کد خبر: ۴۳۵۱
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۸

جدیدترین نرخ حق بیمه و شرایط بیمه دانشجویان اعلام شد

مدیرکل امور بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه ۲ درصد حق بیمه دانشجویان را دولت تقبل کرده و ذیل بیمه مشاغل آزاد قرار می‌گیرد

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا، مدیرکل امور بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه ۲ درصد حق بیمه دانشجویان را دولت تقبل کرده و ذیل بیمه مشاغل آزاد قرار می‌گیرد گفت: سه نرخ برای بیمه دانشجویان داریم، نرخ ۱۲ درصد که تنها شامل حمایت بازنشستگی است و افرادی که مجردند و تحت تکفل ندارند بیشتر از آن استفاده می‌کنند. نرخ ۱۴ درصد شامل بازنشستگی و فوت و نرخ ۱۸ درصد که از کارافتادگی را هم شامل می‌شود. مهدی شکوری در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری سازمان تامین اجتماعی و سازمان امور دانشجویان وزارت علوم با موضوع بیمه دانشجویان، با بیان اینکه در راستای اصل ۲۹ قانون اساسی اجرا و پوشش انواع بیمه‌ها یکی از تکالیف ما است که باید برای آحاد جامعه انجام دهیم گفت‌: یکی از موارد مغفول، بیمه دانشجویان بود که در قالب طرح بیمه فراگیر خانواده ایرانی اجرا می‌شود.

 

جدیترین نرخ حق بیمه و شرایط بیمه دانشجویان اعلام شد

 



وی افزود: دستور اجرای بیمه فراگیر داده شده و در حال پیگیری آن هستیم، اولین اقدام بیمه دانشجویان است که همانند افراد شاغل احساس امنیت و رضایت داشته باشند و در آینده بتوانند از آن استفاده و از مزایای بیمه بازنشستگی و ... بهره‌مند شود.

شکوری با بیان اینکه ۲ درصد حق بیمه دانشجویان را دولت تقبل کرده و ذیل بیمه مشاغل آزاد قرار می‌گیرد گفت: سه نرخ برای بیمه دانشجویان داریم، نرخ ۱۲ درصد که تنها شامل حمایت بازنشستگی است و افرادی که مجردند و تحت تکفل ندارند بیشتر از آن استفاده می‌کنند. نرخ ۱۴ درصد شامل بازنشستگی و فوت و نرخ ۱۸ درصد که از کارافتادگی را هم شامل می‌شود و به نوعی همه تعهدات بلند مدت را دربرمی‌گیرد.

مدیرکل امور بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه اکنون این خدمات غیرحضوری ارائه می‌شوند و نیازی به مراجعه دانشجو به شعبه نیست، گفت: در قالب تفاهم اخیر با سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تامین اجتماعی بستر خدمات غیرحضوری را فراهم و آموزش‌های لازم را ارائه می‌کند. سازمان امور دانشجویی قرار است برنامه‌های آموزشی را که در اختیارشان قرار می‌دهیم برای اطلاع رسانی استفاده کنند. قصد داریم لینک سیستمی را در پرتال دانشجویی اضافه کنیم.

وی افزود: ظرفیت‌های موجود در مجتمع‌های دانشگاهی نیز می‌تواند در اطلاع رسانی‌ها به ما کمک کند. همچنین درخواست کردیم میز خدمت در دانشگاه‌ها قرار دهیم. همایش‌ها و جشنواره‌های دانشجویی نیز برگزار می‌شود که درخواست کردیم تبلیغات محیطی را در این فضا انجام دهیم. با عملیاتی شدن تفاهم نامه به استان‌ها ابلاغ می‌کنیم که هر دو طرف همکاری لازم را انجام دهند و بتوانیم به دغدغه‌های دانشجویان برای پوشش بیمه‌ای در دوران تحصیل پاسخ دهیم.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر