کد خبر: ۴۳۳۲۵
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۰
اولین شعبه بانک صادرات ایران به نام شهدای خدمت نامگذاری شد

نام شهید محسن دریانوش بر تارک شعبه نجف‌آباد

​طی مراسمی، شعبه شهر نجف‌آباد (کد ۲۲) بانک صادرات ایران به نام شهید خدمت، خلبان محسن دریانوش از شهدای حادثه بالگرد رئیس‌جمهور مزین شد.
نام شهید محسن دریانوش بر تارک شعبه نجف‌آباد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران:در مراسمی که پنحشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ در محل شعبه کد ۲۲ این بانک در شهر نجف‌آباد برگزار شد، به پاس قدردانی از دلاورمردی و جانفشانی شهید خلبان محسن دریانوش، نام این شهید بر تارک شعبه یادشده قرار گرفت.
یاسر مرادی، عضو هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران در این مراسم اظهار کرد: شهر نجف‌آباد، دیار شهیدان و سرداران شهید است. سردار احمد کاظمی، از سرداران پرافتخار کشور و شهید محسن حججی شهید مدافع حرم از این دیار هستند.
مرادی با بیان این که شهرستان نجف‌آباد ۲ هزار شهید تقدیم نظام و انقلاب کرده است، گفت: بانک صادرات ایران به عنوان اولین بانک، تصمیم گرفته سر در برخی از شعب خود را به نام شهدای خدمت مزین کند. در اولین اقدام بهترین شعبه شهر نجف‌آباد با کد ۲۲ به پاس قدردانی از دلاورمردی و جانفشانی این شهید، به نام شهید خلبان محسن دریانوش مزین شد.
گفتنی است، امیر سرتیپ دوم خلبان محسن دریانوش، کمک خلبان پرواز رییس‌جمهور، متولد ۲۲ مهر ۱۳۵۹ بود که در سال ۱۳۷۸ وارد خدمت نیروی هوایی ارتش شد و عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد «قیز قلعه‌سی» به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان‌شرقی در سانحه هوایی بالگرد ریاست جمهوری به همراه سایر همراهان رییس‌جمهور شهید، به مقام رفیع شهادت نایل آمد. از این شهید دو فرزند پسر به یادگار مانده و در کارنامه خدمت او هزار و ۴۵۰ ساعت پرواز ثبت شده است.

در آیین تغییر نام شعبه نجف‌آباد بانک صادرات ایران به نام شهید خلبان محسن دریانوش، مدیران لشکری و کشوری از جمله سیدکاظم مرتضوی اسکویی، معاون شعب بانک صادرات ایران؛ امیر سرتیپ بهرام نظری، فرمانده پایگاه چهارم هوانیروز ارتش در اصفهان؛ سرهنگ پاسدار هوشنگ نوابی، فرمانده سپاه نجف‌آباد؛ حجت‌الاسلام احمدرضا سبحانی، رئیس عقیدتی سیاسی پایگاه هوایی شهید بابایی؛ سرهنگ امین علایی نجات، جانشین فرمانده پایگاه هوایی شهید بابایی؛ محمدامین ایوز، رییس بنیاد شهید شهرستان نجف‌آباد؛ محمد محمدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان نجف‌آباد و موسی اسکندری، مدیرشعب استان اصفهان حضور داشته و ضمن حمایت از این اقدام بانک صادرات ایران، در حضور برادر و همسر شهید، از مقام شهید خلبان محسن دریانوش تجلیل کردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
به آشوب کشیدن جلسه شورای شهر شیله در ترکیه با لنگه‌کفش + فیلم به آشوب کشیدن جلسه شورای شهر شیله در ترکیه با لنگه‌کفش + فیلم
جلسه شورای شهرداری شیله از توابع آنتالیای ترکیه صحنه حمله با پرتاب کفش شد.
با مصرف این ویتامین منتظر مشکلات بینایی و کبدی باشید با مصرف این ویتامین منتظر مشکلات بینایی و کبدی باشید
اگر در مصرف یک نوع ویتامین زیاده‌روی می‌کنید، منتظر مشکلات بینایی و کبدی باشید.
خطیبی سرمربی جدید مس رفسنجان خطیبی سرمربی جدید مس رفسنجان
رسول خطیبی سکان هدایت مس رفسنجان را بر عهده گرفت.
ایران این هفته ۱۱۱ بار لرزید ایران این هفته ۱۱۱ بار لرزید
بر اساس آخرین گزارش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، ایران‌زمین در هفته چهارم تیرماه امسال، ۱۱۱ بار لرزید.
طارمی به وستهم می رود؟ طارمی به وستهم می رود؟
خبرنگار مطرح ایتالیایی و نزدیک به اینتر از علاقه وستهم به جذب مهدی طارمی خبر داد.
آتش سوزی در بنیاد شهید آستانه اشرفیه عمدی بود آتش سوزی در بنیاد شهید آستانه اشرفیه عمدی بود
فرماندهی انتظامی آستانه اشرفیه از شناسایی و دستگیری عامل آتش سوزی عمدی در، بنیاد شهید در این شهرستان خبر داد و گفت: پس از پایش دوربین‌های مداربسته سطح حوزه، متهم خانم ۵۳ ساله آتش‌سوزی عمدی شناسایی و دستگیر شد.
کندن تونل زیر زمینی برای دزدی برق جهت ارز دیجیتال! کندن تونل زیر زمینی برای دزدی برق جهت ارز دیجیتال!
حفر تونل زیر زمینی از زیر ترانس برق در فشافویه برای ماینینگ ارز دیجیتال را می‌بینید.
برگزیده
هشدار سازمان بازرسی به مدیران بیمه مرکزی هشدار سازمان بازرسی به مدیران بیمه مرکزی
در راستای اجرای حکم بازرسی و به دستور رئیس سازمان بازرسی کل کشور، بر تسریع در پرداخت خسارات توسط شرکت‌های بیمه تاکید شد.
واردات خودرو‌های بالای ۲۵۰۰ cc غیر آمریکایی به مناطق آزاد مجاز شد واردات خودرو‌های بالای ۲۵۰۰ cc غیر آمریکایی به مناطق آزاد مجاز شد
دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد از فراهم شدن امکان واردات خودرو‌های با حداکثر ۵ سال ساخت و نیز خودرو‌های غیر آمریکایی با حجم موتور بالای ۲۵۰۰ سی‌سی از خارج کشور به مناطق آزاد خبر داد.
شارژ اعتبار کالابرگِ دهک‌های چهارم و پنجم از امروز شارژ اعتبار کالابرگِ دهک‌های چهارم و پنجم از امروز
پس از گذشت ۲۳ روز از آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی و شارژ حساب سرپرستان خانوارِ دهک‌های یک تا سه درآمدی، از امروز (۳۰ تیرماه) نیز اعتبار سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی شارژ می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر