کد خبر: ۴۳۶۲
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۷

امیکرون ۱۲۷ کودک در استان فارس را بستری کرد

اسرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام افزایش موارد ابتلای کودکان به کووید۱۹، از بستری ۱۲۷ کودک مبتلا به این بیماری در بیمارستان‌های فارس خبر داد.
امیکرون ۱۲۷ کودک در استان فارس را بستری کرد

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا، کتر سید وحید حسینی یکشنبه ۱۷ بهمن آمار‌های موجود در زمینه شیوع کرونا را نگران کننده خواند و گفت: سطح گستردگی موج ششم بیماری در گروه کودکان، یکی از ابعاد نگران کننده این بحران است که موجب شده تا تخت‌های بستری از دیگر بخش‌های بیمارستانی به کودکان اختصاص یافته و در حال راه‌اندازی بخش‌های مراقبت ویژه کووید۱۹ برای کودکان در شهرستان‌های استان هستیم.

 

امیکرون  127 کودک در استان فارس را بستری کرد



او با اشاره به سرعت بالای سرایت این بیماری از افراد مبتلا به دیگران، وضعیت کنونی را نیازمند مراقبت هوشمندانه خانواده‌ها از سلامت فرزندان دانست و افزود: در همین راستا نیاز است از هرگونه تجمع، مهمانی خانوادگی، حضور در مراکز شلوغ مانند مجتمع‌های تجاری و مراکز خرید پر رفت و آمد پرهیز شده و فاصله فیزیکی را با دیگران حفظ کنیم.

تاکید دیگر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز، استفاده حداکثری از ماسک بود و اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته بیش از دو هزار و هشتصد نفر در فارس به مراکز ۱۶ ساعته مراجعه کرده، ۱۹۶ بیمار جدید به دلیل شدت بیماری در بیمارستان‌های استان بستری شدند که موجب افزایش آمار بیماران بستری به ۹۲۹ نفر شده و متاسفانه هشت هم استانی نیز جان خود را در اثر این بیماری از دست دادند که این آمار‌ها لازم است به منزله زنگ هشداری برای تهدید جدی سویه امیکرون برای همه افراد جامعه باشد.

حسینی با اعلام آمادگی مراکز واکسیناسیون استان برای مراجعه مردم گفت: طی هفته گذشته در راستای تحقق شعار «هرمحله_یک پایگاه واکسیناسیون» به نحوی برنامه ریزی شده که علاوه بر مراکز تجمیعی واکسیناسیون، مراکز خدمات جامع سلامت نیز امکان تزریق واکسن داشته باشند تا مردم دسترسی آسان تری به واکسن داشته باشند و بتوانیم در شرایط کنونی ایمنی جامعه را در برابر کرونا و خطر بالای ابتلا به سویه امیکرون افزایش دهیم.

او ضمن دعوت از تمام سازمان‌ها و ادارات برای همکاری در زمینه مدیریت بهتر موج ششم کرونا و ایجاد زمینه‌های درگیری کمتر افراد در جامعه، از مردم استان نیز خواست تا در موج ششم بیماری نیز نسبت به سلامت خود و اطرافیان، دقت نظر ویژه تری داشته باشند، از سهل انگاری و عادی پنداری نسبت به بیماری پرهیز کرده و در صورت بروز هرگونه علایم بیماری، پیش از هر اقدامی به مراکز ۱۶ ساعته مراجعه کرده و از خوددرمانی پرهیز کنند.

حسینی همچنین پایبندی به قرنطینه خانگی در مبتلایان با هدف کاهش چرخه‌های انتقال بیماری در سطح جامعه را از دیگر توصیه‌های کارآمد در شرایط کنونی برشمرد و از خانواده‌ها خواست تا همه تلاش خود را برای حمایت از سلامت فرزندانشان و پیشگیری از ابتلای آنان به این بیماری، به کار گیرند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
از نوشیدن آب داغ غافل نشوید! از نوشیدن آب داغ غافل نشوید!
نوشیدن آب داغ می‌تواند راه‌حل بسیاری از مشکلات باشد؛ مانند سینوزیت، استرس و کاهش وزن. بسیاری از کسانی که به سلامت‌شان اهمیت می‌دهند، عادت دارند هر روز صبح یا قبل از خواب آب گرم بنوشند. اما نظر علم درباره این عادت چیست؟
شکستن قولنج یا همان ترق‌توروق را دوست داریم! شکستن قولنج یا همان ترق‌توروق را دوست داریم!
«چند وقتی است که قولنج‌گیری و درمان درد‌های مفصلی در فضای مجازی پربازدید شده و متأسفانه، هم دنبال‌کننده بسیاری دارند هم مراجعه‌کننده. قطعاً صدای کریپتاسیون یا همان ترق‌توروق بین مفاصل را شنیده‌اید که صدای شکسته شدن قولنج هم گفته می‌شود. صدایی که با خم و راست کردن مچ دست، گردن، ستون و... توسط خود فرد هم شنیده می‌شود. علت این صدا خروج مایع مفصلی از غضروف مفصل به خاطر فشاری است که ایجاد می‌شود.»
انتقال نوعی عفونت بیمارستانی خطرناک انتقال نوعی عفونت بیمارستانی خطرناک
یافته‌های جدید نشان می‌دهد یک عفونت بیمارستانی خطرناک و بسیار مسری بسیار بیشتر از آنچه تصور می‌شد و از طریق سطوحی مانند تخت، تجهیزات و حتی دستان کارکنان بیمارستان‌ها گسترش می‌یابد.
وعده دروغ ازدواج مجازات دارد؟ وعده دروغ ازدواج مجازات دارد؟
وعده دروغ ازدواج زمانی که دستمایه ارتکاب جرم دیگری همچون کلاهبرداری شود قابل پیگیری و مجازات است.
مایلی کهن هم به ورطه جادوگری وارد شد؟ مایلی کهن هم به ورطه جادوگری وارد شد؟
سرمربی اسبق تیم ملی در مورد صعود این تیم به جام جهانی و البته اوضاع پرسپولیس به گفت‌و‌گو نشست
ستار شازده خانوم بی صدا شد! ستار شازده خانوم بی صدا شد!
ستار خواننده سرشناس لس‌آنجلسی که از جمله هنرمندان ثروتمند ایرانی است، صدایش را از دست داد.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر