کد خبر: ۴۳۸۴۱
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۹

آیا انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ الکترونیک خواهد بود؟

با توجه به برگزاری انتخابات مجلس دوازدهم به‌صورت الکترونیک در برخی حوزه‌ها از جمله تهران، این احتمال وجود دارد که برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ نیز برخی کلانشهر‌ها این نوع از انتخابات را داشته باشند.
آیا انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ الکترونیک خواهد بود؟

مخاطب۲۴- انتخابات زودهنگام ریاست‌جمهوریِ دوره‌ی چهاردهم در پی شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهانش، ۸ تیرماه آتی برگزار خواهد شد.
از جمله مسائل قابل توجه در این دوره از انتخابات که منوط به توافق دستگاه مجری و ناظر یعنی وزارت کشور و شورای نگهبان است، بحث رأی‌گیری الکترونیکی است. موضوعی که در انتخابات مجالس شورای اسلامی دوازدهم و خبرگان رهبری اجرای آن را شاهد بودیم.

در انتخابات اسفند ۱۴۰۲ حوزه‌های «آبادان، رشت و خمام، ملایر و قم» انتخاباتِ تمام‌الکترونیک داشتند. هم‌چنین در مرحله‌ی دوم انتخابات مجلس شورا که در ۲۲ حوزه انتخابیه در ۲۱ اردیبهشت‌ماه گذشته اجرا شد حوزه‌های تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر این نوع از انتخابات را داشتند که سرعت، دقت، اتقان و سهولت در فرآیند‌ها را به‌همراه داشت.

بیشتر بخوانید

تهران بزرگ‌ترین و پرجمعیت‌ترین حوزه‌ی انتخابیه در انتخابات مجلس است که وزارت کشور با هماهنگی شورای نگهبان انتخابات الکترونیکی را در آن برگزار کرد. در این‌صورت بود که بسیاری از گمانه‌زنی‌ها را درخصوص احتمال برگزاری الکترونیکی انتخابات بعدی –یعنی ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴- و گسترش رأی‌گیریِ غیرکاغذی را تقویت می‌کرد.

شاهچراغی رئیس ستاد انتخابات کشور در گفت‌وگوی ماه گذشته‌ی خود با تسنیم گفته بود ظرفیت و امکان اجرای انتخابات تمام‌الکترونیک در همه کشور وجود دارد.

البته اشاره‌ی وی، به انتخابات ۱۴۰۴ است، اما هم‌اکنون قرار است انتخابات ریاست‌جمهوری یکسال زودتر برگزار خواهد شد. به‌خوبی می‌دانیم که این کار نیازمند تدابیر و تمهیدات لازمه از چندین ماه قبل است و کشور به‌صورت ناگهانی با موضوع برگزاری انتخابات ریاست جمهوری روبرو شده؛ البته شورای نگهبان و وزارت کشور اعلام کرده‌اند که آمادگی لازم برای برگزاری انتخابات وجود دارد.

ضمن اینکه مرحله‌ی ثبت‌نام از داوطلبان از ۱۰ الی ۱۴ خرداد، طی پنج‌روز به سرانجام رسید و ۸۰ نفر برای ریاست دولت چهاردهم نام‌نویسی کردند. هم‌اکنون نیز مرحله‌ی بررسی صلاحیت‌های داوطلبان در شورای نگهبان در حال اجراست.

بر اساس این گزارش، وزارت کشور درباره انتخابات ۱۴۰۳ اعلام آمادگی کرده برای چندین کلانشهر انتخاباتِ تمام‌الکترونیک را داشته باشد که البته این مسئله منوط به هماهنگی و تأیید شورای نگهبان است.

برچسب ها: وزارت کشور
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
آلزایمر را با این گیاه درمان کنید! آلزایمر را با این گیاه درمان کنید!
پژوهش‌های محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی بیوفیزیک دانشگاه تهران نشان می‌دهد عصاره گیاهان وج و بادرنجبویه می‌تواند به درمان آلزایمر کمک کند.
توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر
یک متخصص طب ایرانی با تأکید بر اهمیت حفظ تعادل مزاجی، خواب کافی، تغذیه مناسب و کنترل حالات روحی، این موارد را از ارکان اصلی رانندگی ایمن دانست و توصیه‌هایی برای کاهش خطرات رانندگی ارائه کرد.
از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟ از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟
شاید تصور کنیم روغن زیتون مرغوب، همیشه ماندگار است و تاریخ انقضایش فقط یک عدد روی برچسب است. اما واقعیت این است که این طلای مایع هم مانند هر ماده طبیعی دیگری، در گذر زمان و تحت شرایط نگهداری نامناسب، کیفیت خود را از دست می‌دهد و فاسد می‌شود.
عراقی‌ها در را بر روی زائران عرفه بستند عراقی‌ها در را بر روی زائران عرفه بستند
رایزنی مسولان ایرانی و عراقی تا کنون منجر به باز شدن در‌های سمت عراق نشده است
اگر برای درست کردن فالوده کرمانی آماده‌اید بخوانید! اگر برای درست کردن فالوده کرمانی آماده‌اید بخوانید!
فالوده کرمانی، یکی از دسر‌های سنتی و اصیل ایرانی است که ریشه در اقلیم کویری کرمان دارد و بخشی از میراث فرهنگی ایرانیان به شمار می‌رود. این دسر خنک و خوشمزه با رشته‌های نشاسته‌ای، یخ خرد شده، گلاب و عرق نعناع، در روز‌های گرم سال، طعم آرامش و لذت را به ارمغان می‌آورد.
برگزیده
چاقی باعث کوچک شدن مغز می‌شود چاقی باعث کوچک شدن مغز می‌شود
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که چاقی با تغییرات در مغز و میکروبیوم روده می‌تواند منجر به افزایش اضطراب شود.
صید غیرمجاز با شوکر برقی آتش به پا کرد صید غیرمجاز با شوکر برقی آتش به پا کرد
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شادگان گفت: صید غیرمجاز ماهی با استفاده از شوکر برقی موجب بروز آتش‌سوزی در نیزار‌های خشک تالاب بین‌المللی شادگان شده است.
وعده‌های محقق نشده زاکانی وعده‌های محقق نشده زاکانی
علی اصغر قائمی، عضو شورای شهر تهران: در دوره مدیریتی زاکانی شاهد ۵۸ وعده محقق‌نشده بوده‌ایم.
صفحه خبر بالای تصاویر