کد خبر: ۴۴۰۸۱
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۲

قاضی‌زاده: خود را موظف به ادامه‌دادن مسیر شهید‌رئیسی می‌دانم

کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه تلویزیونی «با مردم»، گفت: شهید رئیسی را به عنوان الگوی سخت کوشی، صداقت و مردم داری می‌شناسم و خود را موظف به ادامه‌دادن مسیر ایشان می‌دانم.
قاضی‌زاده: خود را موظف به ادامه‌دادن مسیر شهید‌رئیسی می‌دانم

مخاطب ۲۴- سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه تلویزیونی «با مردم»، گفت: در ابتدا لازم است شهادت رئیس جمهور عزیز، مردمی، خدوم و مغتنم حضرت آیت الله دکتر رئیسی را عرض تسلیت بگویم. واقعا باورم نمی‌شد که کمتر از سه سال بگذرد و من مجدداً جلوی دوربین تلویزیون برای انتخاب رئیس جمهور جدید با مردم صحبت کنم.
نباید بگذاریم آرمان شهید رئیسی بر زمین بماند
قاضی‌زاده هاشمی تاکید کرد: ملت بزرگ ایران رئیس جمهور عزیز ما عملکرد خوب و مردمی داشت و برخی از کار‌های ایشان به نتیجه رسید. این سید عزیز دیروز برادر بزرگ انقلابی ما بود، اما امروز به عنوان الگو و اسوه سخت کوشی صداقت، و مردم داری در عرصه دولت مردی او را می‌شناسیم و خود را موظف می‌دانم مسیر ایشان را ادامه بدهم.
وی افزود: دولت شهید رئیسی به نظر کار‌های نیمه‌تمام و آرمان‌ها و رویا‌هایی داشت و ۵ سال فرصت داشت برای اتمام آن؛ لازم بود به سرانجام برسد و نباید می‌گذاشتیم نیمه‌تمام بماند، نباید بگذاریم آرمان شهید رئیسی به زمین بماند
قاضی زاده هاشمی تاکید کرد: این حق مردم است که اجازه ندهیم با هیاهوی‌های انتخاباتی تصمیم آن‌ها دچار خدشه شود. ما وظیفه داریم با مردم گفتگو کنیم و روشنگری کنیم. نباید بگذاریم نسخه‌های ارتجاعی دوباره اجرا شود
شعار دولت من دولت مردم و خانواده است
قاضی زاده هاشمی عنوان کرد: شعار دولت من دولت مردم و خانواده است؛ وقتی از دولت مردم صحبت می‌کنیم منظورمان این است که محور دولت، مردم است؛ دولت اگر وظیفه تصمیم گیری دارد اینجا مردم برای آن تصمیم می‌گیرد اگر می‌خواهد اجرا کند وظیفه اجرایی را به مردم می‌سپارد اگر می‌خواهد نظارت کند نظارت را به مردم می‌سپارد.

بیشتر بخوانید

وی افزود: در دولت آقای رییسی اگر از اعضای دولت کسی دچار فساد می‌شد اولین کسی که با او برخورد می‌کرد و او را به دستگاه قضایی معرفی می‌کرد خود شهید رییسی بود که پیش قدم می‌شد.
قاضی زاده هاشمی عنوان کرد: دولت‌ها برای اینکه سریع رضایت مردم را جلب کنند به قول خود شکلاتی دهان مردم می‌گذارند تا محبوبیت آنی ایجاد کنند، اما دولت شهید رییسی آینده را فدای امروز نکرد.
وی ادامه داد: معتقد به انقلاب اسلامی و خود را سرباز ولایت میدانم رییس جمهور باید بداند وظایفش در قانون اساسی چیست و اگر قولی می‌دهد باید بتواند به ان عمل کند.
قاضی زاده هاشمی تاکید کرد: رییس جمهور مجری قوانین مجلس است امروز ما قانون برنامه هفتم داریم و رییس جمهور باید ان را اجرا کند و نمی‌تواندخارج از قوانین قولی دهد.
مردم باید سهامدار دارایی‌های دولت شوند
وی ادامه داد: معنی ندارد شرکت دولتی داشته باشیم شرکت‌های دولتی باید شرکت عمومی شوند و سهام آن به مردم تحویل داده شود. باید اقتصاد دولتی را به اقتصاد ملی تبدیل کنیم. مردم باید سهامدار دارایی‌های دولت شوند.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: شرکت‌های بزرگ مثل نفت و گاز باید به مردم واگذار شوند. همه بنگاه‌های اقتصادی دولتی را باید به مردم واگذار کنیم. معنی ندارد شرکت دولتی داشته باشیم باید شرکت عمومی شوند، سهام‌های آن‌ها باید به مردم واگذار شوند.
قاضی زاده هاشمی تاکید کرد: وقتی از دولت خانواده صحبت می‌کنیم خانواده اصلی‌ترین جز تشکیل دهنده جامعه است و هرکسی در خانواده خود معنی پیدا می‌کند. اگر مادری عشق ورزی می‌کند به فرزندان خود و آن‌ها را از عاطفه خود بهره مند می‌کند برای حفظ خانواده است.
وی افزود: اگر می‌خواهیم عفت عمومی جامعه افزایش یابد باید آسیب‌های اجتماعی کاهش یابد باید، باید یک خانواده پایدار ایجاد کنیم و دغدغه‌های ارکان خانواده را کاهش دهیم.
قاضی زاده هاشمی عنوان کرد: باید کاری کنیم پدر خانواده با اشتغال پایدار هزینه‌های خانواده خود را تامین کند. پسر خانواده نباید نگران سربازی و بیکاری باشد.
وی افزود: دختران خانواده ما تمایل به تحصیل و نقش آفرینی در اجتماع دارند ما باید شرایط را برای دختران باهوش ایرانی فراهم کنیم.
به جراحی‌های بزرگ در نظام اداری نیاز داریم
نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: ایران ما هیجان ساختگی و مناظره و جنجال درست نمی‌شود. رئیس‌جمهور باید با سابقه فکری و مواضع و نگاه راهبردی و کارنامه و برنامه‌اش ارزیابی شود.
وی افزود: اگر نظام اداری جراحی نشود اقتصاد کشور اصلاح نمی‌شود. پسر خانواده نباید نگران سربازی، بیکاری و نداشتن مهارت باشد. نباید کاری بکنیم فرزندان ما بیکار شوند و بازار کار توسط اتباع بیگانه اشغال شود.
اختیارات متمرکز دولت را به استان‌ها و شهرستان‌ها واگذار می‌کنم
قاضی زاده هاشمی همچنین در مورد تمرکز اختیارات دولت، گفت: هر شهرستانی پایتخت موضوعی یک منطقه خواهد شد. باید بخشداران و فرمانداران با نگاه مردم منطقه عزل و نصب شوند.
وی افزود: در گام اول حضور پرشور در انتخابات جاری و گام دوم اعتماد این جوانان که دستشان پر از علم و دانش و مجاهدت است نیاز است.
وابسته به جناح و جریان خاصی نیستم
قاضی زاده هاشمی تاکید کرد: من آرزومندم تمدن‌های بزرگ در ایران تکرار شود و این نیاز به شجاعت دارد. ملت بزرگ ایران در تاریخ خودش ثابت کرده است که در دوران کوتاه می‌تواند به آن قدرت برسد. نیاز به یک فرمانده شجاع و نترس است که با مردم گفتگو کند و مردم را به میدان آورد.
وی افزود: برخی از حکمرانان ما در کشور ترسو هستند و می‌ترسند تصمیم بزرگ بگیرند و می‌ترسند با تصمیمات بزرگ مواجه شوند. ما به رجال ملی نیاز داریم که مردم را در جریان تصمیمات بزرگ قرار دهند و این آرمان بدون همراهی شما مردم عزیز ممکن نیست.
قاضی زاده هاشمی گفت: کودکی من در انقلاب، نوجوانی را در جبهه و جنگ، جوانی را در دانشگاه به تحصیل و میانسالی را در تمرین مدیریت گذرانده‌ام تا ذخیره‌ای برای بنده و همراهانم شود که بتوانیم خدمتگزار خوبی برای شما باشیم.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: من وابسته به جناح و جریان خاصی نیستم. آمده‌ام که خادم صدیقی برای ملت ایران باشم و با کمک شما انشالله ایران پیشرفته و قوی و متمدن و جهانی ایجاد خواهیم کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر