کد خبر: ۴۴۱۰۸
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵

درآمد ۸۰ میلیارد تومانی کمیته انضباطی از لیگ برتر فوتبال!

مجموع جرایم باشگاه‌های لیگ برتری در لیگ بیست‌وسوم سر به فلک کشید، اما تکرار تخلفات و حاشیه‌سازی‌ها نشان داد که این جرایم نجومی تأثیر چندانی نداشته است.
درآمد ۸۰ میلیارد تومانی کمیته انضباطی از لیگ برتر فوتبال!

مخاطب۲۴- بیست‌وسومین دوره مسابقات لیگ برتر فوتبال در شرایطی به خط پایان رسید که روز‌های پُرحرارت و چالش‌برانگیزی را در ۲۹۸ روز برگزاری رقابت‌ها دیدیم.

حاشیه‌ها از همان روز اول با شکایت باشگاه‌های لیگ یکی از شمس آذر قزوین، جریمه ۲۵۱ میلیون تومانی این باشگاه (۲۰۰ میلیون در حکم کمیته انضباطی و ۵۱ میلیون بابت تبدیل کسر سه امتیاز به جریمه نقدی) و کسر سه امتیاز دیگر از نماینده قزوین آغاز شد. تصویب آیین‌نامه ناظر بر قرارداد‌ها هم به جریمه ۴۰ و ۱۰ میلیارد تومانی سپاهان و پرسپولیس انجامید. البته بازگشت امتیازات کسر شده از تیم‌های اول و سوم لیگ، انتقادات زیادی را به دنبال داشت که ره به جایی نبرد.
هر هفته نیز شاهد اظهارات بسیاری از بازیکنان و مربیان علیه رقبا بودیم. کسانی که اتفاقات دیدار رقیب را در رختکن بررسی می‌کردند و سپس در جمع خبرنگاران حاضر می‌شدند، با جرایم کمیته انضباطی مواجه شدند که گذشت زمان ثابت کرد که این جرایم نیز نقشی در کاهش این سروصدا‌های بیهوده نداشت.
سازمان لیگ همچنین روز ۲۷ فروردین، دستورالعملی درباره برخورد با عوامل متخلف فوتبال ایران صادر کرد که اعضای تیم‌ها مطابق آن در صورت اظهار نظر علیه رقبا، به پرداخت جرایم میلیاردی محکوم می‌شوند. عبدالله ویسی اولین نفری بود که مطابق این آیین‌نامه دو میلیارد تومان جریمه شد که این رقم به ۵۰ میلیون تومان تقلیل یافت!
جواد نکونام که باید جریمه‌ای پنج میلیارد تومانی پرداخت کند (در صورت عدم تغییر رأی)، یکی از افرادی است که تاکنون با بیشترین تنبیه مواجه شده و ساکت الهامی سرمربی نساجی، حسین بادامکی معاون پرسپولیس و حمیدرضا رجبی مربی استقلال نیز هر کدام با جریمه دو میلیارد تومانی، در جایگاه دوم جدول «نقره‌داغ‌شدگان» لیگ بیست‌وسوم هستند.

بیشتر بخوانید

کمیته انضباطی تا لحظه انتشار این خبر، باشگاه‌های لیگ برتری و عوامل آن‌ها را (با احتساب دیدار‌های جام حذفی) مجموعاً به مبلغ ۸۰ میلیارد و ۳۳۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان جریمه کرده که رقم قابل توجهی محسوب می‌شود. حسین مزرعه مربی صنعت نفت، باشگاه صنعت نفت و همچنین سپاهان در تاریخ ۲۹ آذر، هر کدام به میزان ۱۰۰ هزار تومان جریمه شدند که کمترین جرایم این مسابقات به شمار می‌رود!

برچسب ها: لیگ برتر فوتبال
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر
در نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر، دبیر جشنواره با تشریح بخش‌های اصلی از جمله مسابقه بین‌الملل، جلوه‌گاه شرق و «زیتون شکسته» ویژه آثار مرتبط با مقاومت و جنگ غزه ، اعلام کرد که نوری بیلگه جیلان به‌عنوان مهمان ویژه و رئیس هیأت داوران در شیراز حضور خواهد داشت؛ شهری که امسال برای نخستین‌بار میزبان این رویداد با رویکرد شاعرانه شده است.
«نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو «نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو
فیلم جدید اندرسون، بالاخره او را در کنار دی‌کاپریو در یک پروژه قرار داد و خروجی کار، یک اثر پرانرژی، بی پرده و جسورانه است که به خوبی می‌تواند پشت تمام روایت‌های خود، حرفش را بزند و مخاطب را با دیدگاه‌های مختلف تنها بگذارد.
نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد
در حالی که توجه‌ها به هوش مصنوعی یخچال جدید سامسونگ جلب شده، بررسی‌ها نشان می‌دهد نوآوری کاربردی Beverage Center با پارچ خودکارِ همیشه‌پر، بیشترین تأثیر را بر راحتی کاربران دارد.
اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی
آئودی A5L Qiankun با همکاری هوآوی رسماً معرفی شد. این خودرو اولین محصول بنزینی جهان است که به سیستم رانندگی هوشمند پیشرفته هوآوی مجهز می‌شود.
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر