کد خبر: ۴۴۱۶۶
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۵

غرفه فروش کفن ۲.۵ میلیون تومانی در بهشت زهرا تعطیل شد

مدیر عامل سازمان بهشت زهرا (س) درباره برخورد سازمان بهشت زهرا (س) با غرفه گران‌فروشی کفن به مبلغ حدود ۲.۵ میلیون تومان گفت: اگر شهروندان گزارش تخلفات خاصی را بدهند، برخورد قانونی با متخلفین صورت می‌گیرد و با مورد خاص اخیر هم برخورد و غرفه جمع‌آوری شد.
غرفه فروش کفن ۲.۵ میلیون تومانی در بهشت زهرا تعطیل شد

مخاطب۲۴- جواد تاجیک؛ مدیر عامل سازمان بهشت زهرا (س) در جمع خبرنگاران و در پاسخ به این پرسش که آیا قرار است سالن تطهیر جداگانه‌ای برای بیماران خاص احداث شود، اظهار کرد: برای بیماران خاص نیازی به احداث سالن تطهیر مجزایی وجود ندارد البته مجموعه‌ای جدیدی احداث خواهد شد که در مواقع خاص و بحران، بتوانیم تعداد زیادی متوفی را در سردخانه نگه داریم و اگر بیماری اپیدمی شد و شیوع پیدا کرد، قابلیت ایزوله کردن متوفی‌های مبتلا به این بیماری را در مکان جدید داشته باشیم که این مجموعه در خود بهشت زهرا ساخته خواهد شد.

وی درباره جانمایی آرامستان جدید تهران تصریح کرد: لایحه‌ای آماده شده که از سوی شهرداری تهران تقدیم شورای اسلامی شهر تهران خواهد شد و مورد بررسی قرار می‌گیرد؛ همزمان ۴ مکان را پیشنهاد دادیم که شورا تصمیم می‌گیرد کدام زمین‌ها برای احداث آرامستان جدید انتخاب شود و به محض تصویب، فرایند ساخت آغاز می‌شود.
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) درباره وجود دلال‌ها در مجموعه بهشت زهرا و در برخی بخش‌ها متذکر شد: درحال حاضر اعلام کرده‌ایم شهروندان نظارت داشته باشند و گزارشات خود از بروز تخلف را از طریق سامانه ۱۸۸۸ و ۱۳۷ اعلام کنند که قطعا نظارت بسیار مهمی است و هر گزارشی هم اعلام شده، بررسی کرده‌ایم.

وی ادامه داد: تا زمانی که خدمات هوشمند و الکترونیک نشود و همه خدمات در بستر سامانه هوشمند ارائه نشود، این تخلفات و دلال‌بازی‌ها به صورت کامل برچیده نخواهد شد؛ این موضوع در دستور کار قرار گرفته است که همه خدماتی که شهروندان در بهشت زهرا (س) نیاز دارند، در یک بستر سامانه هوشمند آورده‌ایم که در مراحل پایانی تایید است؛ عقد قرارداد این سامانه انجام شده و می‌توانیم در سال جاری از این سامانه رونمایی کنیم.

بیشتر بخوانید

تاجیک همچنین درباره برخورد سازمان بهشت زهرا (س) با غرفه گران‌فروشی کفن به مبلغ حدود ۲.۵ میلیون تومان گفت: کفنی که در بهشت زهرا ارائه می‌شود کفن معمولی است که برای همه متوفیان با قیمت مشخص ارائه می‌شود، اما برخی از شهروندان علاقه دارند کفن خاص استفاده کنند مثلا اسما متبرکه دارد که در غرفه‌ای که در بخش عروجیان است، ارائه می‌شود؛ قیمت‌گذاری برای فروش سازمان بهشت زهرا حتما توسط شورا تصویب می‌شود، اما خارج از این ما نظارت می‌کنیم با این حال گاهی تخلف رخ می‌دهد که برخورد قانونی صورت می‌گیرد و تاکنون نیز نامه اخطار و ابطال قرارداد بسیار داشتیم؛ اگر شهروندان گزارش بدهند نیز برخورد قانونی صورت می‌گیرد و با مورد خاص اخیر هم برخورد و غرفه جمع‌آوری شد.

وی افزود: غرفه عرضه کفن خاص هم به دلایل داشتن گزارشات متعدد تعطیل کردیم؛ ممکن است نیاز مردم مثل همین کفن متبرکه را بعدا در همین سامانه هوشمند بیاوریم تا با قیمت متعارف عرضه شود؛ بیش از ۵۰۰ غرفه در بهشت زهرا (س) داریم که نظارت روی آن‌ها وجود دارد، اما مردم باید ناظر اصلی باشند که بر اساس گزارشات ما هم بررسی و برخورد می‌کنیم.

تاجیک درباره وجود دلالی قبر در بهشت زهرا گفت: در بهشت زهرا این موضوع وجود داشت که در این دوره خودمان تخلف و متخلفین را شناسایی کردیم و به دستگاه قضایی معرفی کردیم و در حال حاضر در مسیر رسیدگی قضایی قرار دارد؛ اقدامات زیادی انجام دادیم که موضوع دلالی قبر اتفاق نیافتد و در همین مسیر، برای سند قبور با مجموعه حراست و چاپخانه دولتی قرارداد منعقد شده و همانند سند خودرو در چاپخانه دولت چاپ می‌شود و به درب منازل پست می‌شود و به این ترتیب امکان تخلف از بین رفته است.

برچسب ها: بهشت زهرا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رویکرد دولت تعامل سازنده است رویکرد دولت تعامل سازنده است
نادره رضایی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم بزرگداشت انتشار یکصدمین شماره فصلنامه تئاتر: استمرار نشریات تخصصی نشانه همت جمعی هنرمندان است و دولت چهاردهم بر تعامل، اعتمادسازی و حمایت عملی از تئاتر تاکید دارد.
علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
علی لاریجانی با حکم مسعود پزشکیان رییس جمهور ، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد.
ماجرای جنگ با شعام هماهنگ بود ماجرای جنگ با شعام هماهنگ بود
جواد موگویی میزبان مصاحبه عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در برنامه ماجرای جنگ با پاسخی به اطلاعیه معاونت سیما توضیح داد که پخش این قسمت نیز با هماهنگی و تایید «دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی» بود.
اختلال در خواب؛ عوارض در کمین است اختلال در خواب؛ عوارض در کمین است
نه تنها مدت زمان خواب، بلکه نظم در خوابیدن، کلید سلامتی است. پژوهشی گسترده نشان می‌دهد خواب ناپایدار خطر ده‌ها بیماری را تا چند برابر افزایش می‌دهد
اقبال لاهوری؛ فردوسی‌ای خارج از مرز‌های ایران اقبال لاهوری؛ فردوسی‌ای خارج از مرز‌های ایران
صحبت‌های رئیس جمهور بر سر مزار اقبال لاهوری؛ شاعر اردو‌ زبان با بیش از ۹۰۰۰ بیت فارسی، فیلسوفی چندوجهی و فردوسی‌ برون مرزی که با عشق به ایران زبان فارسی را زنده نگه داشت.
علی لاریجانی بالاخره صلاحیت دارد یا نه علی لاریجانی بالاخره صلاحیت دارد یا نه
خبر‌هایی از بازگشت لاریجانی پس از ۲۰ سال به شورای عالی امنیت ملی به گوش می‌رسد، این خبر با استقبال برخی گروه‌ها همراه شده است؛ گروه‌هایی که به دنبال تغییر در شیوه حکمرانی هستند.
جزییات تازه حمله به جلسه شورای عالی امنیت ملی جزییات تازه حمله به جلسه شورای عالی امنیت ملی
محمد جعفر قائم پناه، معاون اجرایی دولت جزییات تازه‌ای را درباره جزئیات حمله به جلسه شورای عالی امنیت ملی طرح کرد.
برگزیده
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان
معده‌درد یکی از شای‌ترین بیماری‌های دستگاه گوارش است که عوامل بسیاری از مسمومیت غذایی تا وجود باکتری در بروز آن اثرگذار هستند. در اغلب موارد سایر بیماری‌ها مانند سکته قلبی یا استرس و اضطراب می‌توانند باعث ایجاد علائم معده درد شدید و ناگهانی شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر