کد خبر: ۴۳۸۷۴
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۷

برگزاری همایش ایثارگران دستگاه‌های وزارت اقتصاد به میزبانی بانک صادرات ایران

​همایش نمایندگان و مشاوران ویژه ایثارگران دستگاه‌ها و سازمان‌های زیرمجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی به میزبانی بانک صادرات ایران برگزار شد.
برگزاری همایش ایثارگران دستگاه‌های وزارت اقتصاد به میزبانی بانک صادرات ایران

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران:همایش نمایندگان و مشاوران ویژه ایثارگران دستگاه‌ها و سازمان‌های زیرمجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی با حضور حجت‌الاسلام لطف‌اله ثقفی مشاور وزیر امور اقتصادی و دارایی در امور ایثارگران، یاسر مرادی عضو هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران، امیر وجدانی‌نیا مدیرکل دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت بنیاد شهید و امور ایثارگران، منصور بنی‌هاشمی رئیس مرکز حراست بنیاد شهید و امور ایثارگران، یحیی بای مشاور مدیرعامل بانک صادرات ایران در امور ایثارگران، فرزندان شهدای بانک صادرات ایران و نمایندگان استانی این بانک در امور ایثارگران در برج سپهر بانک صادرات ایران برگزار شد.

حجت‌الاسلام ثقفی در این نشست در سخنانی با گرامی‌داشت یاد و خاطره رئیس‌جمهور فقید، بر رسیدگی به امور ایثارگران تاکید کرد و گفت: در مسیر رسیدگی به امور ایثارگران باید ایثارگرانه و جهادی عمل شود و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید با روش‌های نوین و استفاده از ابزار‌های مختلف با جدیت بیشتری در دستور کار قرار گیرد.

او با قدردانی از میزبانی بانک صادرات ایران در این همایش به تعداد بیش از ۱۴ هزار ایثارگر و اشتغال به کار بیش از ۱۲۰۰ فرزند شهید در این بانک اشاره کرد و اهم موارد مورد توجه در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگاه‌داشتن نام و یاد شهدا را برشمرد.

در این نشست همچنین عضو هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران، رویکرد کسب تخصص و جهاد تبیین ایثارگران در زیرمجموعه‌های وزارت امور اقتصادی و دارایی را مورد توجه قرار داد و با بیان اینکه نباید در مقابل شبهات سکوت کرد، مجهز شدن به تخصص و تسلط بر امور اقتصادی و تخصصی و استفاده از بیان مناسب در جهاد تبیین و دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی را مورد توجه و تاکید قرار داد.

در این نشست همچنین امیر وجدانی‌نیا مدیرکل دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت بنیاد شهید و امور ایثارگران، با ذکر خاطراتی از دوران دفاع مقدس و گزارش اقدامات فرهنگی در این بنیاد، با بیان اینکه تردید نداریم که خون شهدا تداوم خون سیدالشهدا علیه‌السلام است، اهمیت نگاه به توسعه فرهنگ ایثار و شهادت را یک نگاه راهبردی و پیشراان توصیف کرد.

منصور بنی‌هاشمی رئیس مرکز حراست بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز با اشاره به اقدامات انجام انجام شده، ایثار اجتماعی را از جمله موضوعات مهم مورد توجه در راستای توسعه فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد و گفت: ایثارگران در جامعه باید علمدار باشند.

در این نشست همچنین به موارد مطرح شده از سوی برخی نمایندگان و مشاوران ایثارگران زیرمجموعه‌های وزارت امور اقتصادی و دارایی توسط مسئولان این نشست پاسخ داده شد. ​

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد
قانون موافقتنامه چارچوب همکاری ریلی بین ایران و ترکیه توسط رئیس‌جمهور ابلاغ شد تا توسعه حمل و نقل ریلی و تبادلات بین دو کشور آغاز شود.
آمریکا ارائه زیردریایی اتمی به کره‌جنوبی را مشروط کرد آمریکا ارائه زیردریایی اتمی به کره‌جنوبی را مشروط کرد
نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد زیردریایی هسته‌ای کره‌جنوبی باید علیه تهدید‌های چین استفاده شود؛ همزمان معافیت خرید تسلیحاتی لغو شد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر