کد خبر: ۴۴۱۴۰
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۹

اعتماد سازی بانک توسعه تعاون برای مشارکت آحاد مردم در مسیر جهش تولید

مدیر عامل بانک توسعه تعاون اعلام داشت این بانک در مسیر ماموریت‌های توسعه‌ای خود در سطح ملی، برای مشارکت آحاد مردم در مسیر جهش تولید اعتمادسازی کرده است.
اعتماد سازی بانک توسعه تعاون برای مشارکت آحاد مردم در مسیر جهش تولید

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛محمد شیخ حسینی مدیر عامل بانک توسعه تعاون گفت: این بانک به رغم آن که جوانترین بانک دولتی بوده و در شبکه بانکی در کنار بانک‌هایی با قدمت چند ده ساله در حال فعالیت است، با رویکرد مردمی توانسته اعتماد اقشار گوناگون همچون فعالان اقتصادی، دانشگاهیان، فرهنگیان، حوزویان، هنرمندان، ورزشکاران و طیف‌ها و سلیقه‌های متنوع جامعه را به خود جذب کند و مشتریان بانک از طیف‌های متنوع اجتماعی، اقتصادی و سیاسی هستند.
وی افزود: بانک توسعه تعاون به عنوان نهاد تخصصی و مالی بخش تعاون ماموریت‌های توسعه‌ای و اشتغال‌زایی و حمایتی متعددی بر عهده دارد، تاسیس بانک نیز با توجه به ابلاغیه سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی به فرمان رهبر معظم انقلاب بوده و بانک به منظور تحقق سهم ۲۵ درصدی تعاون در اقتصاد ملی تشکیل شده است، مقام معظم رهبری پرچمدار اصلی تعاون در کشور هستند، شهید آیت الله رئیسی از معتقدین واقعی به امر تعاون بودند و بار‌ها در جلسات و برنامه‌ها بر نقش مهم تعاون تاکید ورزیدند؛ لذا رویکرد بانک توسعه تعاون در سطح ملی و فراجناحی و برای مشارکت حداکثری مردم در پیشبرد برنامه‌های اقتصادی است، عموم سلیقه‌های متنوع اجتماعی در این بانک به عنوان مشتری حاضر هستند و برای انجام خدمات عمومی و تخصصی از خدمات بانک بهره می‌برند.
شیخ حسینی خاطر نشان کرد: بانک توسعه تعاون همواره در مسیر تحقق اهداف مهم اقتصادی و اجتماعی کشور فعالیت می‌کند و به عنوان بانک عامل در بسیاری از طرح‌های ملی ایفای نقش داشته است. وی افزود: نهاد‌های اصلی اقتصادی کشور از جمله وزارت امور اقتصادی و دارایی، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی در پیشبرد امورات و برنامه‌های اقتصادی کشور همواره نگاه مثبت به بانک توسعه تعاون داشته اند. وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی طی ارتباط ویدئوکنفرانسی در گردهمائی متولیان اجرائی بخش تعاون بر اهمیت نقش بانک توسعه تعاون در حمایت از تعاونی‌ها و توسعه بخش تعاون تاکید ورزید. در جلسات اخیر سازمان برنامه و بودجه نیز معاون اقتصادی سازمان نقش‌آفرینی بانک توسعه تعاون را در تعاون و بخش‌های اقتصادی را قابل اعتماد عنوان نمود.
این مقام بانکی خاطر نشان کرد: اعتمادسازی بانک توسعه تعاون و فعالیت سالم و مفید بانک خوشبختانه به ثمر نشسته است و این بانک به عنوان بانک خوشنام در میان آحاد مردم جامعه برای انجام روزمره و اقتصادی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد
در پی حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ و حواشی روزهای اخیر، از جمله اظهارات بحث‌برانگیز یکی از مجریان شبکه افق که با واکنش‌های گسترده‌ای همراه شد، طی دو روز گذشته نشانه‌هایی از شکل‌گیری موجی از خداحافظی و فاصله‌گرفتن بازیگران از تلویزیون و سینما به چشم می‌خورد.
ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران
یک مقام ارشد ترکیه به‌طور غیررسمی پیشنهاد کرده است که ترکیه ممکن است در میان گزینه‌های دیگر، انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران به خاک ترکیه را مطرح کند.
نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات
تیمی فنی و تخصصی مشغول به‌روزرسانی و تکمیل نهایی فهرست جان‌باختگان ناآرامی‌های دی‌ماه هستند و نسخه کامل، یکپارچه و اصلاح‌شده، پس از رفع تمامی نکات فنی و اطمینان از صحت و یکپارچگی داده‌ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به روز رسانی خواهد شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد در این انتشار، برخی ناهماهنگی‌های جزئی، فنی و آماری رخ داده است.
خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات
حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، به‌طور رسمی اعلام کرده است که مبلغ پایه عیدی سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.
حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی
عزل مدیر شبکه افق، در پی پخش برنامه‌ای از شبکه افق با محتوای موهن نسبت به شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه، مدیر این شبکه به دلیل سهل‌انگاری و بی‌توجهی در مدیریت محتوای برنامه «خط‌خطی» عزل و پخش این برنامه متوقف شد.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر