کد خبر: ۴۳۳۳۵
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۷
توسط موسسه اعتباری ملل در عید غدیر صورت می‌پذیرد

توسط موسسه اعتباری ملل در عید غدیر صورت می‌پذیرد

اولین مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان در استان البرز با حمایت و پشتیبانی موسسه اعتباری ملل افتتاح می‌شود.
توسط موسسه اعتباری ملل در عید غدیر صورت می‌پذیرد

به گزارش مخاطب24 به نقل از روابط عمومی موسسه اعتباری ملل:مدیرعامل موسسه اعتباری ملل، استاندار البرز و رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز از روند آماده سازی پروژه مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان کشوربازدید به عمل آوردند.

در حاشیه این بازدید آقای جوادی مدیرعامل موسسه اعتباری ملل در خصوص پیشرفت علم پزشکی در کشور گفت: قبل از انقلاب اسلامی به واسطه حضور پزشکان هندی ودیگر کشور‌ها پیشرفت خاصی در این زمینه نداشتیم لکن، بعد ازپیروزی شکوهمندانقلاب اسلامی، کشور عزیزمان در علم پزشکی با وجود پزشکان حاذق و متخصص ایرانی، موفقیت‌های چشمگیری داشته به نحوی که مردم از سراسر دنیا برای معالجه و درمان به ایران سفر می‌نمایند.

ایشان در ادامه افزود:به منظور افزایش تخت بیمارستانی و درمان بیماران سرطانی، موسسه اعتباری ملل با پشتیبانی از شرکت شفاتوس ملل به عنوان سرمایه گذار، نسبت به ساخت و بهره برداری از اولین مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان در استان البرز اقدام نمود.

جوادی اظهار داشت: تمامی دستگاه‌های شتاب دهنده، گاما و پرتو درمانی در مرکز مستقر شده‌اند و از طریق سوپرووایزر‌ها دستگاه‌ها نصب و راه‌اندازی خواهد شد وبا برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تلاش بر این است مرحله اول این مرکز در روز عید غدیر به بهره برداری برسد.

وی افزود:تمامی سعی و تلاش موسسه این است که منویات مقام معظم رهبری در خصوص توسعه کشور، ایجاد اشتغال و رفاه مردم عزیزمان را تحقق بخشد.

در این بازدید آقای عبداللهی استاندار البرز ضمن تشکر از فعالیت‌های خیرخواهانه موسسه اعتباری ملل گفت:این مرکز به همت و پشتیبانی موسسه اعتباری ملل ساخته شده و در نظر است در روز عید غدیر مرحله اول آن به بهره‌برداری برسد.

ایشان اظهار داشت: با بهره‌برداری از این مجموعه، بیماران در سراسر کشور دیگر نیاز به تعرفه‌های پرهزینه خارجی برای درمان خود نداشته و تمامی مراحل بهبود بیماران از قبیل تشخیص و درمان کامل سرطان که در کشور بی‌نظیر است در این مرکز مهیا شده است.

مهندس عبداللهی در پایان بیان کرد:این مرکز جامع با زیربنای ۶ هزارمتر توسط موسسه اعتباری ملل جهت تشخیص و درمان تمام سرطان‌ها در استان البرز به بهره‌برداری خواهد رسید.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
عراقچی راهی دوحه شد عراقچی راهی دوحه شد
وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر