حل کرد؛ آزموده را دوباره آزمودن خطاست.

مخاطب 24 به نقل از خبرگزاری تسنیم، مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس دهم و وزیر بهداشت دولت اصلاحات با حضور در تالار وزارت کشور، در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ثبت‌نام کرد.

مسعود پزشکیان در انتخابات ثبت نام کرد

پزشکیان بعد از ثبت‌نام، در نشست خبری با خبرنگاران طی سخنانی اظهار داشت: همه وارد صحنه بشوند و مشارکت همه‌جانبه را در کشور به وجود بیاورند و با تمام پتانسیل‌هایی که در کشور و خارج موجد است، برای معضلات کشور راه حل ارائه بدهند. بدون دانش و علم و بدون آگاهی هر تصمیم در این مملکت بگیریم، منجر به آن چیزهایی خواهیم شد  که اکنون با آن مواجهیم.

وی با بیان اینکه همه ایرانیان می‌توانند کشور را نجات بدهند، خاطر نشان کرد: بدون مردم با اتکا به یک گروه، جناح و دسته امکان خروج از این وضعیت وجود ندارد باور و اتکا به مردم و از مردم بودن و با مردم بودن می‌تواند ما را از این وضعیت خارج کند. باید اختلاف، تفرقه، تنش داخلی و تنش با همسایگان را از بین ببریم.

این داوطلب ریاست‌جمهوری تصریح کرد: نمی نمی‌توانیم با تنش به جایی برسیم. با جنگ و درگیری و اختلاف و حذف کردن و زندان کردن و محروم کردم امکان اینکه بتوانیم به جایی برسیم غیرممکن است در هیچ جامعه‌ای امکان نداشته که گروهی با اجبار توانسته باشند کشور را اداره کنند. با تمام وجود باید به مردم عشق بورزیم و دردهایشان را پیگیری کنیم و وقتی مشکل دارند به‌جای اینکه آن‌ها را بگیریم، باید دردهایشان را پیگیری کنیم.

پزشکیان اظهار داشت: اگر اف‌ای‌تی‌اف داخلی را اجرا کنیم، رانت‌خواران نمی‌توانند حضور پیدا کنند. اگر سیستم وجود داشته باشد نمی‌توان پول مردم را خورد.

وی عنوان کرد: می‌شود با اتکا به علم دانش نیروهای جوان معتقد غیرآلوده کار را پیش برد و نمی‌شود با کسانی که یک عمر مدیریت کردند و موجب شدند تا این وضعیت شکل بگیرد، کار را ادامه داد باید متکی به جوانان و زنان که 50 درصد جمعیت ما هستند، مشکلات را حل کنیم باید باور کنیم که غیر از ما کسانی هستند که می‌توان به آن‌ها اتکا کرد و برای حل مشکلات کمک گرفت. آن‌هایی که امتحان دادند، باور به اینکه خواهند آمد و مشکلات را حل خواهند کرد خطاست. آزموده را دوباره آزمودن خطاست امیدوارم که بر اساس انصاف و عدالت بتوانیم با مردم برخورد کنیم.

به گزارش تسنیم، ثبت‌نام داوطلبین این دوره انتخابات ریاست‌جمهوری از روز سه‌شنبه 21 اردیبهشت‌ماه آغاز شده و امروز به پایان می‌رسد؛ اسامی کاندیداهای نهایی تصدی قوه مجریه نیز 6 و 7 خرداد توسط وزارت کشور اعلام خواهد شد.

این داوطلب ریاست‌جمهوری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا شما نامزد پوششی جهانگیری هستید؟ تصریح کرد: اینکه من نامزد پوششی آقای جهانگیری هستم تصور نادرستی است.

پزشکیان در پاسخ به سوال خبرنگاری اظهار داشت: با همسرم حین درس خواندن همراه و همیارِ هم بودیم. همان موقع که می‌گفتند زن‌ها نمی‌توانند کاری بکنند، علیرغم اینکه چهار فرزند داشتیم، به بهترین نحو ممکن در بالاترین مدارج علمی قرار گرفتیم. آن باور اگر وجود داشته باشد، زنان هیچ چیز از مردان کم ندارند اگر به قدرت برسیم، بستر رشد زنان را فراهم خواهیم کرد.

وی در پاسح به سوال خبرنگاری در خصوص اینکه آیا امید شما به ترک زبانان است و اینکه جایگاه رای اصلاح‌طلبان را چگونه می‌دانید، تصریح کرد: امید من به خداست غیر از خدا به کسی دل ندارم اگر من بتوانم صدای مظلومان بشوم، فریادرس مردم کل ایران هستم. در جایی که حضور دارم باور کنند که من مدافع آنان اعم از کُرد، ترک، عرب و عجم خواهیم بود.

نایب رئیس مجلس دهم در پاسخ به سوالی در خصوص فضای مجازی گفت: اندیشه را فقط با اندیشه می‌توان جواب داد جلوگیری از فضای مجازی مشکل ما را حل نمی‌کند و امکان‌پذیر نیست. برای اینکه بتوانیم با قدرت بایستیم باید باورهایی درست کنیم که با قدرت بایستند.

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۶
0
0
comments icon کمال همنشین در تو اثر کرد... از همنشین دولت بی حیا و پرروی اصلاحات بیش از این انتظار نیست. اینو حتما به خودت گفتی چون وضعیت فعلی مملکت محصول امثال شماست که با حمایت از دولت خائن و در ۲۰ دقیقه سرنوشت مملکت را تعیین کردید
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر