کد خبر: ۴۲۲۳۶
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۵

اختصاص خط اعتباری برای حمایت از مسکن کارگران

معاون تعاون وزیر کار با اشاره به اختصاص خط اعتباری ۸هزارمیلیارد تومانی برای توسعه تعاونی‌ها گفت: مبلغ ۲هزار میلیارد تومان با هدف حمایت از احداث مسکن کارگران در قالب شرکت‌های تعاونی مسکن، در سراسر کشور برنامه‌ریزی شده است.
اختصاص خط اعتباری برای حمایت از مسکن کارگران

مخاطب۲۴- روز گذشته ارسلان مالکی، معاون وزیر راه و شهرسازی درباره آخرین وضعیت مسکن کارگران و این‌که کدام پیمانکاران می‌توانند از این ظرفیت برای کارگران مجموعه استفاده کنند، اظهار داشت: تا کنون برای ۱۴۰ هزار واحد مسکن کارگری زمین تأمین شده است و هر منطقه‌ای که بتوانیم زمین را تأمین کنیم نسبت به ارایه زمین برای مسکن کارگران اقدام می‌کنیم، اما این اراضی به پیمانکاران تعلق نمی‌گیرد بلکه اگر مدیران صنایع بتوانند در مناطقی که اراضی تأمین شده است، برای کارگران مسکن بسازند با آن‌ها نهایت همکاری را خواهیم داشت، البته اگر مدیران صنایع پای کار نیایند باز هم از روش‌های دیگری برای خانه‌دار کردن کارگران اقدام می‌کنیم.

بیشتر بخوانید

اصل ۳۱ قانون اساسی می‌گوید که دولت در جهت تأمین مسکن مناسب برای خانواده‌های ایرانی، موظف و مسئول است، همچنین در بخشی از این قانون گفته می‌شود که اولویت با کسانی است که نیازمندتر هستند که مشخصاً به کارگران و روستاییان اشاره دارد.

بر اساس آمار‌های رسمی، اجاره‌بهای سنگین مسکن بخش زیادی از درآمد کارگران را به خود اختصاص می‌دهد و عملاً پولی برای هزینه‌های دیگری مثل درمان، آموزش و… باقی نمی‌ماند. اقدامات دولت برای پرداخت وام مسکن نیز چندان فایده‌ای نداشته است، کدام کارگر است که با وجود اجاره‌بهای سنگینی که می‌پردازد، قادر به پرداخت اقساط سنگین وام مسکن نیز باشد؟!

یکی از راه‌های حمایت از مسکن کارگران تقویت تعاونی‌های مسکن و استفاده از ظرفیت آن‌ها برای خانه‌دار شدن کارگران است، که حامد ویس‌کرمی، معاون تعاون وزارت کار می‌گوید: مبلغ ۲ هزار میلیارد تومان با هدف حمایت از احداث مسکن کارگران در قالب شرکت‌های تعاونی مسکن، در سراسر کشور برنامه‌ریزی شده است.

ویس‌کرمی با اشاره به تفاهم‌نامه همکاری این معاونت با بانک توسعه تعاون و صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون می‌گوید: در راستای ارتقای سهم بخش تعاون به ۲۵ درصد از اقتصاد ملی، خط اعتباری ۸ هزار میلیارد تومانی برای حمایت و پشتیبانی از تعاونی‌های کشور لحاظ شد.

معاون تعاون وزیر کار گفت: در قالب این خط اعتباری جدید ۶ هزار میلیارد تومان برای حمایت از تعاونی‌های تولیدی، توزیعی و خدماتی با هدف ایجاد اشتغال جدید و تثبیت آن با اولویت اتمام طرح‌های نیمه‌تمام، توسعه‌ای و ایجادی (جدید)، صادرات‌محور، شرکت‌های تعاونی دانش‌بنیان و زنان، تعاونی‌های مستقر در مناطق روستایی و کم‌برخوردار و محروم طرح‌های زنجیره ارزش، از محل منابع تحت‌اختیار بانک توسعه تعاون اختصاص یافت.

وی اضافه کرد: مبلغ ۲ هزار میلیارد تومان باقی‌مانده نیز با هدف حمایت از احداث مسکن کارگران در قالب شرکت‌های تعاونی مسکن در سراسر کشور برنامه‌ریزی شده است.

ویس‌کرمی گفت: تمام طرح‌های تعاونی برای ایجاد، توسعه، تکمیل، به ظرفیت‌رسانی، اخذ تسهیلات سرمایه در گردش، افزایش برنامه ارتقاء کیفی، کسب استاندارد، بهره‌وری و ایجاد زنجیره ارزش به‌شرط داشتن دلایل کافی اقتصادی، فنی و مالی می‌توانند از منابع این خط اعتباری استفاده کنند.

معاون امور تعاون تأکید کرد: برای بهره‌مندی از تسهیلات این خط اعتباری لازم است تقاضای مربوط به اخذ تسهیلات در سامانه الکترونیکی جامع و هوشمند بخش تعاون به‌نشانی http://taavon.mcls.gov.ir توسط متقاضی به‌همراه مدارک و مستندات لازم و در زمان مقرر بارگذاری شود. برای اخذ تسهیلات، سهم آورده متقاضی از کل سرمایه‌گذاری نباید کمتر از ۲۰ درصد کل سرمایه‌گذاری طرح باشد.

ویس‌کرمی بیان کرد: طرح‌های با هدف اشتغالزایی و رویکرد صادرات، ایجاد زنجیره ارزش، دانش‌بنیان، تأمین نیاز تولیدکنندگان، توسعه مناطق محروم، روستایی و زنان در بهره‌مندی از تسهیلات دارای اولویت هستند.

برچسب ها: مسکن کارگری
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه
نیرو‌های آمریکایی مستقر در پایگاه قصرک، در شمال غربی حسکه، صبح امروز مستقیماً هدف گلوله خمپاره‌ای قرار گرفتند که از منبعی ناشناس شلیک شد
استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه
تحقیقات گاردین نشان می‌دهد که ارتش اشغالگر اسرائیل از بمب ممنوعه در حمله به یک قهوه‌خانه در غرب غزه استفاده کرده است.
دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم
دبیر کل حزب‌الله با بیان اینکه اسرائیل به عنوان یک غده سرطانی خطری راهبردی برای کل جهان است و باید مقابل آن ایستاد، تاکید کرد این رژیم حق دخالت در امور لبنان را ندارد و ما هرگز سلاح خود را تسلیم دشمن صهیونیستی نمی‌کنیم.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
هدیه بانک مرکزی به بورس! هدیه بانک مرکزی به بورس!
نظام بانکی سرانجام برای نجات بورس وارد عمل شد؛ خبر بسته حمایتی ۶۰ همتی از سوی بانک مرکزی در شرایطی منتشر شد که چهار روز متوالی صف‌های فروش سنگین، معاملات را قفل کرده بود. با وجود گشایش قفل‌ها، بورس تهران روز چهارشنبه بزرگ‌ترین خروج سرمایه حقیقی تاریخ خود را تجربه کرد و ۱۳همت پول از گردونه دادوستد‌ها خارج شد. در همین روز، ارزش معاملات به بیش از ۲۷همت رسید؛
برگزیده
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۲ تیر) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
وضعیت ترافیکی در جاده‌های کشور وضعیت ترافیکی در جاده‌های کشور
آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور تشریح شد.
صفحه خبر بالای تصاویر