کد خبر: ۳۶۳۱۷
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۷

آرای باطله بیش از کاندیدا‌ها رای آورده است؟

وزارت کشور همچنان از اعلام آمار مشارکت در استان تهران و حوزه انتخابیه تهران، امتناع می‌کند؛ چرا که طبق روال مرسوم، از ساعاتی بعد از آغاز روند رای‌گیری، وزارت کشور هر چند ساعت، میزان مشارکت را منتشر می‌کرد که در این انتخابات، وزارت کشور در بدعتی جدید از این کار خودداری کرد. عدم شفافیت وزارت کشور باعث شده تا بازار گمانه‌زنی‌ها درباره آرای باطله در تهران داغ شود
آرای باطله بیش از کاندیدا‌ها رای آورده است؟

مخاطب ۲۴- وزارت کشور همچنان از اعلام آمار مشارکت در استان تهران و حوزه انتخابیه تهران، امتناع می‌کند؛ چرا که طبق روال مرسوم، از ساعاتی بعد از آغاز روند رای‌گیری، وزارت کشور هر چند ساعت، میزان مشارکت را منتشر می‌کرد که در این انتخابات، وزارت کشور در بدعتی جدید از این کار خودداری کرد. عدم شفافیت وزارت کشور باعث شده تا بازار گمانه‌زنی‌ها درباره آرای باطله در تهران داغ شود. در حالی‌که برخی، از مشارکت حدود ۴۰ درصدی رای باطله‌ها در حوزه انتخابیه تهران خبر می‌دادند، ...»

گفته می‌شود در اکثر صندوق‌های رای گیری بین ۴۰ تا ۵۰ درصد آرا باطله وجود داشته است به گونه‌ای که به جز تهران در شهرهایی، چون یزد، مرودشت و ... هم آرای باطله در رده دوم قرار دارند!

مطابق با آمار صندوق‌ها و نتایج اعلام شده به نظر می‌رسد تاکنون بین ۴۰ تا ۵۰ درصد آرای مردم تهران؛ رای باطله است.

عباس جوهری رئیس ستاد انتخابات استان تهران عصر شنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ در گفت‌وگویی تلویزیونی در پاسخ به پرسشی درباره احتمال دو مرحله‌ای شدن انتخابات در تهران با بیان اینکه «این احتمال وجود داد»، اظهار کرد: بر اساس قانون، منتخب مردم کسی است که حداقل ۲۰ درصد آرای ماخوذه را کسب کند.

وی با اشاره به تعیین تکلیف منتخب ۴ حوزه انتخابیه استان تهران گفت: الان در ۴ حوزه انتخابیه شهرستان‌های استان تهران منتخب مردم تعیین شده است، اما در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس همچنان باید منتظر باشیم چراکه هنوز شمارش آرا ادامه دارد و ممکن است تا فردا نیز به طول بیانجامد.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران عنوان کرد: در حال حاضر به مرور آمار صندوق‌هایی که در فرمانداری مستقر می‌شود، توسط دبیر ستاد انتخابات کشور اطلاع رسانی میشود و تا کنون نیز درباره ۳۰ نفر نخست بر اساس صندوق‌های شمارش شده اطلاع رسانی شده است.

جوهری ادامه داد: طبیعتاً اگر همه این ۳۰ نفر، ۲۰ درصد آرای ماخوذه را کسب کرده باشند به مجلس راه پیدا می‌کنند، ولی بنا به ادوار گذشته معمولاً این‌چنین نخواهد شد و تعدادی از این ۳۰ نفر به دور دوم رقابت خواهند رفت.

وی درباره زمان برگزاری مرحله دوم انتخابات نیز اظهار کرد: در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با تایید شورای نگهبان و تعیین وقت از سوی وزارت کشور دور دوم انتخابات را برگزار خواهیم کرد.

برچسب ها: وزارت کشور
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد
به گفته سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در عملیات امروز یک فروند موشک بالستیک از نوع «ذوالفقار» به‌کار گرفته شد که به گفته منابع نظامی یمنی با موفقیت به هدف اصابت کرده است.
ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد
خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک دیپلمات ارشد ایرانی از پاسخ منفی ایران به پیشنهادات مکتوب آمریکا خبر داده و مدعی شده است که این پیشنهادات «غیرقابل قبول» بوده و دربرگیرنده «منافع ایران» نیست.
زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین! زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین!
نیرو‌های امنیتی عربستان، ۳ شهروند این کشور را به اتهام تلاش برای انتقال ۱۰۸ زائر غیرمجاز به مکه و مخفی کردن آنها در مخازن خودرو‌های سنگین، دستگیر کردند.
ایمان خلیف مرد است ایمان خلیف مرد است
پس از جنجال‌های فراوان از قهرمانی بوکسور زن آفریقایی در المپیک پاریس، فدراسیون جهانی بوکس اطلاعات جدیدی از جنسیت این بوکسور منتشر کرد.
آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟ آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟
یک روزنامه آمریکایی مدعی شد رئیس جمهور آمریکا وضع هرگونه تحریم جدید علیه ایران را ممنوع کرده است.
تجارت ایران و مصر اوج می‌گیرد تجارت ایران و مصر اوج می‌گیرد
وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری مشترک با همتای مصری خود گفت: طبق گفتگوی دوجانبه و توافق‌های صورت گرفته حجم تبادل تجاری ایران و مصر افزایش خواهد یافت.
۱۰ روز تا بزرگترین رویداد فوتبال ایران ۱۰ روز تا بزرگترین رویداد فوتبال ایران
با اتمام فصل فوتبال ایران، حالا وقت تجلیل از برترین‌ها رسیده است. بزرگداشتی در شأن یک سال تلاش بی‌وقفه تمام اهالی فوتبال ازجمله ستاره‌های مستطیل سبز.
برگزیده
خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد
به گفته سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در عملیات امروز یک فروند موشک بالستیک از نوع «ذوالفقار» به‌کار گرفته شد که به گفته منابع نظامی یمنی با موفقیت به هدف اصابت کرده است.
ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد
خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک دیپلمات ارشد ایرانی از پاسخ منفی ایران به پیشنهادات مکتوب آمریکا خبر داده و مدعی شده است که این پیشنهادات «غیرقابل قبول» بوده و دربرگیرنده «منافع ایران» نیست.
رؤسای مجالس ایران و ونزوئلا دیدار کردند رؤسای مجالس ایران و ونزوئلا دیدار کردند
رئیس مجلس شورای اسلامی با رئیس مجلس نمایندگان ونزوئلا دیدار کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر