کد خبر: ۴۳۶۲
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۷

امیکرون ۱۲۷ کودک در استان فارس را بستری کرد

اسرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام افزایش موارد ابتلای کودکان به کووید۱۹، از بستری ۱۲۷ کودک مبتلا به این بیماری در بیمارستان‌های فارس خبر داد.
امیکرون ۱۲۷ کودک در استان فارس را بستری کرد

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا، کتر سید وحید حسینی یکشنبه ۱۷ بهمن آمار‌های موجود در زمینه شیوع کرونا را نگران کننده خواند و گفت: سطح گستردگی موج ششم بیماری در گروه کودکان، یکی از ابعاد نگران کننده این بحران است که موجب شده تا تخت‌های بستری از دیگر بخش‌های بیمارستانی به کودکان اختصاص یافته و در حال راه‌اندازی بخش‌های مراقبت ویژه کووید۱۹ برای کودکان در شهرستان‌های استان هستیم.

 

امیکرون  127 کودک در استان فارس را بستری کرد



او با اشاره به سرعت بالای سرایت این بیماری از افراد مبتلا به دیگران، وضعیت کنونی را نیازمند مراقبت هوشمندانه خانواده‌ها از سلامت فرزندان دانست و افزود: در همین راستا نیاز است از هرگونه تجمع، مهمانی خانوادگی، حضور در مراکز شلوغ مانند مجتمع‌های تجاری و مراکز خرید پر رفت و آمد پرهیز شده و فاصله فیزیکی را با دیگران حفظ کنیم.

تاکید دیگر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز، استفاده حداکثری از ماسک بود و اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته بیش از دو هزار و هشتصد نفر در فارس به مراکز ۱۶ ساعته مراجعه کرده، ۱۹۶ بیمار جدید به دلیل شدت بیماری در بیمارستان‌های استان بستری شدند که موجب افزایش آمار بیماران بستری به ۹۲۹ نفر شده و متاسفانه هشت هم استانی نیز جان خود را در اثر این بیماری از دست دادند که این آمار‌ها لازم است به منزله زنگ هشداری برای تهدید جدی سویه امیکرون برای همه افراد جامعه باشد.

حسینی با اعلام آمادگی مراکز واکسیناسیون استان برای مراجعه مردم گفت: طی هفته گذشته در راستای تحقق شعار «هرمحله_یک پایگاه واکسیناسیون» به نحوی برنامه ریزی شده که علاوه بر مراکز تجمیعی واکسیناسیون، مراکز خدمات جامع سلامت نیز امکان تزریق واکسن داشته باشند تا مردم دسترسی آسان تری به واکسن داشته باشند و بتوانیم در شرایط کنونی ایمنی جامعه را در برابر کرونا و خطر بالای ابتلا به سویه امیکرون افزایش دهیم.

او ضمن دعوت از تمام سازمان‌ها و ادارات برای همکاری در زمینه مدیریت بهتر موج ششم کرونا و ایجاد زمینه‌های درگیری کمتر افراد در جامعه، از مردم استان نیز خواست تا در موج ششم بیماری نیز نسبت به سلامت خود و اطرافیان، دقت نظر ویژه تری داشته باشند، از سهل انگاری و عادی پنداری نسبت به بیماری پرهیز کرده و در صورت بروز هرگونه علایم بیماری، پیش از هر اقدامی به مراکز ۱۶ ساعته مراجعه کرده و از خوددرمانی پرهیز کنند.

حسینی همچنین پایبندی به قرنطینه خانگی در مبتلایان با هدف کاهش چرخه‌های انتقال بیماری در سطح جامعه را از دیگر توصیه‌های کارآمد در شرایط کنونی برشمرد و از خانواده‌ها خواست تا همه تلاش خود را برای حمایت از سلامت فرزندانشان و پیشگیری از ابتلای آنان به این بیماری، به کار گیرند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر