کد خبر: ۴۳۴۶۲
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰

معاون وزیر کار: تعاونی مسکن کارگران جدی در دستور کار است

معاون امور تعاون وزارت کار گفت:امسال برای اولین بار در طول تاریخ تعاون در کشور، موضوع مسکن کارگری را به طور جدی در دستور کار قرار دادیم.
معاون وزیر کار: تعاونی مسکن کارگران جدی در دستور کار است

مخاطب۲۴- در دهه‌های اخیر، شرکت‌های تعاونی مسکن به عنوان یکی از ابزار‌های مهم در توسعه اقتصادی کشور‌ها شناخته شده‌اند. این شرکت‌ها نقش مهمی در تأمین مسکن مردم، ایجاد اشتغال، توسعه شهرنشینی و تحولات مسکن شهری دارند. افزایش حمایت و تقویت شرکت‌های تعاونی مسکن می‌تواند به بهبود شرایط زندگی جامعه، افزایش توسعه پایدار و تعادل در توسعه مناطق مختلف کمک کند. بر این اساس، اهمیت این شرکت‌ها در تحقق اهداف اقتصادی و اجتماعی بسیار بالاست.

"مسکن" یکی از مهمترین مشکلات کارگران است. چرا که با افزایش و نوسانات قیمت مسکن در بازار، توان کارگران برای تهیه آن دشوار شده است. آمار‌ها حکایت از این دارد که نزدیک به ۷۰ درصد درآمد کارگران صرف اجاره بها و تأمین مسکن می‌شود.

قیمت سرسام‌آور مسکن و به تبع آن اجاره بهای سنگین عملاً بیش از نصف حقوق کارگران را می‌بلعد و حال در شرایطی که حتی کارگران برای پرداخت اجاره در تنگنا‌های مالی هستند، دیگر توانی مالی برای خرید خانه حتی به شرط دریافت وام هم ندارند.

بیشتر بخوانید

محمد چکشیان معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت کار در هفته کارگر ۱۴۰۳ خبر از ساخت ۶۰ هزار مسکن کارگری داد.

وی از ساخت حدود ۶۰ هزار واحد مسکن کارگری خبر داد و گفت: وزیر کار چند ماه قبل دستور تشکیل قرارگاه مسکن کارگری را صادر کردند که با حضور سازمان‌های تابعه وزارتخانه و دستگاه‌های مختلف و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی شکل گرفت، ولی ما تمرکز کردیم روی اینکه چند سناریو را طراحی کنیم و برخی از این سناریوها، تعاونی محور، برخی کارفرما محور و برخی دیگر روی رفع موانع پیش روی کارگران و کارفرمایان است.

چکشیان با بیان اینکه تلاش وزارت کار این است که در چند ماه آینده رویکرد جدید و بسته‌های اختصاصی و رویکرد جدیدی در مسکن کارگری داشته باشیم، اظهار کرد: این رویکرد‌ها در ماه‌های آینده اعلام خواهد شد. جلساتی با تشکل‌ها برگزار شده و درحال رفع موانع هستیم و امیدواریم اقدامات خوب و متفاوت از گذشته رخ بدهد.

حالا حامد ویس کرمی، معاون تعاون وزارت کار بیان کرده است: به استناد قانون اساسی جمهوری اسلامی، بخش تعاون، رکنی از سه رکن اقتصاد کشور هست که عملاً زمینه ساز ایجاد اقتصاد مردمی و مشارکت مردم در اقتصاد است.

معاون امور تعاون وزیر تعاون کار رفاه اجتماعی ادامه داد: اگر وجوهی را برای مشارکت مردم در اقتصاد در نظر بگیریم عبارتند از مالکیت، مدیریت عاملیت و نظارت که همه این وجوه، در حوزه تعاون گنجانده شده، نمونه بارز آن، تعاونی‌های مسکن هستند که مردم با سرمایه‌گذاری و قدرت مدیریت خود در مجموعه متشکل و در کنار هم جمع شده تا با مدیریت سرمایه، عاملیت کار و نظارت پروژه، کار را برعهده دارند.

وی اظهار کرد: امروز شاهد هستیم در سیستان و بلوچستان بیش از ۵۰ درصد ظرفیت نهضت ملی مسکن توسط تعاونی‌ها و مردم انجام می‌شود، میدان برای مردم باز است و این دغدغه رهبر معظم انقلاب که بار‌ها تعاون را مصداق اساسی اصلی و بنیادین مطرح می‌کردند حاصل شد.

ویس کرمی گفت: در سیستان و بلوچستان در حال حاضر ۵۷ تعاونی نهضت ملی مسکن فعال هست، یعنی ۱۶ درصد کل تعاونی‌های مسکن کشور که تعهد ساخت ۱۸ هزار ۷۸۰ واحد مسکونی را بر عهده دارند، این واحد‌ها شامل کارگری، کارکنان دولت و مشاغل آزاد است.

وی تاکید کرد: امسال برای اولین بار در طول تاریخ تعاون در کشور و مساله تعاونی‌های مسکن موضوع مسکن کارگری را به طور جدی در دستور کار قرار دادیم، تفاهم‌نامه‌ای با همکاری بانک توسعه تعاون منعقد شده که ۲۰ هزار میلیارد ریال، در سطح کل کشور منابع تسهیلاتی در کنار تسهیلاتی که برای جهش نهضت ملی در نظر گرفته شده، پرداخت کند.

برچسب ها: مسکن 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عراقچی: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات به زودی اعلام می‌شود عراقچی: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات به زودی اعلام می‌شود
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: احتمالاً دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و ایالات متحده به زودی تنظیم خواهدشد.
ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟ ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟
صبح امروز تونل شماره ۲۰ معدن زغال‌سنگ همکار در کوهبنان دچار ریزش شد. دو کارگر آسیب دیدند، اما خوشبختانه حال عمومی آنها مساعد است.
برگزاری نمایشگاه تمبر، خودرو، تاریخ برگزاری نمایشگاه تمبر، خودرو، تاریخ
موزه خودرو‌های اختصاصی نیاوران با همکاری موزه تخصصی تمبر یکتا، نمایشگاهی با عنوان «تمبر، خودرو، تاریخ» برگزار می‌کند.
دلیل گرانی گوشت کشف شد؟! دلیل گرانی گوشت کشف شد؟!
خرید یک کیلو گوشت گوساله می‌تواند حدود پنج درصد درآمد ماهانه کارگر ایرانی را ببلعد
آخه آق ترامپ ما هنیه را ترور کردیم که به ما عامل خطر می‌گید؟ یا دوستان شما؟! آخه آق ترامپ ما هنیه را ترور کردیم که به ما عامل خطر می‌گید؟ یا دوستان شما؟!
پزشکیان رییس جمهوری در مجمع گفت و گوی تهران گفت: بر اساس معاهدات بین‌المللی حق استفاده از انرژی هسته‌ای داریم. ما برای کشاورزی و صنعت به این علم نیاز داریم. چه کسی گفته اینها حق دارند جلوی علم دیگران را بگیرند. خیلی‌ها در ایران می‌خواستند به سمت سلاح هسته‌ای بروند، اما مقام معظم رهبری جلوی آن را گرفتند. در نتیجه قرار نیست ما سلاح هسته‌ای داشته باشیم
منشأ نور درون انسان‌ها از چیست؟ منشأ نور درون انسان‌ها از چیست؟
یک آزمایش خارق‌العاده بر روی موش‌ها و برگ‌های دو گونه گیاهی مختلف، شواهد فیزیکی مستقیمی از توقف پدیده ترسناک «بیوفوتون» یا «زیست‌فوتون» را کشف کرده است که نشان می‌دهد همه موجودات زنده، از جمله انسان‌ها می‌توانند به معنای واقعی کلمه بدرخشند، تا زمانی که مرگ به سراغمان بیاید این درخشش متوقف شود
حرکت غیرورزشی شجاع خلیل‌زاده تبرعه شد؟! حرکت غیرورزشی شجاع خلیل‌زاده تبرعه شد؟!
کمیته استیناف فدراسیون فوتبال آرای خود در ۴ پرونده را اعلام کرد
برگزیده
ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟ ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟
صبح امروز تونل شماره ۲۰ معدن زغال‌سنگ همکار در کوهبنان دچار ریزش شد. دو کارگر آسیب دیدند، اما خوشبختانه حال عمومی آنها مساعد است.
منشأ نور درون انسان‌ها از چیست؟ منشأ نور درون انسان‌ها از چیست؟
یک آزمایش خارق‌العاده بر روی موش‌ها و برگ‌های دو گونه گیاهی مختلف، شواهد فیزیکی مستقیمی از توقف پدیده ترسناک «بیوفوتون» یا «زیست‌فوتون» را کشف کرده است که نشان می‌دهد همه موجودات زنده، از جمله انسان‌ها می‌توانند به معنای واقعی کلمه بدرخشند، تا زمانی که مرگ به سراغمان بیاید این درخشش متوقف شود
کدام ادویه اثربخشی دارو‌ها را کم می‌کند؟ کدام ادویه اثربخشی دارو‌ها را کم می‌کند؟
با وجود فواید مختلف دارچین، مصرف بیش از حد آن به‌ویژه به‌صورت مکمل می‌تواند با برخی دارو‌ها تداخل ایجاد کرده و اثربخشی درمان را کاهش دهد
صفحه خبر بالای تصاویر