کد خبر: ۴۴۰۷۱
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۶

قلعه‌نویی: گلایه من بالاتر از فدراسیون و وزارت است

نحوه سفر تیم ملی فوتبال کشورمان به هنگ‌کنگ باعث شد تا امیر قلعه‌نویی در نشست خبری دیدار مقابل ازبکستان از این موضوع گلایه کند.
قلعه‌نویی: گلایه من بالاتر از فدراسیون و وزارت است

مخاطب ۲۴- تیم ملی فوتبال ایران در جریان هفته پایانی مرحله دوم مقدماتی جام‌جهانی ۲۰۲۶، از ساعت ۲۰:۳۰ فردا (سه‌شنبه) در ورزشگاه آزادی میزبان تیم ملی فوتبال ازبکستان است. امیر قلعه‌نویی سرمربی ایران در نشست خبری پیش از این دیدار اظهار کرد: از رسانه‌ها تشکر می‌کنم که از تیم ملی حمایت کردند و نقد منصفانه داشتند. یک گله هم دارم، این گله بالاتر از فدراسیون و وزارت ورزش است، اما در سفری که رفتیم اذیت شدیم. دو ماه قبل نامه زده بودیم که به فکر پرواز باشند، اما به فکر نبودند. ما دیروز سعید مهری را از دست دادیم که علت آن پرواز طولانی بود. شان و شخصیت تیم ملی بالاتر بود. در چین یک مسافر ما را دید گفت تیم ملی باید اینطور پرواز کند؟ در مرحله سوم به فکر تیم ملی باشند. باید از طریق فوتبال مردم را خوشحال کینم. بحث فوتبال می‌تواند بخشی از مشکلات را برطرف کند. بازیکنان مخلصانه تلاش می‌کنند تا مردم خوشحال شوند.

بیشتر بخوانید

او افزود: درباره بازی هم باید بگویم ازبکستان یکی از قدرت‌های آسیا است. در حال حاضر فوتبال کشور‌ها به هم نزدیک شده است. ازبکستان چندین سال سرمایه‌گذاری کرده و به فکر تیم‌های پایه خود است. آن‌ها پیشرفت کرده‌اند و بازی سختی داریم. با این حال تیم ملی از نظر بدنی آماده است. با این که ما ساعت ۵ صبح رسیدم و رسما دو روز را از دست دادیم. امیدوارم سه امتیاز را بگیریم. تا الان نتایج خوب گرفتیم و صعود ما حتمی شده است و به مرحله بعد رفته‌ایم. مسئولان به فکر مرحله بعدی باشند، چون کار سخت است. الان از جلسه فنی آمده‌ایم و تیم حریف را آنالیز کردیم.

برچسب ها: جام جهانی 2026
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران
بنزین سوپر از امروز در بورس انرژی عرضه شد؛ اقدامی که با هدف رقابتی‌سازی بازار، کشف قیمت شفاف و فراهم‌کردن امکان واردات برای شرکت‌های واجد شرایط انجام می‌شود.
نگرانی اسرائیل از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکا به عربستان سعودی نگرانی اسرائیل از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکا به عربستان سعودی
مقامات اسرائیلی نسبت به احتمال فروش جنگنده‌های اف‌۳۵ آمریکا به عربستان سعودی ابراز نگرانی کرده و می‌گویند این اقدام می‌تواند برتری نظامی تل‌آویو در منطقه را تهدید کند.
بن‌بست در مذاکرات آمریکا و اسرائیل درباره غزه بن‌بست در مذاکرات آمریکا و اسرائیل درباره غزه
منابع صهیونیستی اعلام کردند گفت‌و‌گو‌های واشنگتن و تل‌آویو برای ورود به مرحله دوم توافق آتش‌بس غزه متوقف شده و اسرائیل قدرت‌یابی اخیر حماس را مانع پیشرفت مذاکرات می‌داند.
عارف به روسیه سفر می‌کند عارف به روسیه سفر می‌کند
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در بیست‌وچهارمین اجلاس نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای فردا به روسیه سفر می‌کند و با مقامات کشور‌ها دیدار خواهد داشت.
بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد
بانک مرکزی با سلب اختیار از مدیران مؤسسه اعتباری ملل، هیات سرپرستی موقت تعیین کرد و اعلام کرد با اجرای برنامه‌های اصلاحی، خدمات این مؤسسه بدون وقفه ادامه می‌یابد.
اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم
کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی اعلام کرد نیرو‌های این رژیم برنامه‌ای برای ترک خاک سوریه ندارند و تل‌آویو برخلاف دیگر بازیگران حاضر در سوریه خود را ملزم به پرداخت هزینه نمی‌داند.
محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد
روند رسیدگی به اتهامات فساد مالی نتانیاهو این هفته با ورود دادگاه تل‌آویو به پرونده «بزک–والا» وارد مرحله‌ای سرنوشت‌ساز شده و فشار‌ها بر دستگاه قضایی افزایش یافته است.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر