کد خبر: ۴۴۰۹۷
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۳

فرهاد مجیدی از تیم جدیدش رونمایی کرد؟

فرهاد مجیدی در تلاش برای ادامه مربیگری در ادنوک لیگ یا همان لیگ برتر امارات است و امیدوار است به زودی قرارداد جدیدی را منعقد کند.
فرهاد مجیدی از تیم جدیدش رونمایی کرد؟

مخاطب۲۴- اگر چه فرهاد مجیدی در فصلی که گذشت و در میانه‌های راه از هدایت تیم اتحاد کلبا کنار گذاشته شد، اما خیلی‌ها بلند پروازی این مربی در برابر تیم‌های بزرگ امارات را ستایش می‌کنند و بر این عقیده اند اگر فرهاد مجیدی تیم بهتری در اختیار داشت، به خاطر روحیه بلند پروازی می‌توانست در فوتبال امارات حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد.

پشتوانه حضور فرهاد مجیدی در ادنوک لیگ قهرمانی به همراه استقلال در لیگ برتر ایران در فصل بدون شکست است. موضوعی که بهانه جدید فرهاد مجیدی در استوری اینستاگرام تبدیل شد. فرهاد مجیدی با انتشار تصویری جدید در صفحه شخصی اش به زعم برخی از تیم جدیدش رونمایی کرده است.

بیشتر بخوانید

او تصویر روی نیمکتی را منتشر کرده است که لوگوی شارجه در آن به چشم می‌خورد و همین موجب شده تا خیلی‌ها از شارجه به عنوان تیم بعدی فرهاد مجیدی یاد کنند.

فرهاد مجیدی در ماه‌های اخیر با پیشنهاد حضور در راس کادر فنی تیم تراکتور مواجه شد، اما تصمیم گرفت به این پیشنهاد پاسخ منفی بدهد.

برچسب ها: فرهاد مجیدی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟ آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
در سال‌های اخیر، دارایی‌های دیجیتال مثل رمزارز‌ها و توکن‌ها به بخشی جدی از زندگی مالی افراد تبدیل شده‌اند؛ اما آیا می‌توان از این دارایی‌ها برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
لاوروف: حملات آمریکا به ایران، نقض ان‌پی‌تی بود لاوروف: حملات آمریکا به ایران، نقض ان‌پی‌تی بود
وزیر خارجه روسیه روز جمعه در نشست کشور‌های شرق آسیا گفت که آژانس اتمی باید امنیت تأسیسات هسته‌ای ایران را تضمین و اختلافات را با گفت‌و‌گو حل کند.
چند شهر ایران در حوزه‌های صنایع دستی ثبت جهانی شدند؟ چند شهر ایران در حوزه‌های صنایع دستی ثبت جهانی شدند؟
ه استناد داده‌های شورای جهانی صنایع دستی، ۵۹ شهر جهانی صنایع دستی در کشور‌های مختلف ثبت شده، ایران با داشتن ۱۱ شهر و سه روستا، ۲۴ درصد آمار کلی جهان و ۳۲ درصد آمار منطقه‌ای را به خود اختصاص داده است.
اسراییل چگونه از ایران نیرو‌های خود را انتخاب می‌کرد؟ اسراییل چگونه از ایران نیرو‌های خود را انتخاب می‌کرد؟
بررسی‌های اطلاعاتی نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی برای شناسایی و جذب برخی عوامل میدانی خود در ایران، از سایت‌های قمار، فیلترشکن‌ها و پورنوگرافی استفاده کرده است.
عراقچی: هنوز قصد خروج از ان‌پی‌تی را نداریم عراقچی: هنوز قصد خروج از ان‌پی‌تی را نداریم
وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه‌ای تصریح کرد: «ایران همچنان پذیرای گفت‌و‌گو با واشنگتن در مورد مسئله هسته‌ای است مشروط بر اینکه ایالات متحده ضمانت‌هایی در برابر هرگونه حمله ارائه دهد، به احترام متقابل پایبند باشد و اشتباهات را به رسمیت بشناسد. دیپلماسی یک خیابان دوطرفه است.»
اسرائیل: ایران را از درون متلاشی می‌کنیم اسرائیل: ایران را از درون متلاشی می‌کنیم
مردخای کدار افسر پیشین اطلاعات ارتش اسرائیل که قبلاً وعده تجزیه ایران را در کانال ۱۴ اسرائیل داده بود، حالا می‌گوید: ما باید از طریق قومیت‌های مختلف در ایران جنگ داخلی راه بیندازیم و ایران را از درون متلاشی کنیم... ما کاملاً می‌توانیم از تنوع قومیتی در ایران استفاده کنیم.
کاترین شکدم نفوذی که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته! کاترین شکدم نفوذی که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته!
مصطفی کواکبیان نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی روی آنتن شبکه خبر با رد نفوذی بودن برخی مهاجران افغان مدعی شد: «نفوذی یعنی کاترین شکدم که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته!»
برگزیده
معصومی بدون توجه به صحبت‌های دبیر از ایران رفت! معصومی بدون توجه به صحبت‌های دبیر از ایران رفت!
سنگین وزن کشتی آزاد ایران در تمرینات تیم ملی کشتی آذربایجان حاضر شد.
طارمی قصد برگشتن به فوتبال آسیا را ندارد! طارمی قصد برگشتن به فوتبال آسیا را ندارد!
مهاجم تیم ملی ایران و عضو باشگاه اینتر تصمیم خود را برای انتخاب تیم آینده‌اش گرفت.
پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست! پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست!
باشگاه شباب الاهلی امارات توانست ستاره جوان پیکان و تیم امید ایران را جذب کند.
صفحه خبر بالای تصاویر