کد خبر: ۴۳۹۲۹
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۷

عیادت مدیرعامل شرکت مخابرات از همکاران مصدوم مخابرات کهگیلویه و بویراحمد

در پی مصدوم شدن دو نفر از کارکنان شبکه فیبرنوری مخابرات منطقه کهگیلویه وبویراحمد در حین انجام وظیفه، مهندس مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران جهت عیادت از این کارکنان مصدوم به گچساران سفر کرده و از این عزیزان دلجویی کرد.
عیادت مدیرعامل شرکت مخابرات از همکاران مصدوم مخابرات کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:مهندس مجید سلطانی در اقدامی ماندگار و شایسته، ضمن سفر به استان کهگیلویه وبویراحمد جهت عیادت از دو همکار مخابراتی، با حضور در بیمارستان شهید رجایی به منظور عیادت از سهراب بایرامی و منزل افشین قربانی، مصدومین حادثه تصادف بامداد یکشنبه ۱۳خرداد گفت: سلامتی همکاران وپرسنل شرکت مخابرات ایران برای ما مهم‌تر از همه چیز است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران طی گفتگو با خبرنگاران در این خصوص و سفر خود به کهگیلویه وبویراحمد که در راستای عیادت از دو همکارمخابراتی که در هنگام خدمت دچار سانحه شدند، صورت گرفته، گفت: این حادثه تلخ در حین خدمت، همه ما را متاثر کرد و در روز‌های گذشته، مرتبا به صورت تلفنی ازطریق مدیر منطقه پیگیر وضعیت این عزیزان بودیم و خدارا شاکریم که توفیقی عنایت فرمود تا بتوانیم از باب انجام وظیفه به صورت حضوری جهت عرض ادب وتقدیر از زحمات همکاران به کهگیلویه وبویراحمد سفر کنیم.

وی در ادامه افزود: ما به وجود دو همکارمان آقایان بایرامی و قربانی در شرکت مخابرات ایران افتخارمی کنیم، همان طور که در سطح شرکت مخابرات ایران، همکاران بسیارخوب و زحمتکشی داریم که نشان می‌دهد این شرکت، صرفا یک شرکت نیست، بلکه همانند یک خانواده در کنارهم زندگی کرده و به هم وابسته هستیم و اگر ناراحتی برای یکی از اعضای خانواده بیفتد، همه نگران خواهند شد.

مهندس سلطانی در ادامه گفت: در سال‌های گذشته، به خاطر بعضی از سیاست‌های گذشته، مخابرات بامسایل ومشکلاتی روبرو شد و متاسفانه نتوانست آن گونه که شایسته هست از زحمات همکاران تقدیر وتجلیل نماید، ولی خدا راشاهد و گواه می‌گیرم حداقل برای انجام وظیفه و رشد و پیشرفت مخابرات و دفاع از حقوق همکاران از هیچ کوششی دریغ نکرده ام.

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در ادامه افزود: ان شاءالله همه پرسنل مخابرات درسراسر کشور سالم وسلامت باشند، آنچه که مهم است، اول سلامتی همکاران، خانواده‌های محترمشان و بعد انجام کار و مراقبت از سلامتی همه همکاران در سراسر کشور است.

وی افزود: لازم است همه همکاران در سراسر کشور مواظب سلامتی خود باشند، چرا که مخابرات کار پرخطری است و در حین کار حتما اقدامات تامینی و امنیتی را لحاظ کنند.

در ادامه، خداداد خالق پناه مدیر مخابرات منطقه کهگیلویه وبویراحمد گفت: از مهندس سلطانی مدیر عامل محترم شرکت مخابرات ایران وهیئت همراه که رنج سفر آن هم بااین مسافت طولانی را به جان خریدند و تقبل زحمت نمودند، تقدیر و تشکر می‌کنم، ان شاءالله این حضور مایه خیروبرکت باشد و بتوانیم با تلاش وکار مضاعف، زحمات مدیریت محترم عامل را جبران کنیم.

در پایان این دیدارها، خانواده‌های بایرامی اصل و قربانی از حسن توجه و احساس مسئولیت مهندس سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران ومجموعه مدیریت مخابرات منطقه که دلسوزانه و مشفقانه ضمن حضور بر بالین مصدومین، مرتبا پیگیر وضعیت این دو همکار بودند، صمیمانه تقدیر وتشکر کردند.

بر اساس این گزارش، سهراب بایرامی‌اصل و افشین قربانی از کارکنان مخابرات کهگیلویه وبویراحمد در بامداد روز ۱۳ خرداد ماه جاری در هنگام کار و خدمت، بر اثر بی توجهی یک دستگاه پرو ۴۰۵ به علائم هشدار دهنده در حین کار، در بلوار ولیعصر شهر گچساران از ناحیه کمر، دست و پا دچار آسیب جدی و مصدوم شدند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر