کد خبر: ۳۹۸۶
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۱

چه تعدا زن سرپرست خانوار داریم؟

نماینده اهواز در مجلس گفت: بانک اطلاعاتی مناسبی درباره زنان سرپرست خانوار وجود ندارد و آمار‌های دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها متفاوت و در تضاد با هم است و سامانه جامع اطلاعات رفاه ایرانیان هم تکمیل نشده و برخط نیست.
چه تعدا زن سرپرست خانوار داریم؟

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از فارس، سیدکریم حسینی نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه شنبه ۵ بهمن) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی کمیسیون اجتماعی در حوزه زنان سرپرست خانوار اظهار داشت: در لایحه بودجه ۱۴۰۰ توانستیم برای نخستین بار ۵۰۰ میلیارد تومان و ۱۳ هزار میلیارد تومان برای تسهیلات اشتغال‌زایی آنان در نظر گرفته شود.

چه تعدا زن سرپرست خانوار داریم؟
وی افزود: اعتبارات قابل توجهی نیز در حوزه زنان سرپرست خانوار تخصیص داده شد، اما چون متولی واحدی ندارد و هیچ‌یک از دستگاه‌ها مسئولیت تکالیف قانونی را عهده‌دار نمی‌شوند، شاهد سیاست‌گذاری واحدی در این حوزه نیستیم و تعداد آن‌ها رو به رشد است لذا اعتبارات اختصاص یافته تأثیری نکرده است.

نماینده اهواز در مجلس تصریح کرد: بانک اطلاعاتی مناسبی در خصوص زنان سرپرست خانوار وجود ندارد و آمار‌های دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها متفاوت و در تضاد با هم است، از سوی دیگر سامانه جامع اطلاعات رفاه ایرانیان تکمیل نشده و برخط نیست لذا وزارت تعاون باید نسبت به تکمیل آن اقدام کند.

حسینی با بیان اینکه وزارت کشور و شورای اجتماعی آن مسئولیت آن مسئولیت مستقیم زنان سرپرست خانوار را دارد اظهار داشت: با این حال شورای اجتماعی جز چند جلسه محدود، هیچ خروجی نداشته است ضمن اینکه برای تقویت حوزه زنان سرپرست خانوار باید لایحه توانمندسازی زنان سرپرست خانواده توسط معاونت زنان ریاست جمهوری با جدیت پیگیری و به مجلس داده شود.

وی افزود: بیمه زنان سرپرست خانوار نیز باید از سوی سازمان تأمین اجتماعی پیگیری شده و مجلس و کمیسیون تلفیق در بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۱ اعتبارات مستقلی درباره بیمه زنان سرپرست خانوار اختصاص دهند چرا که تا سال ۹۸ اعتبارات مختص بیمه‌ای این قشر از زنان در قانون بودجه مشخص بود، اما در سال‌های بعد تصریح نشد و هر سال کمرنگ‌تر شد.

نماینده اهواز در مجلس خاطرنشان کرد: لازم است ارائه تسهیلات اشتغال‌زایی که در تبصره ۱۶ قانون بودجه آمده و بر عهده بانک‌های عامل کشور است، با جدیت پیگیری شود.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر