کد خبر: ۱۶۲۵
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۲

مسعود پزشکیان در انتخابات ثبت نام کرد

نماینده مردم تبریز در مجلس پس از ثبت نام در انتخابات گفت: با اتکا به مردم می‌توان مشکلات را حل کرد؛ آزموده را دوباره آزمودن خطاست.

مسعود پزشکیان در انتخابات ثبت نام کرد  نماینده مردم تبریز در مجلس پس از ثبت نام در انتخابات گفت: با اتکا به مردم می‌توان مشکلات را حل کرد؛ آزموده را دوباره آزمودن خطاست.

مخاطب 24 به نقل از خبرگزاری تسنیم، مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس دهم و وزیر بهداشت دولت اصلاحات با حضور در تالار وزارت کشور، در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ثبت‌نام کرد.

مسعود پزشکیان در انتخابات ثبت نام کرد

پزشکیان بعد از ثبت‌نام، در نشست خبری با خبرنگاران طی سخنانی اظهار داشت: همه وارد صحنه بشوند و مشارکت همه‌جانبه را در کشور به وجود بیاورند و با تمام پتانسیل‌هایی که در کشور و خارج موجد است، برای معضلات کشور راه حل ارائه بدهند. بدون دانش و علم و بدون آگاهی هر تصمیم در این مملکت بگیریم، منجر به آن چیزهایی خواهیم شد  که اکنون با آن مواجهیم.

وی با بیان اینکه همه ایرانیان می‌توانند کشور را نجات بدهند، خاطر نشان کرد: بدون مردم با اتکا به یک گروه، جناح و دسته امکان خروج از این وضعیت وجود ندارد باور و اتکا به مردم و از مردم بودن و با مردم بودن می‌تواند ما را از این وضعیت خارج کند. باید اختلاف، تفرقه، تنش داخلی و تنش با همسایگان را از بین ببریم.

این داوطلب ریاست‌جمهوری تصریح کرد: نمی نمی‌توانیم با تنش به جایی برسیم. با جنگ و درگیری و اختلاف و حذف کردن و زندان کردن و محروم کردم امکان اینکه بتوانیم به جایی برسیم غیرممکن است در هیچ جامعه‌ای امکان نداشته که گروهی با اجبار توانسته باشند کشور را اداره کنند. با تمام وجود باید به مردم عشق بورزیم و دردهایشان را پیگیری کنیم و وقتی مشکل دارند به‌جای اینکه آن‌ها را بگیریم، باید دردهایشان را پیگیری کنیم.

پزشکیان اظهار داشت: اگر اف‌ای‌تی‌اف داخلی را اجرا کنیم، رانت‌خواران نمی‌توانند حضور پیدا کنند. اگر سیستم وجود داشته باشد نمی‌توان پول مردم را خورد.

وی عنوان کرد: می‌شود با اتکا به علم دانش نیروهای جوان معتقد غیرآلوده کار را پیش برد و نمی‌شود با کسانی که یک عمر مدیریت کردند و موجب شدند تا این وضعیت شکل بگیرد، کار را ادامه داد باید متکی به جوانان و زنان که 50 درصد جمعیت ما هستند، مشکلات را حل کنیم باید باور کنیم که غیر از ما کسانی هستند که می‌توان به آن‌ها اتکا کرد و برای حل مشکلات کمک گرفت. آن‌هایی که امتحان دادند، باور به اینکه خواهند آمد و مشکلات را حل خواهند کرد خطاست. آزموده را دوباره آزمودن خطاست امیدوارم که بر اساس انصاف و عدالت بتوانیم با مردم برخورد کنیم.

به گزارش تسنیم، ثبت‌نام داوطلبین این دوره انتخابات ریاست‌جمهوری از روز سه‌شنبه 21 اردیبهشت‌ماه آغاز شده و امروز به پایان می‌رسد؛ اسامی کاندیداهای نهایی تصدی قوه مجریه نیز 6 و 7 خرداد توسط وزارت کشور اعلام خواهد شد.

این داوطلب ریاست‌جمهوری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا شما نامزد پوششی جهانگیری هستید؟ تصریح کرد: اینکه من نامزد پوششی آقای جهانگیری هستم تصور نادرستی است.

پزشکیان در پاسخ به سوال خبرنگاری اظهار داشت: با همسرم حین درس خواندن همراه و همیارِ هم بودیم. همان موقع که می‌گفتند زن‌ها نمی‌توانند کاری بکنند، علیرغم اینکه چهار فرزند داشتیم، به بهترین نحو ممکن در بالاترین مدارج علمی قرار گرفتیم. آن باور اگر وجود داشته باشد، زنان هیچ چیز از مردان کم ندارند اگر به قدرت برسیم، بستر رشد زنان را فراهم خواهیم کرد.

وی در پاسح به سوال خبرنگاری در خصوص اینکه آیا امید شما به ترک زبانان است و اینکه جایگاه رای اصلاح‌طلبان را چگونه می‌دانید، تصریح کرد: امید من به خداست غیر از خدا به کسی دل ندارم اگر من بتوانم صدای مظلومان بشوم، فریادرس مردم کل ایران هستم. در جایی که حضور دارم باور کنند که من مدافع آنان اعم از کُرد، ترک، عرب و عجم خواهیم بود.

نایب رئیس مجلس دهم در پاسخ به سوالی در خصوص فضای مجازی گفت: اندیشه را فقط با اندیشه می‌توان جواب داد جلوگیری از فضای مجازی مشکل ما را حل نمی‌کند و امکان‌پذیر نیست. برای اینکه بتوانیم با قدرت بایستیم باید باورهایی درست کنیم که با قدرت بایستند.

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
علا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۶
0
0
comments icon کمال همنشین در تو اثر کرد... از همنشین دولت بی حیا و پرروی اصلاحات بیش از این انتظار نیست. اینو حتما به خودت گفتی چون وضعیت فعلی مملکت محصول امثال شماست که با حمایت از دولت خائن و در ۲۰ دقیقه سرنوشت مملکت را تعیین کردید
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.