کد خبر: ۴۴۱۹۱
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵

سخت‌ترین و آسان‌ترین قرعه ایران در دور سوم انتخابی جام جهانی

شاگردان امیر قلعه‌نویی ممکن است کار راحتی برای صعود به جام جهانی داشته باشند و شاید در دور سوم انتخابی این رقابت‌ها با دو مدعی همیشگی آسیا مواجه شوند.
سخت‌ترین و آسان‌ترین قرعه ایران در دور سوم انتخابی جام جهانی

مخاطب۲۴-، تیم ملی فوتبال کشورمان پس از اینکه دور دوم مرحله انتخابی مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶ در قاره آسیا را با صدرنشینی گروه E به پایان رساند، در سید اول قرعه‌کشی دور سوم قرار گرفت و به‌عنوان سرگروه در این مرحله شرکت می‌کند.

ملی‌پوشان کشورمان که در سه دوره گذشته جام جهانی شرکت کرده‌اند، با توجه به افزایش تعداد سهمیه‌های قاره آسیا به ۱+۸ سهمیه (هشت تیم به‌صورت مستقیم و یک تیم از طریق پلی‌آف صعود می‌کنند) شانس بالایی برای چهارمین صعود متوالی دارند.
تیم حاضر در دور سوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶، در سه گروه شش تیمی با هم رقابت می‌کنند و به‌صورت رفت و برگشت مقابل هم صف‌آرایی می‌کنند که دو تیم نخست هر گروه، مستقیماً راهی جام جهانی خواهند شد. تیم‌های سوم و چهارم هر گروه در دور انتخابی به دو گروه سه تیمی تقسیم می‌شوند و دو صدرنشین به مسابقات جام جهانی صعود خواهند کرد. تیم‌های رده دوم هر گروه نیز در پلی‌آف به مصاف هم می‌روند تا نماینده آسیا در پلی‌آف بین قاره‌ای تعیین شود.

با توجه به سیدبندی دور سوم انتخابی جام جهانی، تیم ملی ایران از سید دوم با یکی از تیم‌های استرالیا، قطر یا عراق همگروه می‌شود. قطر به‌تازگی قهرمان جام ملت‌های آسیا شده است،، اما استرالیا در رده‌بندی فیفا ۱۰ پله بالاتر از قطر قرار گرفته و سخت‌ترین حریف ایران در این سید به شمار می‌رود. عراق هم از نگاه فدراسیون جهانی فوتبال تیم هفتم قاره آسیا به شمار می‌رود و شاید مناسب‌ترین تیم سید دوم برای ایران باشد.
در سید سوم نیز عربستان با سرمربیگری روبرتو مانچینی شاید روز سختی برای ایران رقم بزند. اردن هم اخیراً به نایب قهرمانی جام ملت‌های آسیا دست یافت و عربستان را در خاک این کشور شکست داد. با این حال اردنی‌ها هفت پله پایین‌تر از ازبکستان هستند و احتمالاً قرعه راحت‌تری برای ایران باشند. در سید چهارم هم امارات رقیب دشوارتری نسبت به عمان و بحرین خواهد بود و بحرین، راحت‌ترین قرعه از سید چهارم خواهد بود.

بیشتر بخوانید

تیم ملی چین با سرمربیگری برانکو ایوانکوویچ به‌سختی توانست راهی دور بعدی انتخابی جام جهانی شود، اما با توجه به شناخت کافی برانکو از فوتبال ایران، می‌توان چین را دشوارترین رقیب سید پنجم دانست. قرقیزستان هم که اخیراً به جمع ۱۰۰ تیم برتر جهان رسیده، راحت‌ترین قرعه خواهد بود. کره شمالی هم که سابقه دو دوره حضور در جام جهانی را دارد، بهترین تیم سید ششم است و کویت نسبت به اندونزی می‌تواند برای ایران آسان‌تر باشد.
سیدبندی دور سوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ در قاره کهن به شرح زیر است:

سید اول: ژاپن، ایران و کره جنوبی
سید دوم: استرالیا، قطر و عراق
سید سوم: عربستان، ازبکستان و اردن
سید چهارم: امارات، عمان و بحرین
سید پنجم: چین، فلسطین و قرقیزستان
سید ششم: اندونزی، کره شمالی و کویت

سخت‌ترین قرعه: ایران، استرالیا، عربستان، امارات، چین و کره شمالی

راحت‌ترین قرعه: ایران، عراق، اردن، بحرین، قرقیزستان و کویت

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
جواب استقلال به AFC! جواب استقلال به AFC!
باشگاه استقلال با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که از شکایت رقبا در رابطه با پرونده یاسر آسانی نمی‌ترسد.
۱۵ ورزشگاه برتر ایران؛ از آزادی تا لرآرنا، زیر ذره‌بین تاریخ و تکنولوژی ۱۵ ورزشگاه برتر ایران؛ از آزادی تا لرآرنا، زیر ذره‌بین تاریخ و تکنولوژی
ورزشگاه‌های ایران از مهم‌ترین نمادهای فوتبال کشور هستند؛ از ورزشگاه آزادی و نقش جهان تا یادگار امام و فولاد آرنا، هرکدام بخشی از تاریخ فوتبال ایران را در خود جای داده‌اند.
مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد! مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد!
لیست تیم ملی فوتبال در حالی بدون حضور لژیونر‌ها اعلام شده است که تعدادی از بازیکنان شاغل در لیگ‌های خارجی خود را به اردو رسانده‌اند و زیر نظر امیر قلعه‌نویی در حال تمرین کردن هستند، اما تا حل نشدن مشکل آزمون قرار نیست لیست نهایی اعلام شود