کد خبر: ۳۹۸۶
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۱

چه تعدا زن سرپرست خانوار داریم؟

نماینده اهواز در مجلس گفت: بانک اطلاعاتی مناسبی درباره زنان سرپرست خانوار وجود ندارد و آمار‌های دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها متفاوت و در تضاد با هم است و سامانه جامع اطلاعات رفاه ایرانیان هم تکمیل نشده و برخط نیست.
چه تعدا زن سرپرست خانوار داریم؟

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از فارس، سیدکریم حسینی نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه شنبه ۵ بهمن) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی کمیسیون اجتماعی در حوزه زنان سرپرست خانوار اظهار داشت: در لایحه بودجه ۱۴۰۰ توانستیم برای نخستین بار ۵۰۰ میلیارد تومان و ۱۳ هزار میلیارد تومان برای تسهیلات اشتغال‌زایی آنان در نظر گرفته شود.

چه تعدا زن سرپرست خانوار داریم؟
وی افزود: اعتبارات قابل توجهی نیز در حوزه زنان سرپرست خانوار تخصیص داده شد، اما چون متولی واحدی ندارد و هیچ‌یک از دستگاه‌ها مسئولیت تکالیف قانونی را عهده‌دار نمی‌شوند، شاهد سیاست‌گذاری واحدی در این حوزه نیستیم و تعداد آن‌ها رو به رشد است لذا اعتبارات اختصاص یافته تأثیری نکرده است.

نماینده اهواز در مجلس تصریح کرد: بانک اطلاعاتی مناسبی در خصوص زنان سرپرست خانوار وجود ندارد و آمار‌های دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها متفاوت و در تضاد با هم است، از سوی دیگر سامانه جامع اطلاعات رفاه ایرانیان تکمیل نشده و برخط نیست لذا وزارت تعاون باید نسبت به تکمیل آن اقدام کند.

حسینی با بیان اینکه وزارت کشور و شورای اجتماعی آن مسئولیت آن مسئولیت مستقیم زنان سرپرست خانوار را دارد اظهار داشت: با این حال شورای اجتماعی جز چند جلسه محدود، هیچ خروجی نداشته است ضمن اینکه برای تقویت حوزه زنان سرپرست خانوار باید لایحه توانمندسازی زنان سرپرست خانواده توسط معاونت زنان ریاست جمهوری با جدیت پیگیری و به مجلس داده شود.

وی افزود: بیمه زنان سرپرست خانوار نیز باید از سوی سازمان تأمین اجتماعی پیگیری شده و مجلس و کمیسیون تلفیق در بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۱ اعتبارات مستقلی درباره بیمه زنان سرپرست خانوار اختصاص دهند چرا که تا سال ۹۸ اعتبارات مختص بیمه‌ای این قشر از زنان در قانون بودجه مشخص بود، اما در سال‌های بعد تصریح نشد و هر سال کمرنگ‌تر شد.

نماینده اهواز در مجلس خاطرنشان کرد: لازم است ارائه تسهیلات اشتغال‌زایی که در تبصره ۱۶ قانون بودجه آمده و بر عهده بانک‌های عامل کشور است، با جدیت پیگیری شود.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
ترافیک سنگین در محور چالوس ترافیک سنگین در محور چالوس
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز گفت:ترافیک در محور چالوس مسیر جنوب به شمال سنگین گزارش شده است.
بقائی: دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد بقائی: دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد
اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه در گفتگویی با شبکه خبری اسکای نیوز اعلام کرد که دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد، تماس‌هایی به‌طور غیرمستقیم وجود دارد.
اجلاس اکو فرصتی برای ایجاد زمینه‌های همکاری در راستای منافع منطقه‌ای است اجلاس اکو فرصتی برای ایجاد زمینه‌های همکاری در راستای منافع منطقه‌ای است
رئیس‌جمهور اجلاس سران کشور‌های سازمان همکاری اقتصادی (اکو) را فرصتی برای ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک در راستای منافع منطقه‌ای دانست.
انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله
به تازگی ویدئویی از زندان اوین دقایقی پس از حمله اسرائیل منتشر شده است. تصاویر حاکی از آن است که گودال عمیقی در اتاق سربازان وظیفه به وجود آمده است.
اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟ اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟
رژیم صهیونیستی برای شناسایی و حمله به ساختمان‌ها از سامانه‌ای استفاده می‌کند که بر اساس احتمال پیشنهاد می‌دهد کدام ساختمان باید ویران شود.
برگزیده
انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله
به تازگی ویدئویی از زندان اوین دقایقی پس از حمله اسرائیل منتشر شده است. تصاویر حاکی از آن است که گودال عمیقی در اتاق سربازان وظیفه به وجود آمده است.
ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟ ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟
«در صورت وقوع جرم در چنین شرایطی، مجازات‌ها تا سه درجه تشدید و شامل حبس بیش از ۱۵ تا ۲۵ سال می‌شود. بر اساس مفاد این طرح، تمام مراحل رسیدگی به چنین جرمی خارج از نوبت و در شعب ویژه دادگاه انقلاب اسلامی انجام خواهد شد.»
روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید! روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید!
«مهدی غفاریان» امدادگری که در روز‌های پرالتهاب جنگ و در میدان نبرد با آوار‌های فراوان حملات رژیم صهیونیستی به واحد‌های مسکونی و خانه غیرنظامیان در شهر تهران حضور داشته، حضوری پرتلاش، اما با عشق و ایثار برای نجات هموطنانی که بی گناه زیر آوار نفرت و وحشی گری رژیمی غاصب گرفتار شده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر